BG TV Talk
29 May 2020 04:13:35
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - пролет/лято 2020 | новини и коментари

Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - пролет/лято 2020 | новини и коментари  (Read 9404 times)
evgata
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 338


« on: 05 February 2020 11:49:49 »

Емблематичният социален проект Бригада Нов дом се завръща в ефира на bTV с нов 5 сезон на 27 февруари от 21:00 часа. Зрителите ще станат свидели на много изненади с участието на гост звезди-съмишленици. Георги Тошев, Ники Илиев, Мая Савова, Димитър Павлов, Емилия и други любими лица ще се включат в преобразяването на домовете, за да направят добро и да дадат добър пример.
За Тази сутрин Мария Силвестър коментира:
Това, че са направили име в пространството, по един или друг начин ще вдъхнови хората, на които помагаме. Те много сериозно работят и влизат в нашия работен процес. Обличаме ги в работни дрехи, виждаме как звезди от висок ранг мажат стена, правят фуги, лепят плочки.
И допълни:
Хубавата новина е, че предаването става час и половина, с което ще имаме възможност да видим много повече неща от кухнята.
Всеки четвъртък Бригада Нов дом ще покаже не само 14 вдъхновяващи истории за новото начало и радостта да подадеш ръка, но и много полезни идеи за това, как можем да направим дома си по-уютен с минимална инвестиция.
Водещата повдигна завесата, като разкри, че за първи път в предаването се включва и арт дизайнер. Неговата роля ще бъде да покаже как от стари, непотребни вещи, бихме могли да си направим почти изкуство и да създадем неща, които биха могли да ни влязат в употреба повторно.
Report Spam   Logged


Pages: [1] 2 3 ... 6   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy