BG TV Talk
23 February 2020 03:33:04
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Други ТВ | новини и коментари

Pages: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 87   Go Down
  Print  
Author Topic: Други ТВ | новини и коментари  (Read 124884 times)
PLTV
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 238« Reply #1600 on: 28 August 2019 16:21:39 »

В интернет се завъртя клип, който анонсира завръщането на автентичната „Първа програма“ по телевизията. Видеото представя уникални кадри от времето преди 1989г. и призовава всички носталгици да се обърнат към своя кабелен оператор, за да получат повече информация как да включат „Първа програма“ към техния телевизионен пакет.

Очаква се каналът да конкурира турските сериали, окупирали българските телевизии, със съкровищницата на българското кино, знакови кинопрегледи, уникална музикална програма и култови кадри на новинарски емисии, които не се излъчват в нито една друга телевизия и не могат да се намерят никъде в интернет пространството.

Целта на новия телевизионен канал е да съживи спомените за живота преди, като припомни славните мигове на българския спорт, времето на безплатното образование и здравеопазване на световно ниво, за които съвременното поколение, индоктринирано в джендърска и либерастка идеология няма как да си спомня. Уникалното за „Първа програма“ ще бъде, че зрителите ще могат да станат и част от развитието на телевизията. Те ще могат да разработват програмата наравно с редакторския ѝ екип като разкажат своите спомени от онова време, изпратят снимки и гласуват кои филми и предавания да бъдат излъчени по новата телевизия.

От телевизията анонсират, че редовно ще дават поръчение за всички доброволци, които се включат, раздавайки разнообразни награди, а за най-активните ще има специални сертификати, включително и правото да водят свое предаване.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 87   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy