sisobe
|
Това е музикален канал, не филмов. 😂
Пардзон, видял съм FOX вместо BOX  Визуално не виждам почти никаква разлика спрямо преди, но виджам, че битрейта на звука от 256kb/s е станал на 128kb/s, помня че преди няколко месеца пак беше така и след това върнаха стария, сега явно пак е на този 
|
|
|
|
|
TV 81
|
От днес Da Vinci е с нова визия и леко променено лого.
|
|
|
|
break
|
SkyShowtime вече има приложение за Samsung TV.
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Въпросното лого на новия "Канал 3" не е първото лого на стария "Канал 3", а прилича повече на последното му лого - преди да бъде прекръстен.
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Въпросното лого на новия "Канал 3" не е първото лого на стария "Канал 3", а прилича повече на последното му лого - преди да бъде прекръстен.
Всъщност, сега чета поста и усещам, че не съм се изразил правилно (извинявам се за което), да, наистина прилича на последното такова, но "тройката" е от първото такова... За съпоставка:  "Тройките" съвпадат.
|
|
|
|
Robimir
|
Не само си приличат, това е някакъв вариант на старото лого на стария Канал 3. Буквално са го гепили отнякъде, в Google не можах да го намеря като самостоятелна снимка, но намерих това.  Второто и последно лого беше трапец, както може да се види на телевизора на същата снимка. 
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Другото, което е, като действителни собственици на "Добруджа Кабел" ЕООД (дружеството "възродител" на Канал 3) са Николай Вучев и Величко Найденов, регистрирани от 2019 г. Като първият е бил собственик на дружеството на стария Канал 3 - "Елит Медиа България" ЕООД - през януари-юли 2013 г.
|
|
|
|
spike
|
Ами явно на човека му е мъчно, че вече няма "Канал 3" и е решил да го възроди. Мен лично никаква тъга не ме гони по този канал. Иначе ще е интересно, ако и Сашо Диков се върне там. 😁
|
|
|
|
Robimir
|
Видях, че сайтът на стария Канал 3 отново работи, след като преди пренасочваше към сайта на Нова, даже се индексира в Гугъл. https://kanal3.bg/ Сайтът е доста счупен и почти нищо не се отваря. Но предполагам това не е свързано с този нов Канал 3, а някой просто е взел домейна след като от Нова не са го подовили, за да го продаде впоследствие. Предполагам, същите хора, които са взели и домейна на TV7, тъй като и двата сайта имат идентично описание на footer-а им.  
|
|
|
|
The TV Boy
|
Собственика на тая фирма Булнет Инвестмънт е регистриран на адреса където дълги години беше Канал 3. Няма да се учудя ако се върне Сашо Диков с тоя канал и той прилича на това което беше до преди 2013 - ерата “Асене, върни”. Макар че в сегашната ситуация не знам как би оцелял един такъв канал. 
|
|
|
|
Nikola
|
Собственика на тая фирма Булнет Инвестмънт е регистриран на адреса където дълги години беше Канал 3. Няма да се учудя ако се върне Сашо Диков с тоя канал и той прилича на това което беше до преди 2013 - ерата “Асене, върни”. Макар че в сегашната ситуация не знам как би оцелял един такъв канал.  Сашо Диков няма да се върне във този нов канал по 2 причини 1 вата е че във Евроком му е по добре и втората е че обича да плюе по Президента или да му **** ****** когато го хвали Админ: Без нецензурни изрази, моля.
|
|
|
|
BlooMac
|
NOVA не притежава ли още името Канал 3, след като каналът беше техен в последните си месеци? Или новите собственици са го откупили от тях, както направиха с MM?
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
NOVA не притежава ли още името Канал 3, след като каналът беше техен в последните си месеци? Или новите собственици са го откупили от тях, както направиха с MM?
НОВА притежаваше фирмата, на чието име не регистрирана марката "Канал 3" - "Елит Медиа България" ООД, която впоследствие е се влива в НОВА Броудкастинг Груп. Реално, в регистъра на Патентното ведомство има 4 марки с името "Канал 3" - първата е с първото лого на канала, регистрирана на Елит Медиа, само че е с изтекъл срок на закрила (декември 2019 г.); на същата фирма са регистрирани още 2 марки с името на канала: едната е "Канал 3 D" и е със срок на действие до юни 2031 г., а другата е "Канал 3 HD", но е оттеглена. Четвъртата е тази, регистрирана през август миналата година, изписана в регистъра на кирилица и латиница, от фирмата възродител на канала - Добруджа Кабел - и е със срок на действие до август 2032 г.
|
|
|
|
Nikola
|
а този нов канал 3 след време да не вземе да го купи Делян Пеевски ахаха
|
|
|
|
The TV Boy
|
Тук както каза колегата преди мен изглежда че са се възползвали от момента в който търговската марка на Елит Медиа е изтекла в патентното и не е подновена, за да може Добруджа Кабел ЕООД да я регистрират наново. Впрочем по същия начин ако някой иска може да регистрира и други такива марки на ребрандирани канали - TV2, TV Bulgaria, дори Канал 1 е свободно.
|
|
|
|
|
PLTV
|
И нас това ни интересува защото.
сме форум за телевизия и има промяна в управлението на телевизионен канал.
|
|
|
|
Robimir
|
Човекът толкова години не може да разбере какво е форум, оставете го да си се заяжда.. 
|
|
|
|
pesho
|
Тези дни въртях по каналите. Като спрях на БСТВ имат съобщение, че се местят. До преместването ,няма да излъчват нищо. Някой да знае нещо? От АЛФА репортерите бягат. Явно за това вече има и филми.
|
|
|
|
|