|
|
TopCat
|
Европа си беше зависима от край време. Не знам защо хората си мислеха, че със смяната на името нещо ще се промени lol
|
Hater by Design.
|
|
|
PLTV
|
Канал 3 вече излъчва и програма.
|
|
|
|
sisobe
|
Програма - силно казано. Просто почнаха да пускат публичните стриймове от министерствата и парламента.
|
|
|
|
Robimir
|
Сега се присетих за БСТВ. Уж щяха да се местят още пролетта, а все още ги няма никакви, явно няма и да ги има. Поне като телевизия, защото в YouTube гледам, че си качват ново съдържание. Странно е, че партийни телевизии като Алфа и България 24 все още намират някакво финансиране, дори след като партиите, от които се държат отдавна да не се радват на голяма електорална подкрепа и реално няма причина още да ги държат. Докато БСТВ не можа да се задържи за много дълго, дори и да беше най-сполучливия опит за партийна ТВ и въпреки спада на БСП, все още има доста хора, които ги подкрепят.
|
|
|
|
Nikola
|
Сега се присетих за БСТВ. Уж щяха да се местят още пролетта, а все още ги няма никакви, явно няма и да ги има. Поне като телевизия, защото в YouTube гледам, че си качват ново съдържание. Странно е, че партийни телевизии като Алфа и България 24 все още намират някакво финансиране, дори след като партиите, от които се държат отдавна да не се радват на голяма електорална подкрепа и реално няма причина още да ги държат. Докато БСТВ не можа да се задържи за много дълго, дори и да беше най-сполучливия опит за партийна ТВ и въпреки спада на БСП, все още има доста хора, които ги подкрепят. Алфа и България 24 получават пари от Русия и Македония за това са живи още
|
|
|
|
spike
|
Алфа и България 24 получават пари от Русия и Македония за това са живи още
Въпреки това те също спираха излъчване на няколко пъти, пък и персонала на "Алфа" в момента е точно 3-4 човека. 😁
|
|
|
|
123
Потребител
|
Преди три дни са спрели CBS и discover sicene за България. Някой да знае повече?
|
Аз съм гаден.
|
|
|
megara
|
И моят оператор е спрял CBS Reality. От тяхната група сега остана май само AMC.
|
|
|
|
spike
|
И моят оператор е спрял CBS Reality. От тяхната група сега остана май само AMC.
И аз тоеа забелязах, ама те по CBS Reality и без туй въртяха масово повторения. 😁
|
|
|
|
sisobe
|
Каналите CBS Reality, Discovery Science, DTX и EDGE Sport спират разпространението си за България от 1 януари 2024.
|
|
|
|
megara
|
И аз тоеа забелязах, ама те по CBS Reality и без туй въртяха масово повторения. 😁
Те винаги повтарят всичко по много пъти, но сега няма къде да се гледа „Съдия Джуди“ у нас.
|
|
|
|
The TV Boy
|
За EDGE Sport проблема е и в А1 отчасти защото този канал, както TRACE Sports Stars е за Диема Спорт той беше допълнителен с Макс Спорт пакетите и трябва да измислят решение бързо заради абонамента на абонатите на Макс Спорт. Същото е и за Discovery Science HD и DTX HD защото и те бяха в допълнителни HD пакети.
|
|
|
|
123
Потребител
|
Те винаги повтарят всичко по много пъти, но сега няма къде да се гледа „Съдия Джуди“ у нас.
предполагам, че може да се гледа накяде в интернет.
|
Аз съм гаден.
|
|
|
|
|
alex2510
|
Телевизия Sport+ излъчва отново при Булсатком. Каналът е с програма сходна с тази на спрения канал b1b.TV. За момента излъчва само в ipTV платформата тъй като стария лиценз който беше издаден на Розенфелд и Ко беше свален от СЕМ.
Впрочем, скоро стана ясно, че фирмата, стояща зад b1b.tv (КАЛРТОН ИНВЕСТ ЕООД), ще получава финансиране от Община Варна, за да възстанови канала, но под името......Варна ТВ. https://bnr.bg/varna/post/101968767/50-hiladi-leva-za-televizia-bez-licenz-i-v-badeshte-vremeПрипомням, че Варна ТВ бе наследник на дъщерния канал на Мустанг ТВ/МСАТ — РД-ТВ и предшественик на закритата на 7. май 2020 г. телевизия Черно море.
|
|
|
|
spike
|
Това в известна степен е положителна новина, понеже е странно голям град като Варна да няма собствена телевизия. Тук обаче още повече ми се заплита сагата с b1b и Sport+. Излиза, че в момента b1b е спрян и евентуално лицензът му ще се ползва за "Варна ТВ", а Bulsatcom пък от своя страна са решили да възродят Sport+ с програмата на b1b.
|
|
|
|
Bobby
|
На 31.05.2024, в края на деня спира редовната програма на телевизията, като се излъчват само повторения на предизборни клипове и музикални видеа, след което застава картинка плейсхолдър за няколко дни. На 03.06 в 18:30 се включва камера от студиото им, и започва да тече следния анонс: "Извънредно включване в 19:00 ч. - Павел Шопов нахлу със силоваци в телевизия "АЛФА" и заплашваха програмния директор Мирослав Паскалев. Измамите на Волен Сидеров през фондация "АЛФА 2018" . Волен Сидеров не е плащал заплати на работещите в телевизията през изтеклите почти три години. За скандала на живо от потърпевшите. От 19:30 ч. Венцислав Ангелов - Чикагото за провалената му предизборна кампания и съдебните искове които е завел и ще заведе срещу Централната избирателна комисия, Българската национална телевизия и телевизия АЛФА." Сигналът на телевизията е преустановен преди приключване на предаването. Отчасти ми напомня на казуса TV7.
|
|
|
|
spike
|
На 31.05.2024, в края на деня спира редовната програма на телевизията, като се излъчват само повторения на предизборни клипове и музикални видеа, след което застава картинка плейсхолдър за няколко дни. На 03.06 в 18:30 се включва камера от студиото им, и започва да тече следния анонс: "Извънредно включване в 19:00 ч. - Павел Шопов нахлу със силоваци в телевизия "АЛФА" и заплашваха програмния директор Мирослав Паскалев. Измамите на Волен Сидеров през фондация "АЛФА 2018" . Волен Сидеров не е плащал заплати на работещите в телевизията през изтеклите почти три години. За скандала на живо от потърпевшите. От 19:30 ч. Венцислав Ангелов - Чикагото за провалената му предизборна кампания и съдебните искове които е завел и ще заведе срещу Централната избирателна комисия, Българската национална телевизия и телевизия АЛФА." Сигналът на телевизията е преустановен преди приключване на предаването. Отчасти ми напомня на казуса TV7. В "Алфа" от години работят една шепа хора, като те постоянно напускат и на тяхно място се появяват нови заради неплащане на заплати и постоянни лъжи от страна на Волен Сидеров. Честно казано дори нямам представа как телевизията продължава да съществува с такива минимални инвестиции.
|
|
|
|
|