pesho
|
Евронюз България ще стартира скоро. От постове във фейсбук разбрах, че има каталог за България. Който има възможност нека го сподели. Само знам, че ще има Евронюз България сега на 30 мин новини, Евронюз прайм тайм - вечерен публицистичен блок и вероятно Добро утро Европа.
|
|
|
|
|
goji7
|
Magic TV от няколко дни е с ново лого за Свети Валентин.
|
|
|
|
spike
|
Надя Ганчева ще е главен продуцент на Euronews България:
|
|
|
|
TV 81
|
При някой български оператор Da Vinci излъчва ли се вече в HD резолюция? Има информация, че ъплинка на канала е вече HD и е интересно дали български оператори вече са пуснали HD сигнала на канала.
|
|
|
|
Roostersonair
|
При някой български оператор Da Vinci излъчва ли се вече в HD резолюция? Има информация, че ъплинка на канала е вече HD и е интересно дали български оператори вече са пуснали HD сигнала на канала.
При мен нямам Da Vinci HD. Откъде си намерил информация за HD излъчване на канала?
|
|
|
|
|
Roostersonair
|
Между другото при вашия оператор излъчва ли се сръбския канал Kitchen TV на български език?
Точно този канал го нямам при моят оператор.
|
|
|
|
TV 81
|
Точно този канал го нямам при моят оператор.
Ясно. Доколкото знам Tivi.bg със сигурност го имат Kitchen TV. Интересно дали, ако има техни клиенти тук, канала е с версия с българско аудио при този оператор.
|
|
|
|
evgata
|
 Телевизия Българе вече е БГ +, също така се намира и на нов уеб сайт: https://bgplus.bg/Телевизия „БГ+“ е политематична телевизия в подкрепа на българския фолклор, традиции, история, дух и култура. Нейната цел е Второ Българско Възраждане. На фона на комерсиалните, скандалните и деструктивни медии, телевизия „БГ+“ ще бъде като остров на позитивизма, патриотизма, духовността и възпитание в любов към България и хората. Основната цел на медията е съдействието за изграждане на една единна, стабилна, успешна, позитивна и красива България! Телевизия „БГ+“ ще създава български формати на представяне, ще популяризира българските артисти и творци, ще подкрепя българските производители и търговци, ще възпитава българските деца в почит и любов към страната ни, ще подпомага с идеи и решения местното и държавно управление и ще се бори срещу всички, които искат под каквато и да е форма да пречат на развитието на България. Телевизия „БГ+“ няма да защитава политически интереси, няма да се занимава с интриги и черен PR, няма да лансира чужда култура и чужди интереси, освен в случаите, когато е в полза на България. Телевизия „БГ+“ ще е духовна телевизия – тя ще утвърждава вярата в Бога и християнските ценности, без да толерира религиозните конфликти и да създава граници между вярващите. Тя ще е медия на вярата, на надеждата и на любовта. Телевизия „БГ+“ ще се бори за една по-добра България, за един по-добър свят.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Телевизията е продадена... отново... Нямат късмет с нея, от както беше Ин Лайф всеки собственик изкарва до към 2 години до като не излезе на червено и не трябва бързо да се отърве от нея за да не го завлече.
|
|
|
|
spike
|
Телевизията е продадена... отново... Нямат късмет с нея, от както беше Ин Лайф всеки собственик изкарва до към 2 години до като не излезе на червено и не трябва бързо да се отърве от нея за да не го завлече.
Не знам кой е новият собственик на телевизията, но все още си въртят старите предавания на "Българе", пък и новото лого е с шрифта на старото. Да не е някаква фиктивна продажба?
|
|
|
|
Robimir
|
А кога Българе се е казвала "Българе+", както е на снимката по-горе? 
|
|
|
|
Roostersonair
|
А кога Българе се е казвала "Българе+", както е на снимката по-горе?  Честно казано, аз нямам представа. Може това да е или грешка или наистина беше с това наименование за кратко преди да стане БГ+, обаче аз много не следя този канал, така че не знам.
|
|
|
|
BlooMac
|
Не знам кой е новият собственик на телевизията, но все още си въртят старите предавания на "Българе", пък и новото лого е с шрифта на старото. Да не е някаква фиктивна продажба?
Това, че са продали телевизията, не означава, че новият собственик трябва да почне от нулата. Преименуването е по-скоро, за да няма объркване с ансамбъла, отколкото че ще има някакви големи промени. Друг е въпросът колко ще оцелее този канал и как изобщо някой се навива да купува или да създава нови български кабеларки през 2022. 
|
|
|
|
TV 81
|
До къде стигна подготовката за старта на Евронюз България? Някой знае ли нещо за дата? Дали ще е тази или другата година? Така и така вече почти от една година е "Очаквайте скоро"...
|
|
|
|
|
spike
|
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/11136080Fresh Media Bulgaria вече ще се казва Radioplay Media. Това е медийната група на радиата City, NRJ, Nova, Nova News, "БГ Радио", "Радио 1", "Радио 1 Рок", "Вероника", "Авторадио", както и телевизия City. Радвам се, че са си преименували медийната група, за да не се бърка с радио Fresh, с което нямат нищо общо. Сега остава да се ликвидира още едно объркване, а именно радиата Nova и Nova News да си станат собственост на "Нова телевизия" или да бъдат преименувани.
|
|
|
|
pesho
|
От кога ТВ Европа е в HD? Питам, защото моят оператор networx ще пуска телевизията в HD. Това ще стане от първи април.
|
|
|
|
break
|
Вероятно тогава ще стане Euronews.
|
|
|
|
TV 81
|
Вероятно тогава ще стане Euronews.
Нищо не е обявявано за дата все още. Много бавят старта. И от близо месец прецакаха първо логото на Европа. Беше на ръбове. Оправиха го. Но пък от тогава скрол лентата в долната част на екрана стана смачкана до 4:3 и размазана. Все едно движението ѝ се излъчва с липсващи кадри. Отврат.
|
|
|
|
|