Пич, ти си някакъв абсолютен мазохист, честно. Защо по дяволите въобще следиш този измамник и неговите така наречени проектчета? Наистина ли нямаш друго какво да правиш в свободното си време? Не ни занимавай със схемаджийските глупости на този господин повече, моля те.
Човече (и аз мога да правя подобни обръщения към хора, които НЕ познавам), от поне 3 месеца и повече не го бях виждал тоя човечец и ми беше интересно да разбера умряха ли му най-накрая схемаджийските ТВ проектчета, които е правел до момента (само тоя сайт му остана, ама и той ще замине), пък ти говориш едва ли не все едно съм решил през ден да го следя и всеки ден да пиша за него... Ако беше "квинтесенцията на съществуванието ми", окей. Ама не е. Няма и да бъде! И да, имам какво да правя през свободното си време (колкото и малко вече да е то), не се тревожи за мене. Пребиваването ми по форумите е само прашинка от това време... И за друго не се тревожи - това ми беше последното писание по темата за тоя тлъст схемаджия. Защото и без това, както казах по-горе, това е последния му "проект", който съм сигурен, че също ще гръмне без никой да разбере за това.