Каква беше причината КарамазЪ да бъде заместен от това сръбче?
Причината вероятно е смяната на продуцентската компания. Може би малко хора помнят, но сезон 1 на Survivor се продуцираше от "Седем-осми", а водещ беше Камен Воденичаров. От втори сезон натам вече предаването беше поето от Dream Team и водещ стана Владо Карамазов. Честно казано обаче смяната на водещия в момента е най-малкият проблем. Толкова скучен пилотен епизод не бях гледал просто...

Напомни ми на старта на "Игри на волята" през 2021г., когато епизодът беше почти 4 часа и пак имаше протяжна уж отборна игра, в която всеки участник играеше отделно. Не разбрах защо и гласуването на племенния съвет беше толкова протяжно, а и също защо бяха и двете племена там. Не ми харесват също имената на отборите, цветовете, шрифта на кашовете. Като цяло всичко можеше да бъде събрано в час и половина и да бъде доста по-динамично.
До колкото разбрах аз те са там от една или две седмици, вчера дадоха 2 или 3 дни. Така че епизодите "ще догонят" времето с участниците.
Но и според беше много глупаво да няма никакви визитки. Все едно започна от 2 епизод.
Явно смятат, че представянето на участниците в социалните мрежи е напълно достатъчно. Иначе ако имаше визитки, поне щяха да спестят нещо от безкрайно скучния племенен съвет и отегчителната отборна игра.