Roostersonair
|
Шрифтът ползван за подзаглавието на новият сезон на "Сървайвър", който почва утре, се казва Snowstorm Kraft. Ще ми благодарите после! 
|
|
|
|
|
spike
|
Наградата все пак е по-добре от 100-те бона на "Стани богат", но отново недоумявам как преди 15 години можеха да си позволят 250 бона награда, а сега е едва 150... 
|
|
|
|
|
TopCat
|
Ще има нов Сървайвър.
След последния сезон, който беше грандиозен провал на всички нива, това е доста изненадваща новина.
|
Hater by Design.
|
|
|
BlooMac
|
Да, и аз съм изненадан. Бих си представил, че ще пробват отново едва след няколко години в предвид, че и петият сезон май беше провал. Иначе щом го обявяват сега, вероятно го гласят за следващата есен, може би на мястото на Фермата? Ако е така, доста рискован ход.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Да, и аз съм изненадан. Бих си представил, че ще пробват отново едва след няколко години в предвид, че и петият сезон май беше провал. Иначе щом го обявяват сега, вероятно го гласят за следващата есен, може би на мястото на Фермата? Ако е така, доста рискован ход.
Определено Сървайвър ще бъде новият заместител на Фермата . Това се очертава да бъде последният сезон поне засега ,а и време беше ,тъй като вече доста се поизхабиха като идеи ,както и участници . Но определено срещу Игри на волята ще им бъде доста сложно ,трбява доста да се постараят 😁
|
|
|
|
spike
|
Определено Сървайвър ще бъде новият заместител на Фермата . Това се очертава да бъде последният сезон поне засега ,а и време беше ,тъй като вече доста се поизхабиха като идеи ,както и участници . Но определено срещу Игри на волята ще им бъде доста сложно ,трбява доста да се постараят 😁
Не съм много убеден в това - "Фермата" върви 6 дни в седмицата, докато последният сезон на "Сървайвър" вървеше 3 дни в седмицата и беше само 2 месеца. По-скоро биха могли да запълнят слота на турския сериал от 20:00 до 21:00ч., но пък би било странно "Сървайвър" и "Фермата" да вървят едновременно. Иначе и аз съм доста изненадан от новината за нов сезон, предвид провала тази пролет. Може би "ьТВ" са купили лиценз за няколко сезона и щат, не щат, трябва да ги реализират.
|
|
|
|
TopCat
|
Те се провалиха грандиозно, когато не бяха срещу "Игри на волята", какво остава ако се пробват в директен двубой 
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Те се провалиха грандиозно, когато не бяха срещу "Игри на волята", какво остава ако се пробват в директен двубой.
Би било интересно, ако върнат старата концепция на Survivor - с повече и по-тежки игри, но не знам дали българският екип има право на това или си е световна тенденция в шоуто да се разчита повече на стратегии и интриги. Впрочем като се имат предвид провалите с последните два сезона на предаването, може би ще е по-добре да го поверят на друг изпълнителен продуцент, а не отново на Dream Team.
|
|
|
|
TopCat
|
Би било интересно, ако върнат старата концепция на Survivor - с повече и по-тежки игри, но не знам дали българският екип има право на това или си е световна тенденция в шоуто да се разчита повече на стратегии и интриги. Впрочем като се имат предвид провалите с последните два сезона на предаването, може би ще е по-добре да го поверят на друг изпълнителен продуцент, а не отново на Dream Team.
Точно! Основната причина "Игри на волята" да е толкова популярно са ежедневните игри. Аз го гледам точно заради интересните игри, а тази година има и много нови такива, което прави предаването още по - интересно. Да, има и от "интригите", но аз лично отивам да си правя вечерята, когато ги дават 
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Точно! Основната причина "Игри на волята" да е толкова популярно са ежедневните игри. Аз го гледам точно заради интересните игри, а тази година има и много нови такива, което прави предаването още по - интересно. Да, има и от "интригите", но аз лично отивам да си правя вечерята, когато ги дават  Е, няма как без интриги и стратегии, понеже те също са много важна част от реалититата, просто при Survivor се изгуби духа на предаването, като бяха толкова малко игри. Впрочем сега и във "Фермата" нещо са наблегнали на стратегии и интриги. Игрите са съсредоточени в събота, когато е дуелът за отпадане и има само една игра през седмицата между трима играчи от двата отбора. Вече няма игри нито при определянето на фермер на седмицата, нито при определянето на ратаите, което също е минус според мен.
|
|
|
|
spike
|
Хм... в съседна Румъния също ще има нов сезон на Survivor, като там предаването се излъчва по Pro TV, също канал на PPF, та явно те са купили пакетни права за няколко сезона и в двете държави. Прави ми впечатление обаче, че там шоуто изглежда доста по-добре - тазгодишният сезон е бил 60 епизода и се е излъчвал цели 4 месеца и половина, докато нашият сезон беше 30 епизода и се излъчваше само 2 месеца. Не знам обаче каква е била концепцията на предаването - дали пак са наблегнали на интриги и стратегии или са били с повече изпитания, както беше преди години. Иначе в Румъния и наградата е по-голяма - 100 000 евро, докато нашата беше 150 000 лева.
|
|
|
|
evgata
|
Хм... в съседна Румъния също ще има нов сезон на Survivor, като там предаването се излъчва по Pro TV, също канал на PPF, та явно те са купили пакетни права за няколко сезона и в двете държави. Прави ми впечатление обаче, че там шоуто изглежда доста по-добре - тазгодишният сезон е бил 60 епизода и се е излъчвал цели 4 месеца и половина, докато нашият сезон беше 30 епизода и се излъчваше само 2 месеца. Не знам обаче каква е била концепцията на предаването - дали пак са наблегнали на интриги и стратегии или са били с повече изпитания, както беше преди години. Иначе в Румъния и наградата е по-голяма - 100 000 евро, докато нашата беше 150 000 лева.
канала на ромънския сърваивър в ютюб https://www.youtube.com/c/SurvivorRomaniaKanalD/videos
|
|
|
|
Webber
|
Турски ще бъдат продуцентите на нашият "Сървайвър". Продуцентите от Аcunmedya, реализират формата освен в Турция за TV8, но и в други държави като Румъния, Гърция, Мексико и др. Доколко знам тези продуценти залагат на мащабни игри, и снимат предимно на Карибите, където ще бъде и нашата локация за седми сезон на "Сървайвър". Ако скролнете надолу в сайта им, CME са партньори с логото и на bTV. https://www.acunmedya.com/
|
|
|
|
TopCat
|
Напълно очаквано след тоталния провал на предния сезон.
|
Hater by Design.
|
|
|
mickeymouse
|
Те направиха и тазгодишния сезон на Survivor за каналите на United group в бишва Югославия, който беше кросоувър между Сърбия, Хърватска, Черна гора и Босна и Херцеговина. United също им се водят партньори.
|
|
|
|
Webber
|
Определено е доказана компания Acun Medya, да видим как ще го реализират у нас. Имаше слухове, че щяло да има смс гласуване за фаворит, и щяло да се излъчва буквално паралелно с няколко дни закъснение от там. Може да има и "Сървайвър: Студио" Live. Пак това не е потвърдено инфо. Интересно за кога е планиран "Сървайвър" дали за пролетния или есенния тв сезон през 2023. Според мен е малко вероятно при оставащи декември и януари да тръгне в ефир февруари/март, предвид цялата организация свързана около формата. Те сега са на етап кастинг. Преди 10 дни е имало изнесен кастинг във Варна. Технически възможно ли е за ранна пролет да е в ефир? Или най-вероятно ще е наесен с "Фермата". https://www.facebook.com/aquavarna/posts/pfbid02NiTq74PxoUrJi2u2gFCV3NeUWThtJ7RLS2Tbv2fYLKCC9S1iAEftJmVaFcie2xc2l?__cft__
|
|
|
|
The TV Boy
|
Другия въпрос е щом е сменен продуцента на такова ниво дали изобщо ще запазят Владо Карамазов като водещ. Смяната според мен е за да може повече да се опълчи на Игри на волята, но откъм водещи Карамазов със сигурност не може да се сравнява с Димо Алексиев като стил на водене, не че е лош водещ, даже напротив повече ми харесва от него, просто ако търсят по “екшън-емоционален” тон в битките Карамазов не е техния човек, просто той не вика толкова колкото Димо. 
|
|
|
|
Webber
|
Много е възможно да има смяна и на Владо Карамазов. На Карибите е най-благоприятно през февруари, там започва сухия сезон и е най-вероятно да стартират тогава снимките и евентуално да е за есента. Само, че как ще ги комбинират с "Фермата" наесен няма представа. Защо се говори, че bTV са купили лиценз правата на "Фермата" за минимум поне още три години т.е. ще има "Фермата" 9,10,11.
Ако имаме мащабни игри, това е предпоставка и за повече екрано време на "Survivor". Защо в някой страни се проточва много сезона при тези продуценти, и не изключвам варианта да има дълг сезон откъм епизоди. Една прогноза правя как може да изглежда есента по bTV през 2023 с нещо от сорта на: Пон - Пет: 20:00 "Survivor" 21:00 "Фермата"
Съб: 20:00 "Фермата" Нед: 20:00 "Survivor"
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Много е възможно да има смяна и на Владо Карамазов. На Карибите е най-благоприятно през февруари, там започва сухия сезон и е най-вероятно да стартират тогава снимките и евентуално да е за есента. Само, че как ще ги комбинират с "Фермата" наесен няма представа. Защо се говори, че bTV са купили лиценз правата на "Фермата" за минимум поне още три години т.е. ще има "Фермата" 9,10,11.
Ако имаме мащабни игри, това е предпоставка и за повече екрано време на "Survivor". Защо в някой страни се проточва много сезона при тези продуценти, и не изключвам варианта да има дълг сезон откъм епизоди. Една прогноза правя как може да изглежда есента по bTV през 2023 с нещо от сорта на: Пон - Пет: 20:00 "Survivor" 21:00 "Фермата"
Съб: 20:00 "Фермата" Нед: 20:00 "Survivor"
От сигурен източник знам ,че Фермата догодина излизала в кратка пауза и на нейно място ще се излъчва Сървайвър . И тогава ще влезнат в пряк сблъсък срещу Игри на волята сезон 5 ,които пък още отсега дават заявка ,че ще е нещо грандиозно . Така че ще имаме доста интересна есен следващата година ! 😃
|
|
|
|
|