Тоя Джийсън супер много ми падна в очите с тия номера, дето ги прави. Мъж на 30 години, а се държи като 10-годишен... Между другото забелязах, че на стената, където са снимките на участниците, има едно поле с въпросителен, което означава, че скоро би трябвало да влезе още един пълноправен участник в шоуто...

Пълен урод, също и Пенка.. Освен че са ужасно злобни, са ми и неприятни да ги гледам, имат отблъскващ външен вид. Според мен ако гласуването беше отрицателно, 100% излиташе един от двамата, макар че и сега не виждам кой би подкрепил Пена.
А нов участник се съмнявам - остават 20тина дни до край, няма за кога.. По-скоро има ? защото във ВИП-а бяха повече участниците и сега не са имали време да ги махнат
На свободните полета са сложили логото на шоуто. Ако няма нов участник, не виждам смисъл да слагат въпросителен вместо логото. Да не забравяме, че и Райна влезе няколко дни след другите хора, тъй че нищо не е изключено. Според мен новият участник ще влезе идната седмица (на 2 или 4 декември). Въртят се слухове, че това щяла да е Зара.