BG TV Talk
10 November 2025 00:42:38
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари

Pages: 1 ... 117 118 [119]   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA & NOVA Broadcasting Group | новини и коментари  (Read 361448 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #2360 on: 03 October 2025 17:12:11 »

Освен това в статията се споменава, че предаването ще се излъчва през пролетта. Нещо доста проекти взеха да обявяват за тогава, та ми е интересно как ще вместят всичко.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #2361 on: 03 October 2025 17:30:05 »

Освен това в статията се споменава, че предаването ще се излъчва през пролетта. Нещо доста проекти взеха да обявяват за тогава, та ми е интересно как ще вместят всичко.

И аз си го помислих, но чисто хипотетично погледнато, ако запазят Hell's Kitchen по три дни в седмицата - понеделник, вторник и сряда, "Женени от пръв поглед" винаги са го излъчвали по два дни в седмицата, така че да кажем четвъртък и петък. The floor се излъчва по един или два дни в седмицата, така че могат да го сложат в събота и "Като две капки вода" в неделя.

А другите две предавания са "Кошмари в кухнята" и онова за апартаментите, които със сигурност ще бъдат по един час и лесно могат да ги сложат след Hell's Kitchen и "Женени от пръв поглед". Но ще видим, има време.  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #2362 on: 03 October 2025 19:07:05 »

И аз си го помислих, но чисто хипотетично погледнато, ако запазят Hell's Kitchen по три дни в седмицата - понеделник, вторник и сряда, "Женени от пръв поглед" винаги са го излъчвали по два дни в седмицата, така че да кажем четвъртък и петък. The floor се излъчва по един или два дни в седмицата, така че могат да го сложат в събота и "Като две капки вода" в неделя.

А другите две предавания са "Кошмари в кухнята" и онова за апартаментите, които със сигурност ще бъдат по един час и лесно могат да ги сложат след Hell's Kitchen и "Женени от пръв поглед". Но ще видим, има време.  Grin
Забравяш "Турнири на волята", които също би трябвало да имат втори сезон или поне на няколко пъти загатваха за него в "Игри на волята".

Иначе "Борба до ключ" може и да го претупат в началото или края на сезона, както направиха с "Домът на мечтите".
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #2363 on: 03 October 2025 19:13:39 »

Забравяш "Турнири на волята", които също би трябвало да имат втори сезон или поне на няколко пъти загатваха за него в "Игри на волята".

Иначе "Борба до ключ" може и да го претупат в началото или края на сезона, както направиха с "Домът на мечтите".

А, така ли? Какво точно са загатвали в "Игри на волята", нямам много време да го гледам? Ако наистина добавят и "Турнири на волята", не знам...  Grin

За "Борба до ключ" съм съгласен, най-вероятно наистина ще го претупат.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #2364 on: 04 October 2025 12:21:17 »

А, така ли? Какво точно са загатвали в "Игри на волята", нямам много време да го гледам? Ако наистина добавят и "Турнири на волята", не знам...  Grin

За "Борба до ключ" съм съгласен, най-вероятно наистина ще го претупат.
Ами, в началото на сезона имаше заигравки с някои участници дали ще са толкова добри, че да вземат участие във втори сезон на "Турнири на волята". От тогава досега май нищо повече не са споменавали, та не мога да съм убеден, че предаването наистина ще го има. Все пак не беше кой знае колко успешно - посредствени рейтинги, а и в някои градове залите бяха доста празни.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #2365 on: 10 October 2025 16:44:10 »

Две нови лица в "Новините на Нова" и това са Мина Илиева от Nova News и БНТ и Виолета Манчева от Bulgaria ON AIR. Лилия Мустакова пък е напуснала телевизията и ще се развива в нова сфера: https://nova.bg/accents/view/2025/10/10/513582/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-nova/
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #2366 on: 10 October 2025 18:11:09 »

В LinkedIn видях, че Константин Караджов е напуснал NBG в началото на лятото. От есента на 2021 г. беше изпълнителен продуцент на "Нова нюз".
Report Spam   Logged
Robimir
Говорител

« Reply #2367 on: 10 October 2025 19:22:55 »

Две нови лица в "Новините на Нова" и това са Мина Илиева от Nova News и БНТ и Виолета Манчева от Bulgaria ON AIR. Лилия Мустакова пък е напуснала телевизията и ще се развива в нова сфера: https://nova.bg/accents/view/2025/10/10/513582/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-nova/
Втората е съпруга на сегашния външен министър. Толкова за "независимият" борд на United Group...  Roll Eyes
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #2368 on: 10 October 2025 22:49:49 »

Явно това е била причината лятото да въртят нови водещи сутрин. Освен Мина пробваха и Асен Манасиев. По едно време засякох и Юлия Наева по нова нюз.
Тази вечер Нова имаха проблем. Около 5 мин стоя черен екран, преди новините в 19.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #2369 on: 10 October 2025 22:56:18 »

Явно това е била причината лятото да въртят нови водещи сутрин. Освен Мина пробваха и Асен Манасиев. По едно време засякох и Юлия Наева по нова нюз.
Тази вечер Нова имаха проблем. Около 5 мин стоя черен екран, преди новините в 19.

Юлия Наева официално е на мястото на Мина Илиева в “Нова нюз”. Преместена е в сайта им от категория “репортери” в категория “водещи на Нова нюз”.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #2370 on: 18 October 2025 17:29:06 »

Ами, в началото на сезона имаше заигравки с някои участници дали ще са толкова добри, че да вземат участие във втори сезон на "Турнири на волята". От тогава досега май нищо повече не са споменавали, та не мога да съм убеден, че предаването наистина ще го има. Все пак не беше кой знае колко успешно - посредствени рейтинги, а и в някои градове залите бяха доста празни.

В подкастът на "Игри на волята" са започнали да рекламират логото на "Турнири на волята". Върти се и онлайн реклама с логото на предаването, така че @spike позна, че ще го има в пролетната програмна схема!  Grin

https://play.nova.bg/video/igri-podcast/igri-podcast-2025-10-17/652678
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #2371 on: 19 October 2025 15:56:39 »

В подкастът на "Игри на волята" са започнали да рекламират логото на "Турнири на волята". Върти се и онлайн реклама с логото на предаването, така че @spike позна, че ще го има в пролетната програмна схема!  Grin

https://play.nova.bg/video/igri-podcast/igri-podcast-2025-10-17/652678
Значи остава да видим как ще съберат всичко през пролетта - "Турнири на волята", "Като две капки вода", Hell's Kitchen, The Floor, "Женени от пръв поглед", "Борба до ключ" и евентуално "Кошмари в кухнята". Впрочем жалко, но нищо не се чува около някой нов сериал по "Нова"... Сега предстои да излъчат сезон 2 на "Клетката", който беше сниман още миналата година през лятото, но нищо не се е чувало за някоя нова продукция. Дано вместят в пролетната схема поне някой мини-сериал, както направиха с "Майките" тази пролет.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #2372 on: 19 October 2025 16:55:21 »

Значи остава да видим как ще съберат всичко през пролетта - "Турнири на волята", "Като две капки вода", Hell's Kitchen, The Floor, "Женени от пръв поглед", "Борба до ключ" и евентуално "Кошмари в кухнята". Впрочем жалко, но нищо не се чува около някой нов сериал по "Нова"... Сега предстои да излъчат сезон 2 на "Клетката", който беше сниман още миналата година през лятото, но нищо не се е чувало за някоя нова продукция. Дано вместят в пролетната схема поне някой мини-сериал, както направиха с "Майките" тази пролет.

Ами да, вече над година няма информация за чисто нов сериал. "Майките" го снимаха септември-октомври миналата година, а вторият сезон на "Клетката" започнаха да го снимат още през януари-февруари миналата година, а не през лятото, така поне беше писал някой тук. И аз се надявам за нов сериал, дано ни изненадат в близкото бъдеще.  Grin
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #2373 on: 19 October 2025 17:41:35 »

Ами да, вече над година няма информация за чисто нов сериал. "Майките" го снимаха септември-октомври миналата година, а вторият сезон на "Клетката" започнаха да го снимат още през януари-февруари миналата година, а не през лятото, така поне беше писал някой тук. И аз се надявам за нов сериал, дано ни изненадат в близкото бъдеще.  Grin
А... значи аз съм се объркал за периода на снимки на "Клетката". То реално са станали почти 2 години, откакто е заснет сезон 2 и точно 2 години, откакто излъчиха сезон 1. Grin Добре, че сега ще го повторят преди да почне сезон 2, че честно казано и аз вече не го помня.

Иначе в последните 1-2 години "Нова" и "ьТВ" нещо рязко намалиха сериалите или тотално се отказаха от тях за сметка на реалитита и гейм шоута... Добре, че поне БНТ си държат стабилно и излъчват поне по 1 сериал на сезон.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #2374 on: 19 October 2025 18:03:04 »

А... значи аз съм се объркал за периода на снимки на "Клетката". То реално са станали почти 2 години, откакто е заснет сезон 2 и точно 2 години, откакто излъчиха сезон 1. Grin Добре, че сега ще го повторят преди да почне сезон 2, че честно казано и аз вече не го помня.

Иначе в последните 1-2 години "Нова" и "ьТВ" нещо рязко намалиха сериалите или тотално се отказаха от тях за сметка на реалитита и гейм шоута... Добре, че поне БНТ си държат стабилно и излъчват поне по 1 сериал на сезон.

Факт, но от друга страна хората в активна възраст изискват реалити формати и рядко се ангажират с български сериали, а това е много по-привлекателно за телевизиите. "Братя" беше последния сериал, който масово се следеше и постигаше добри резултати. Общо взето сериалите в България са скъпо начинание и доста често излизат нерентабилни за телевизиите. А и БНТ са задължени да ги правят.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #2375 on: 19 October 2025 22:05:53 »

хората в активна възраст изискват реалити формати и рядко се ангажират с български сериали

Лека поправка - хората в активна възраст рядко се ангажират с ТЪПИ български сериали, защото ценят времето си и не искат да гледат скучни истории с банални диалози и кофти озвучаване.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
mickeymouse
Говорител

« Reply #2376 on: 20 October 2025 03:18:20 »

Лека поправка - хората в активна възраст рядко се ангажират с ТЪПИ български сериали, защото ценят времето си и не искат да гледат скучни истории с банални диалози и кофти озвучаване.

Не исках да се изкажа чак така, ама… 😆 Обожавам ти коментарите, винаги са мега точни 😁
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #2377 on: 20 October 2025 12:19:39 »

От моя гледна точка доста от сериалите са си интересни, а и постигат добри резултати. Визирам "Клетката", "Дяволското гърло", "Съни бийч", All Inclusive... Сериалите на БНТ също са доста качествени, дори и да не постигат кой знае какъв рейтинг. Иначе неведнъж съм се изказвал против дългите поредици, в които общо взето само се разтягаха локуми - "Алея на славата", "Пътят на честта", "Лъжите в нас", "Мен не ме мислете" и прочие...

Та... когато историята е интересна и добре разказана, тя неминуемо привлича повече гледаемост. Тук вече идва интересът на телевизията дали да инвестира в сериал с 12 епизода или посредствено реалити с 40-50 епизода. 😁 И критиката ми е отправена основно към "Нова", защото те в последните години направиха най-много сериали и дори се рекламираха като Домът на българското кино, а сега... с 300 зора излъчват сериал, който са снимали преди 2 години... 🫤
Report Spam   Logged

PLTV
Зяпач
**

« Reply #2378 on: 20 October 2025 14:08:59 »

"Борба до ключ" ме съмнява да е готово до пролетта. Самото предаване представя ремонти на апартаменти, което трае минимум 4-5 месеца, при положение че кастинга беше обявен август е много малко вероятно да е готово и монтирано до пролетта.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #2379 on: 02 November 2025 17:02:40 »

https://nova.bg/accents/view/2025/10/30/515774/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0-25-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-nova/

„Здравей, България" празнува 25 години в ефира на NOVA
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 117 118 [119]   Go Up
  Print  

Jump to: