15 February 2025 09:27:09
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
Forever
Login with username, password and session length
Home
Help
Search
BG TV News
CN BG Fans
Facebook
Contact us
Staff List
Login
Register
NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари
BG TV Talk
>
Forum
>
TV
>
NOVA
>
NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари
Pages:
1
...
4
5
[
6
]
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари (Read 6603 times)
mickeymouse
Зрител
Re: NOVA - пролет/лято 2025 | новини и коментари
«
Reply #100
on:
Yesterday
at 21:39:57 »
Есента коментирахме, че програмните решения са bTV са нелогични, но тази пролет такива са на NOVA. Все едно им правят услуги.
1. Срещу късните им куиз предавания пускат американски сериал.
2. Повторение на Като две капки вода срещу старта на Ергенът, а имаха шанс да пуснат Hells Kitchen.
3. Тази събота и неделя пускат филми срещу собствена продукция на bTV.
4. Защо, за Бога, в събота ще има едночасов епизод на "Един за друг" срещу двучасов епизод на "Бригада нов дом", какъв е смисълът?
Или тотално не им пука и се мислят за много велики, или има нещо друго.
Report Spam
pesho
Говорител
«
Reply #101
on:
Yesterday
at 22:47:29 »
Хелс Китчън в неделя. Този път са решили да отговорят на бтв.
Report Spam
mariokrushkin
Говорител
«
Reply #102
on:
Yesterday
at 23:37:46 »
Quote from: pesho on
Yesterday
at 22:47:29
Хелс Китчън в неделя. Този път са решили да отговорят на бтв.
Еми време беше да направят нещо по въпроса,иначе щяха да претърпят поредния погром.
Quote from: mickeymouse on
Yesterday
at 21:39:57
Есента коментирахме, че програмните решения са bTV са нелогични, но тази пролет такива са на NOVA. Все едно им правят услуги.
1. Срещу късните им куиз предавания пускат американски сериал.
2. Повторение на Като две капки вода срещу старта на Ергенът, а имаха шанс да пуснат Hells Kitchen.
3. Тази събота и неделя пускат филми срещу собствена продукция на bTV.
4. Защо, за Бога, в събота ще има едночасов епизод на "Един за друг" срещу двучасов епизод на "Бригада нов дом", какъв е смисълът?
Или тотално не им пука и се мислят за много велики, или има нещо друго.
Абсолютно точно описано! Същото мисля и аз. Иначе да,просто много си повярваха и смятат,че каквото и да пуснат ще са лидери. Е да,ама НЕ!
Report Spam
TopCat
Маниак
«
Reply #103
on:
Yesterday
at 23:46:49 »
Много сте ми забавни с умопомрачителните си разсъждения.
NOVA бие, макар и с малко, във всяко от key demo - тата до този момент. Дори повторението на финала на Капките имаше сравнително приемливи резултати. То оставаше и Ергенът да падне от него, щеше да е голям резил.
Стига с този смешен all4+, да сложим и all0+, включващ всички новородени и пеленачета, ненавършили 1 годинка, за да може bTV да си украсява рейтингите. Да, предаванията им този сезон са доста добри, но тези смехотворни и претоплени тактики, които изпозлват от години са повече от жалки.
Защо не преместели Капките, то защото така се мести предаване на живо, което отнема тонове подготовка и логистика.
По дяволите, радвам се, че не управлявате някоя от телевизиите, а си пускате мислите в един форум, който посещаваме 20 човека на кръст. По принцип ми изглеждате на умни момчета, даже много, но със сигурност щяхте да ги сринете със земята за отрицателно време.
Report Spam
Hater by Design.
mickeymouse
Зрител
«
Reply #104
on:
Yesterday
at 23:58:19 »
Quote from: TopCat on
Yesterday
at 23:46:49
NOVA бие, макар и с малко, във всяко от key demo - тата до този момент. Дори повторението на финала на Капките имаше сравнително приемливи резултати. То оставаше и Ергенът да падне от него, щеше да е голям резил.
Стига с този смешен all4+, да сложим и all0+, включващ всички новородени и пеленачета, ненавършили 1 годинка, за да може bTV да си украсява рейтингите. Да, предаванията им този сезон са доста добри, но тези смехотворни и претоплени тактики, които изпозлват от години са повече от жалки.
Защо не преместели Капките, то защото така се мести предаване на живо, което отнема тонове подготовка и логистика.
По дяволите, радвам се, че не управлявате някоя от телевизиите, а си пускате мислите в един форум, който посещаваме 20 човека на кръст. Със сигурност щяхте да ги сринете със земята за отрицателно време.
Съгласен съм с написаното от теб, но, както казах:
защо не се държат като адекватна конкуренция, а пускат сериали срещу собствена продукция? Или защо не пуснаха на 9ти премиерен епизод на Hells Kitchen срещу Ергенът?
Интересно ми е какво мислиш, виждам, че наистина разбираш.
Report Spam
mariokrushkin
Говорител
«
Reply #105
on:
Yesterday
at 23:58:56 »
Quote from: TopCat on
Yesterday
at 23:46:49
По дяволите, радвам се, че не управлявате някоя от телевизиите, а си пускате мислите в един форум, който посещаваме 20 човека на кръст. Със сигурност щяхте да ги сринете със земята за отрицателно време.
Честно казано нямах търпение за твоя коментар 🤣🫡. Иначе си Прав за някои неща,но не може да отречеш,че тази година на Нова нещо им е куца програмата. И БТВ наистина имат по-добрите предавания тази година!
Report Spam
TopCat
Маниак
«
Reply #106
on:
Today
at 00:17:40 »
Quote from: mariokrushkin on
Yesterday
at 23:58:56
Честно казано нямах търпение за твоя коментар 🤣🫡. Иначе си Прав за някои неща,но не може да отречеш,че тази година на Нова нещо им е куца програмата. И БТВ наистина имат по-добрите предавания тази година!
Един за друг е абсолютно неадекватно предаване за мен. Аз не знам как, имайки предвид начина, по който е реализирано (изглежда ужасно евтино), това предаване някак си продължава да оцелява година след година.
Хелс Кичън е доста интересно, поне засега, но Нова имат сериозна нужда от някой с топки, който да освежи програмната схема. Поредна година едни и същи предавания.
Сега, при bTV освежаването на програмата дойде заради острата нужда това да се случи. И те плуваха по течението години наред с Фермата, а и продължават да го правят с Гласът на България, което също вече е тоооолкова скучно.
Нова да си извадят главата от задника и да вземат някои нови формати. Връщането на Big Brother беше добър ход. Да пробват пак с X-Factor, предаването го няма вече колко, 7 - 8 години? Има толкова готини риалитита по цял свят, като не искат да инвестират по-големи средства в сериали.
Report Spam
Hater by Design.
pesho
Говорител
«
Reply #107
on:
Today
at 01:29:59 »
Определено Един за друг се изтърка. За Капките се надявам, че това ще е последен сезон. Даже Маги беше споменал, че е време за пауза. Може игрите от 22 по БТВ да са скучни, но са алтернатива пред сериалите на Нова. А преди си имаше винаги бг сериал, а в последните години разчитаме на БНТ.
Определено трябва нещо ново, както направиха от БТВ. Живот на кантар поне за мен е интересно. И ще успее да спечели доверието от Емо Чолаков и компания.
Report Spam
Pages:
1
...
4
5
[
6
]
Go Up
Print
« previous