Не познават всеки път жълтите сайтове. Миналата или по-миналата година писаха за Деян Неделчев-Икебаната, но той не участваше, вече в последствие изтече целия списък с участващи поне за сезон 12. Не съм видял да пишат за Софи Маринова, а и тя е участвала вече два пъти (вторият път в Ол Старс сезона) и се съмнявам да се върне, защото Халваджиян търси винаги да са нови участниците. Засега съм чел статии как ще участват Мила Роберт и Иван Христов, което може и да е вярно, като се има в предвид, че участват лица на Нова (А Иван беше в Пееш или Лъжеш) или ако не са лица на телевизията, подгряват с Черешката на тортата, където викат някои от бъдещите участници, както направиха миналата година с Мария.
Затова съм написал, че почти винаги познават... Преди 2 или 3 години бяха познали всички участници до един. За Софи и аз се съмнявам трети път да се появи, но просто забелязах такива писания в някой от жълтите сайтове. Акцентът беше върху разпродадения й концерт в "Арена 8888" и беше споменато, че се готвела да участва в "Като две капки вода".
За Иван искрено се надявам да е истина новината, а за Мила Роберт сега се сещам, че и аз бях чел, ама съм забравил да го напиша.