evgata
|
Big Brother Most Wanted 2018
|
|
|
|
|
pesho
|
Само аз ли видях такова претупване на финал.Преди мисля,че беше 3 часа финала и времето все им беше малко,а днес дори свършиха в 22:57.
|
|
|
|
spike
|
Само аз ли видях такова претупване на финал.Преди мисля,че беше 3 часа финала и времето все им беше малко,а днес дори свършиха в 22:57.
Ми, те дори съкратиха сезона с 1 седмица. Big Brother Most Wanted 2018
От рекламата се разбира, че ще участват Емануела, Станимир Гъмов, Жени Калканджиева, Стойко Сакалиев, Галена и Благо Джийзъса. Само при тези фрази не разбрах за кой става въпрос - "златните" и "корави мъжаги". Вероятно някоя Златка, пък за коравите мъжаги не знам, може би Тервел Пулев или Багата...
|
|
|
|
TopCat
|
Ми, те дори съкратиха сезона с 1 седмица. От рекламата се разбира, че ще участват Емануела, Станимир Гъмов, Жени Калканджиева, Стойко Сакалиев, Галена и Благо Джийзъса. Само при тези фрази не разбрах за кой става въпрос - "златните" и "корави мъжаги". Вероятно някоя Златка, пък за коравите мъжаги не знам, може би Тервел Пулев или Багата... Златните мисля, че ще са някои от златните момичета. Освен това, сезонът се съкрати, заради непланираното излизане на някои участници. Мисля, че това го изяснихме преди седмица или две.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Златните мисля, че ще са някои от златните момичета.
Освен това, сезонът се съкрати, заради непланираното излизане на някои участници. Мисля, че това го изяснихме преди седмица или две.
Ми, то реално когато имаше извънредни излизания, редовните елиминации се отменяха, така че пак са си излезли същия брой хора. Единствено при напускането на Ванко 1 не бяха отменени редовните елиминации, но накрая пак хората бяха повече, защото досега обикновено на полуфинала бяха 7 човека, от които гонеха двама и съответно на финала бяха 5, а сега на полуфинала останаха 6 и преди финала изгониха още един.
|
|
|
|
hater
|
Има ли уважаващ себе си човек, който гледа тая простотия?!? Някви "випове" ядат, пият и се псуват по цял ден... WTF
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
break
|
Уважаващият себе си човек има правото да гледа каквото си иска и сам да решава какво му харесва или не.
|
|
|
|
|
david92
|
Направо ми се доповръща, като видях какви "випове" са вкарали пак. Русата Златка и още една плеймейтка, Благо "Джизъса", "интелектуалеца" Гъмов, който при първото си участие се отличи с пиянските си изцепки, отново Жени Калканджиева, Албена Вулева... С всеки следващ сезон става все по-зле положението.
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Това не е къщата за българия сезон, а за Big Brother Чехия-Словакия. Снимаха го тук до съвсем скоро. Допускам, че просто е в същия вид - справка, логото на една от стените. То не е българското.
|
|
|
|
Robimir
|
Оу, вярно че те си снимаха Big Brother-а тук И аз се бях загледал в логото, но си помислих че такъв са решили да е интериора и даже се зачудих защо я правят толкова рано без да разсъждавам. Бая съм се заблудил рано сутринта и се извинявам, ако съм подвел някого. Все пак изглежда доста добре къщата, дори и да не е за нашата версия. Надявам се и за нашия сезон да е хубава, тъй като последния сезон (2018) не беше много сполучлива.
|
|
|
|
mickeymouse
|
А нашите не могат ли да вземат тази под наем и да сменят леко интериора, вместо да правят нова къща?
|
|
|
|
spike
|
А нашите не могат ли да вземат тази под наем и да сменят леко интериора, вместо да правят нова къща?
Няма нужда да плащат наем - къщата на чехословашкия Big Brother е изградена в комплекса в Нови Хан, където се снима и българската версия на предаването. Може да запазят част от интериора и за българската версия, но поне логото със сигурност трябва да го променят.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Няма нужда да плащат наем - къщата на чехословашкия Big Brother е изградена в комплекса в Нови Хан, където се снима и българската версия на предаването. Може да запазят част от интериора и за българската версия, но поне логото със сигурност трябва да го променят. Ама нали се сещаш, че този комплекс от 2019 не е на “Нова”? Мисля, че го взеха от “бТВ”. А и чешката “Нова” е част от компанията майка на “бТВ”. Другият вариант е да го снимат в Герман, където снимат “Hell’s kitchen”.
|
|
|
|
spike
|
Ама нали се сещаш, че този комплекс от 2019 не е на “Нова”? Мисля, че го взеха от “бТВ”. А и чешката “Нова” е част от компанията майка на “бТВ”.
Другият вариант е да го снимат в Герман, където снимат “Hell’s kitchen”.
Мисля, че комплекса в Нови Хан се ползва под наем и не е собственост нито на "ьТВ", нито на "Нова". Същата е ситуацията и с комплекса в Герман.
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Със сиугрност ще използват тази къща, няма смисъл да се строи нова, като вече има готова. Но ще бъде интересно да видим Хидалго да продуцират предаване, тъй като последно време само сериали правят.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Малко странична тема - някой знае ли кой е бил гласът на Биг Брадър във всички сезони досега? (Нямам предвид диктор, ами човекът, който наставлява участниците)
|
|
|
|
mickeymouse
|
Малко странична тема - някой знае ли кой е бил гласът на Биг Брадър във всички сезони досега? (Нямам предвид диктор, ами човекът, който наставлява участниците)
Радо Тушев
|
|
|
|
|