dan_agent06
|
В предишни сезони не е бил той, ако не се лъжа Тушев е от Фемили до последния сезон. Мисля, че до ВИП Брадър 3 (2009) е Николай Николов, освен Биг Брадър 4, в който сезон не знам кой. И все пак ме поправете ако греша.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Аз съм в грешка. Да, Радо Тушев е бил в предишни години, но от 2013 е Илия Георгиев.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Илия е диктор. Ники и Радо са били тези, които казват "Говори Биг брадър", това имам в предвид.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
За първи път, стартът на Биг Брадър ще бъде на запис?! Пълен абсурд. Изключително тъпо решение!
|
|
|
|
pesho
|
Да, вчера са го записали. 16 участници, като 4 или 5 са мъже. Остава да видим и още една игра. Живите излъчвания ще са в събота.
|
|
|
|
mark39
|
Да, вчера са го записали. 16 участници, като 4 или 5 са мъже. Остава да видим и още една игра. Живите излъчвания ще са в събота.
Повече мъже са,според мен ще са наравно
|
|
|
|
|
Atlantis
Потребител
|
Не очаквах толкова силно завръщане на Брадъра и макар по принцип да нямам грам вяра на данните на ГАРБ, снощи на IPTV платформите особено след 20 - тата минута Нова варираше между 42 и 44% срещу 16-17% за Бтв. Рано е да четем заупокойна молитва за сезона на Бтв, но наистина форматите им(изключая " Гласът ") в момента са крайно неконкурентоспособни. А в последно време Нова бие Бтв и в новините сред общата(!) аудитория, което наистина е нещо нечувано досега.
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Не очаквах толкова силно завръщане на Брадъра и макар по принцип да нямам грам вяра на данните на ГАРБ, снощи на IPTV платформите особено след 20 - тата минута Нова варираше между 42 и 44% срещу 16-17% за Бтв. Рано е да четем заупокойна молитва за сезона на Бтв, но наистина форматите им(изключая " Гласът ") в момента са крайно неконкурентоспособни. А в последно време Нова бие Бтв и в новините сред общата(!) аудитория, което наистина е нещо нечувано досега.
Предполагам това ще му е макса. Аз лично вчера на 5-тия съквартирант загасих телевизора. За мен този сезон ще е тотал щета. Предполагам, че ако Тушев и Тупарев бяха продуценти нещата щяха да са съвсем различни. Този Ванков е пълен некадърник. Не знам Нова до кога ще инвестират в негови бози.
|
|
|
|
spike
|
Предполагам това ще му е макса. Аз лично вчера на 5-тия съквартирант загасих телевизора. За мен този сезон ще е тотал щета. Предполагам, че ако Тушев и Тупарев бяха продуценти нещата щяха да са съвсем различни. Този Ванков е пълен некадърник. Не знам Нова до кога ще инвестират в негови бози.
И аз съм доста разочарован от подбора на съквартиранти, ама честно казано не знам и какво точно исках да видя. Странно е и решението предаването да е на запис.... За първи път се случва това, а очевидно няма да има и стрийм директно от къщата. Иначе не всички продукции на Краси Ванков са бози. Съгласен съм, че "Съдби на кръстопът", "София - ден и нощ" и "Любовни афери" издълбаха дъното, но сериалите му например са все добри попадения. Визирам "Клетката", "Братя" и All Inclusive. Впрочем този сезон за първи път Big Brother ще има и подкаст. Той се казва "Голямата сестра" и ще се води от някоя си Елена Сергова:
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Елена е втора в Ергенът 2023. Тя е и редактор на Къщата на инфлуенсърите 3
|
|
|
|
spike
|
Елена е втора в Ергенът 2023. Тя е и редактор на Къщата на инфлуенсърите 3
Не съм гледал нито едно от двете предавания, та това обяснява защо не знам коя е.
|
|
|
|
Robimir
|
От 16ч. днес ще има излъчване на живо от къщата в Nova Play. https://play.nova.bg/video/big-brother-live-stream/637046 Иначе след като 1 седмица вече се излъчва, бих счел завръщането на Big Brother за успех. Плюят предаването, но всички гледат и говорят за него, както си беше и преди години. Нормално е след като продуцентите са различни, да е по-различно от това, което помним. Единствените минуси за мен бяха в първия епизод, защото беше на запис, и също че визитките бяха постни.
|
|
|
|
dan_agent06
|
На мен ми е интересно, но ми прави впечатление как почти всичко е копирано от английската версия от 2023 - изповедалнята, логото, игрите от първата вечер, както и тази с голямото легло и тези обрати с номиниранията. Все пак Агент Енигма е ново въведение в предаването. И въпреки всичко изредено, аз продължавам да следя предаването.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Да, наистина добро завръщане на Big Brother. Получи им се провокацията с изборът на участниците. Всеки около мен плюе предаването, но го гледа. Също така ми харесва интеграцията с приложението на Nova Play - близо седмица е на първо място по тегления за iOS и Android.
|
|
|
|
spike
|
Вие се радвате на предаването, но май сме свидетели на прецедент в телевизионната ни история. Рекламодател отказва да рекламира продуктите си в Big Brother заради силно разочарование от подбора на участници и съдържанието на предаването:
|
|
|
|
Robimir
|
Те сякаш никога не са гледали и чували за Биг Брадър преди. Иронията е, че никой нямаше да разбере за тях, ако не се бяха отказали от собственото си продуктово позициониране.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Те сякаш никога не са гледали и чували за Биг Брадър преди. Иронията е, че никой нямаше да разбере за тях, ако не се бяха отказали от собственото си продуктово позициониране.
А дали не е предварително уговорен пиар срещу заплащане към телевизията, за да си направят по-ефективна реклама? По този начин се разбра доста повече за марката.
|
|
|
|
spike
|
Честно казано и на мен това ми беше първата мисъл. Не съм и видял тези хавлии да се рекламират в предаването, ама и аз гледах само първите 2 епизода, де.
|
|
|
|
|