BG TV Talk
19 January 2025 00:53:09
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

Big Brother | новини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: Big Brother | новини и коментари  (Read 33006 times)
The TV Boy
Админ
Маниак

Администратор

« Reply #40 on: 28 July 2014 13:25:09 »

VIP Brother 2014 – от септември по Нова ТВ

Report Spam   Logged
alex_2
Зяпач
**

« Reply #41 on: 28 July 2014 17:53:35 »

Надявам се да няма трети ол старс..
Report Spam   Logged
Tonko3
Потребител
*

« Reply #42 on: 29 July 2014 17:18:08 »

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4217842
Витомир Саръиванов отива във "ВИП брадър"

Водещият на сутрешния блок на ТВ7 Витомир Саръиванов си тръгва от предаването, за да работи за новия сезон на "ВИП брадър" по Нова тв, научи "Труд".

Той ще бъде главен редактор на воайорското шоу - нещо, с което вече се е занимавал преди време.

Промяната се очаква да стане през септември, защото в момента тече предизвестието на Саръиванов, което е по-дълго от обичайния един месец при напускане. Все още не е ясно дали от ТВ7 ще търсят човек на неговото място за "Добро утро, България".

От Нова тв обявиха, че новият сезон на "ВИП брадър" тази година ще отбележи 70-годишния юбилей от 9 септември 1944 г. Така Саръиванов и компания през септември ще върнат ВИП съквартирантите в епохата на соца, но без да намесват политиката.

Всеки от участниците ще бъде "таен агент", а Биг брадър ще действа с далеч по-съвършени методи дори от тези на Държавна сигурност, загатнаха от екипа на шоуто.

Сред спряганите имена за съквартиранти са актьорът Мариан Вълев (Куката от "Под прикритие") и дъщерята на фолк певицата Глория - Симона.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #43 on: 19 August 2014 15:12:55 »

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева водещи на VIP Brother „Образцов дом”

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева са водещите на VIP Brother „Образцов дом”, който започва от септември по Нова. Ники Кънчев ще води двата лайф епизода на предаването, а Алекс ще превежда зрителите през перипетиите в Къщата три пъти седмично в дейли епизодите.

За Ники Кънчев това е десетият сезон като водещ на риалити формата. „За мен воденето на VIP Brother е истинско удоволствие. Няма по-голямо предизвикателство от това да разговаряш едновременно с много и различни събеседници, с които накрая трябва да очертаете мини карта на България, където всички процеси в обществото се виждат като на длан. Аз не съм водещ - водещият във VIP Brother е Зрителят”, коментира Ники.

За Алекс това е третият сезон като водеща на шоуто. „Моята роля е малко по-различна и отговаря на профила ми на актриса. Аз съм Разказвача и превеждам зрителя през случващото се в Къщата, като му помагам да проследи историята. Защото VIP Brother е своеобразен сериал, в който характерите на героите и отношенията помежду им са най-интересното и важното, което си заслужава да се види. Идеята за соца е жестока и ще даде много ново съдържание. Нямам търпение да започне”, заяви Алекс.

Двамата водещи с ентусиазъм заснеха реплика на „Братската целувка” на Брежнев и Хоникер - един от най-известните абсурди на епохата, превърната през 1990 г. в графит на Берлинската стена със заглавие „Господи, помогни ми да оцелея от тази смъртоносна любов”.

„Надявам се абсурдите да не продължават и до днес и да прочета някъде, че с Алекс имаме страстна любовна афера извън екрана”, коментира шеговито Ники Кънчев и за по-сигурно доведе и дъщеря си Софи на снимките. Алекс се включи в майтапите, като го предупреди все пак да внимава да не се засече с Иван Ласкин по тъмно.

Освен на снимката, Алекс и Ники могат да бъдат видяни заедно и в първите два лайфа на VIP Brother, когато ще отворят вратите на „Образцовия дом” за новите Съквартиранти - през септември по Нова.

От първото червено изречение става ясно, че ще има по 5 епизода на седмица. Най-вероятно в събота няма да има вече епизод, но зависи все пак за кога са предвидени концертите на X Factor. Те най-вероятно ще са по 3 часа, така че нищо чудно и в някой от делниците да махнат дейлито на VIP Brother.

От второто червено изречение пък става ясно, че стартът ще е в два дни. Най-вероятно това ще са неделя и понеделник, както беше и през последните 2 години. За дати залагам на 14/15 септември и 21/22 септември, като естествено втория вариант е по-възможен, защото "Гласът на България" започва тогава.
Report Spam   Logged

george
Потребител
*

« Reply #44 on: 19 August 2014 17:36:42 »

Според мен ще е на 14/15. Последните години винаги почва тогава.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #45 on: 19 August 2014 17:48:04 »

Според мен ще е на 14/15. Последните години винаги почва тогава.
Имаш право. Сериалът им в 20:00ч. приключва на 12 септември и след това слотът е свободен, а сериалът в 21:00ч. приключва на 15 септември, което би могло да попречи на VIP Brother, но пък от друга страна могат и да изместят епизода в по-късен час, защото все пак става въпрос за старта на едно от най-рейтинговите им предавания.

От друга страна пък сериалът в 22:30ч. приключва на 19 септември, така че ако VIP Brother започне на 14/15, лайфовете трябва да са по 2 часа, а не по 3, както беше миналата година.

Според мен VIP Brother ще започне на 21/22 септември, X Factor - на 15 септември, защото все пак и миналата година X Factor почна преди VIP Brother, а от 16 до 19 септември в свободния слот от 21:00ч. нищо чудно да сложат "Съдби на кръстопът".

Между другото разгадах и защо Милен Цветков го пратиха в полунощ - следобед на неговото място ще се излъчва новият сезон на "Черешката на тортата".
Report Spam   Logged

naskox
Говорител

« Reply #46 on: 19 August 2014 18:16:17 »

А от друга страна всички знаем какво се е случило за съжаление(а за някой не) на 9 септември 1944. Затова според мен тогава ще е стартът.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #47 on: 19 August 2014 18:41:35 »

А от друга страна всички знаем какво се е случило за съжаление(а за някой не) на 9 септември 1944. Затова според мен тогава ще е стартът.
Това е първата дата, за която всеки ще се сети, когато чуе думата "комузиъм", но едва ли тогава ще почне предаването, понеже така прекъсват и двата си сериала няколко епизода преди края на сезоните им. Пък и 9 септември е вторник... Доколкото помня всички сезони на Big/VIP Brother са почвали все в неделя или понеделник...
Report Spam   Logged

treee
Потребител
*

« Reply #48 on: 20 August 2014 16:43:25 »

Предаването ще започне на 9 септември.
Report Spam   Logged
alex_2
Зяпач
**

« Reply #49 on: 04 November 2014 21:30:54 »

All-Stars 3 обаче според мен няма да започне на 17.11, както е написано тук, защото вчера казаха, че остават точно две седмици до финала на ВИП-а, така че според мен ще започне на 18 или 19
Report Spam   Logged
Ace of Hearts
Потребител
*

« Reply #50 on: 11 November 2014 18:10:52 »

Явно си бил прав - на 19-ти ще бъде! Smiley

http://bgtvnews.com/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82-%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82-%D0%B2-big-brother-all-stars-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0/
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #51 on: 11 November 2014 19:11:41 »

Странното е, че следващия вторник ще има VIP Brother при положение, че финалът е в понеделник, а Big Brother All Stars започва в сряда... Тоест се пада във вторник да няма нито едно от двете предавания, а примерно концертът на X Factor да почне по-рано или пък да има "Кошмари в кухнята", понеже в сряда стартът на Big Brother All Stars ще е от 20:00 до 23:00ч.
Report Spam   Logged

alex_2
Зяпач
**

« Reply #52 on: 11 November 2014 20:05:20 »

Според мен не са оправили програмата още Smiley
Report Spam   Logged
TONI
Зяпач
**

« Reply #53 on: 11 November 2014 20:16:24 »

На 18 ще излъчват най-доброто от Vip Brother: Образцов дом. Кошмари в кухнята няма да го има следващата седмица.
Report Spam   Logged
bonki
Потребител
*

« Reply #54 on: 14 November 2014 15:13:23 »

Ники - Китаеца влиза в Big Brother All Stars

Бившата половинка на Азис - Китаеца, е първият сигурен участник, който ще прекрачи прага на Къщата на Big Brother All Staras, Който стартира следващата седмица.

Малко преди да се включи за втори път в шоуто, той даде интервю на екипа на формата и разкри защо е решил отново да се впусне в предизвикателството Big Brother.

"Сега тръпката е по-голяма, защото влизам като един мъж, като човек, който зад себе си има семейство, жена и дете. Отговорността е много по-голяма. Имам да изчиствам много неща от името си... Сега отговорността е по-голяма. Защото тогава трябваше да вляза и да играя някой, който не съм. Тогава не се притесняваш толкова какво ще излезе за теб. Но сега е по-голяма отговорността, все пак детето ми е на 5 години – разбира, гледа Big Brother", обяснява Ники Китаеца.

Що се отнася до настоящите звезди във VIP Brother, фитнес маниакът даде да се разбере, че симпатизира най-много на Жени Калканджиева. Не крие обаче, че му допада и Албена Вулева.

Автор: bliasak.bg
Report Spam   Logged
Ace of Hearts
Потребител
*

« Reply #55 on: 18 November 2014 18:05:50 »

Ето го и крайното класиране във „VIP Brother 2014: Образцов дом“, ако някой го е пропуснал:

http://bgtvnews.com/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8-vip-brother-2014-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%86%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%BE/
Report Spam   Logged
ktamara
Зрител

« Reply #56 on: 19 November 2014 11:35:16 »

Е каква звезда е този китайски м***ф?
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак

Администратор

« Reply #57 on: 26 January 2015 13:47:44 »

Ето нещо малко оффтопик, но определено ме развесели (защото гледах въпросното предаване). Реакция на Катето Евро след предаването на Сашо Диков вчера: http://www.ekrana.info/nova-tv/kateto-evro-izbuhna-sreshtu-dikov-bil-lazhets-i-mrasnik/
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак

Администратор

« Reply #58 on: 22 July 2015 17:21:27 »

Quote from: http://novatv.bg
Най-горещият сезон на Big Brother започва на 17 август

Голямата мисия на Big Brother е никога да не спира да изненадва и провокира зрителите, затова за първи път в България мегапродукцията започва в разгара на лятото, отваряйки поредната нова страница в историята на родната телевизия.

Градусите в Къщата ще достигнат рекордни височини не само заради августовските жеги, но най-вече заради случващото се вътре в нея. След седем години пауза Big Brother събра седем изключителни жени и седем супер мъже, готови на всичко за титлата Победител на сезона и за Голямата награда - супер автомобил и 50 000 лева.

Колкото по-подготвени се чувстват и зрители, и участници след 10 години Big Brother, толкова по-непредсказуемо става шоуто и всеки път успява да преобърне представите за телевизия на 180 градуса.

„100% натурален” - вкусът на истинското телевизионно приключение идва на 17 август, за да завладее сърцата на зрителите на Нова. Какво се крие зад концепцията „100% натурален” очаквайте да научите съвсем скоро.

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.
Report Spam   Logged
edinicata
Зрител

« Reply #59 on: 23 July 2015 08:13:45 »

От СЕМ са глобили с 30 000лв Нова ТВ заради миналогодишното издание на Вип Брадър :
http://www.cem.bg/downloadFile.php?file=1436356093_np_65_12.05.2015.pdf
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Go Up
  Print  

Jump to: