BlooMac
|
|
« on: 17 October 2013 20:39:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
BlooMac
|
|
« Reply #2 on: 30 October 2013 23:26:35 » |
|
FOX Life и FOX Crime – акценти за ноември 2013 National Geographic Channel – акценти за ноември 2013
|
|
|
|
BlooMac
|
|
« Reply #3 on: 10 January 2014 21:04:35 » |
|
Акцентите за FOX, FOX Life, FOX Crime, National Geographic и 24Kitchen за февруари можете да види тук.
|
|
|
|
BlooMac
|
|
« Reply #4 on: 16 January 2014 16:38:11 » |
|
Вижте на какво се натъкнах. FOX Финландия са възкръснали Fox Kids като блок. Предаванията са коренно различни, няма ги старите.
|
|
|
|
The TV Boy
|
|
« Reply #5 on: 18 January 2014 14:26:59 » |
|
FOX International Channels са придобили правата за излъчване на Super Bowl 2014 в България и Балканите. Ще се излъчи на живо по FOX на 3 февруари от 01:30 след полунощ. Така за първи път FOX ще предава спорт на живо след като ESPN America който държеше правата бе закрит миналата година. Айде а дано да вземат да купят и останалите права и да ни зарадват със FOX Sports и в БГ, НХЛ и НФЛ от миналата година не се дават заради ESPN сега им е паднало на FOX да атакуват с американски спорт, а чудя се и кой ще го коментира това чудо между другото.
|
|
|
|
bez0ime
Потребител
|
|
« Reply #6 on: 18 January 2014 17:09:53 » |
|
Никога не съм си представял, че някога в България ще може да се гледа Super Bowl, при това на живо За коментатор Фокс трябва да поканят Йордан Божинов от Евроспорт.
|
|
|
|
The TV Boy
|
|
« Reply #7 on: 18 January 2014 19:08:17 » |
|
Никога не съм си представял, че някога в България ще може да се гледа Super Bowl, при това на живо За коментатор Фокс трябва да поканят Йордан Божинов от Евроспорт. Ем то и преди се гледаше само че никога с БГ коментар, аз лично миналата година го гледах в HD по ESPN America докато още го имаше, на Близу съм. Добре че Фокс имат HD, може и да е неразбираема игра но е доста добре да я гледаш особенно в HD. Иначе имаше един много добър коментатор на американски футбол по Евроспорт 2 но не му знам името, май действително както казваш беше Йордан Божинов. Ако Фокс планират постепенно да влизат с американски спортове да мислят да почват да събират свестен спортен екип...
|
|
|
|
bez0ime
Потребител
|
|
« Reply #8 on: 23 January 2014 12:36:19 » |
|
От facebook страницата на FOX:
Въпрос: Здравейте, относно Superbowl! Искам да попитам ще има ли български коментар и ако мога да предложа Йордан Божинов, един от водещите журналисти в България които следят и отразяват американския футбол! Ще е перфектна комбинация! Много Ви благодаря! Отговор: Благодарим за интереса и предложението! Коментарът на събитието ще е оригиналния английски.
Няма да има и повторение в по-нормален час.
|
|
|
|
The TV Boy
|
|
« Reply #9 on: 23 January 2014 14:45:57 » |
|
Фокс са филмов канал и нямат спортни коментатори, но тайничко се надявах че може и да се опитат да привикат някой...
|
|
|
|
bez0ime
Потребител
|
Фокс са филмов канал и нямат спортни коментатори, но тайничко се надявах че може и да се опитат да привикат някой...
Може, но явно нямат желание. Каквато и да е причината, за мен поведението им е доста несериозно. Като правиш нещо, го прави като хората.
|
|
|
|
PLTV
|
Може, но явно нямат желание. Каквато и да е причината, за мен поведението им е доста несериозно. Като правиш нещо, го прави като хората. Те не искат, но правата са спечели отгоре и излъчването е наложено от там.
|
|
|
|
bez0ime
Потребител
|
Може, но явно нямат желание. Каквато и да е причината, за мен поведението им е доста несериозно. Като правиш нещо, го прави като хората. Те не искат, но правата са спечели отгоре и излъчването е наложено от там. За да съм сигурен, че съм разбрал правилно: имаш предвид Фокс САЩ или...?
|
|
|
|
PLTV
|
Fox International Channels закупиха спортните права за цяла Европа.
|
|
|
|
The TV Boy
|
“!Коментарът” – FOX Sports би се приел добре в България Целта на горното ми упражнение е да казва че искам FOX Sports в България! НБЛ го гледах едно време докато го имаше по Спорт7, често съм се заглеждал по ESPN America и сега им е времето на FOX да пуснат FOX Sports. Просто няма от къде другаде да се гледа нещо подобно.
|
|
|
|
TopCat
|
Алтернативата е много лесна. Повечето големи Американски първенства имат официално излъчване онлайн. Плащаш си таксата всеки сезон и си гледаш като пич.
|
Hater by Design.
|
|
|
The TV Boy
|
FOX Life с ново лого, визия и програмна схема от февруари 2014 За трети път от своето създаване лайфстайл каналът на FOX International Channels, ориентиран към дамската аудитория ще обнови визията и графичната си опаковка и ще зарадва своите зрители с обновена програмна схема. Каналът ще залага както на реалити и шоу програми, така и на премиерни сериали.
В своя праймтайм каналът ще предложи документални формати за истинския живот като “Посрещнете руснаците”, комедийни сериали като „Съпруга трофей“ и вече познати и любими продукции като „Имало едно време“.
Новата визия на FOX Life е по-свежа и игрива, залага на пъстрите цветове и нестандартните елементи, за да ви предложи едно наистина невероятно изживяване!
Тъй като знаем, че ви е омръзнало от снимки, представяме ви малко кадри от новата графична опаковка на FOX Life:
|
|
|
|
Mr.D.
|
Само на мен ли ми се струва, или частта от логото с life изключително много прилича на логото на lafka?
|
|
|
|
megara
|
Само на мен ли ми се струва, или частта от логото с life изключително много прилича на логото на lafka?
Подобно е, но шрифтът е различен. Освен това емблемата на FOX Life е оформена като балон за реплика от комикс, а другата не е.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Подобно е, но шрифтът е различен. Освен това емблемата на FOX Life е оформена като балон за реплика от комикс, а другата не е. Да, аз нямах предвид самото като балонче, ами наистина самия шрифт и цвета.... но сега като се загледах шрифта наистина е различен.
|
|
|
|
|