BG TV Talk
14 April 2024 10:31:06
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

The Walt Disney Company Bulgaria | нoвини и коментари

Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27   Go Down
  Print  
Author Topic: The Walt Disney Company Bulgaria | нoвини и коментари  (Read 104535 times)
TopCat
Маниак
*****
Online Online

Posts: 1 185WWW
« Reply #440 on: 31 August 2022 12:31:17 »

Колко пара ти броиха да го изръсиш тука това?! Съждения билитова са мнения, това че не съвпадат с твоите не ги прави автоматично неверни или грешни. И не е въпрос за вътрешна информация, мен хич не ме еня даже, аз английския си го знам перфектно, но това не им дава право да ни третират тука като 6-то качество хора. Първо за мен си беше трагично и смешно едновременно самото пускане., homepage-а им още дори не редиректва към нищо, дава 404. Великите 5 билборда в София с транспарант с един шрифт на Paint Удлуга на английски, сигурно даже препечатена втори път. Второ, че са се омазали до ушите-омазали са се, но това не пречеше да излезнат чисти в случая и да си признаят още на конференцията, а пардон то няма нищо такова за България, разбрахме от някой на някой казал нещо. И за финал не пречи да дадат таргет и да си го спазят, не е нужно да е вътрешна информация, но пък от друга страна те собствения си срок за пускане местиха няколко пъти, аз срок ще искам. По мое лично мнение, вече знам, че ще е грешно, щото не съвпада с твоето си се изложиха и продължават да го правят. Теб ако те успокоява факта, че може си гледаш She-hulk и да ти е супер, мен не ме и не мисля, че заслужават и лев от изкараните МИ пари, докато (или по-скоро) АКО въобще не ни отразят както е редно. Дори от HBO и с техния не-безпроблемен старт се стараят и чистят грешки до ден днешен, ама те не плеснаха един ред Услуга на английски, нали?

Темата е дъвкана, дъвкана и преджвакана вече от дъвкане, така че малко смях на никой не вреди, даже е полезен. Теб ако ти се засягат интереси, вече публично ти се извинявам.

Така, след като изчетох тази откровена диария от некадърно написан и конструиран текст, мога съвсем спокойно да изляза в обедна почивка.

Имаше press event за цяла централна и източна Европа, на който присъстваха редица журналисти, както от България, така и от чужбина. Той бе отразен от доста медии в България, но явно ти четеш избирателно.

Понякога просто започва да ми се иска наистина да няма локализация, за да може веднъж и завинаги диарийните словиизлияния от този тип, които ти изповръща по - горе, да приключат, и да ни оставят на мира, за да може останалите да си се наслаждаваме на услугата нормално.

P.S. - точно заради подобно отношение като ТВОЕТО, не заслужавате абсолютно никаква информация. Защото си мислите, че с такива пасивно - агресивни мнения някой ще Ви обърне внимание. Грешите. Просто ставате за смях отстрани. И по - полека я карай, да не вземеш да вдигнеш кръвното.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy