spike
|
Само на мен ли ми се струва, или частта от логото с life изключително много прилича на логото на lafka?
Подобно е, но шрифтът е различен. Освен това емблемата на FOX Life е оформена като балон за реплика от комикс, а другата не е. Да, аз нямах предвид самото като балонче, ами наистина самия шрифт и цвета.... но сега като се загледах шрифта наистина е различен. На мен първата ми асоциация беше с логото на The Voice, ама в крайна смета и The Voice, и Lafka са все собственост на Пеевски... 
|
|
|
|
|
TV81
|
От 1-ви февруари ли Fox Life и Discovery Channel ще бъдат с новите си лога на екрана?
|
|
|
|
The TV Boy
|
За FOX Life ще е от 1-ви, за Discovery още нямам инфо
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Хм, вчера след "Агентите на ЩИТ" и преди Слийпи Холоу, а и днес по някое време след обяд мярнах една странна шапка по FOX, която беше в керемидено червен цвят и пишеше нещо такова (не е дословно): "Той е нов, неудържим, интригуващ, той е FOX 1", като "О-то " на логото FOX беше единица, която стана след това на "О". Та, много странно ми стана това нещо, при положение че преди не съм виждал подобна шапка.
|
|
|
|
TV81
|
Хм, вчера след "Агентите на ЩИТ" и преди Слийпи Холоу, а и днес по някое време след обяд мярнах една странна шапка по FOX, която беше в керемидено червен цвят и пишеше нещо такова (не е дословно): "Той е нов, неудържим, интригуващ, той е FOX 1", като "О-то " на логото FOX беше единица, която стана след това на "О". Та, много странно ми стана това нещо, при положение че преди не съм виждал подобна шапка.
Да не би да е заради новото лого и визия на Fox Life от 16-ти февруари?
|
|
|
|
naskox
|
Само на мен ли ми е спуер странно, че в момента по Фокс ще пуснат 19 епизод от 6 сезон на Касъл, който е излъчена на 24.03.2014 по американския АБЦ?!?? Стщо май има разлика в превода на Кейт Бекет?
Редакция: 19 епизод си е екстта, 18 е с друга жена, сигурно преводачката е била болна..
|
|
|
|
BlooMac
|
Акцентите за каналите на FOX за май може да видите тук. Сега към друга тема, в САЩ „Семейство Симпсън“ за пръв път ще се излъчи по кабелна телевизия. Имаше конкурс и в крайна сметка FXX (нов канал на FOX) спечели правата за излъчване. Те ще излъчат всички 552 епизода на сериала в 12-дневен маратон и това ще бъде най-дългият маратон в телевизионната история. Интересно ми е кой луд фен би изгледал целия маратон.  Иначе това друг канал на FOX да спечели правата си е чисто пъхане на парите си от един в друг джоб.  Явно е струвало прекалено много, иначе бих се зарадвал, ако Adult Swim бяха взели правата, имайки в предвид, че излъчват останалите FOX анимации. Това би вдигнало рейтингите не само на Adult Swim, но и на самите Cartoon Network.
|
|
|
|
TopCat
|
Сделката е на стойност около 750 милиона долара, така че Adult Swim беше малко вероятно да успее да надцака.
|
Hater by Design.
|
|
|
The TV Boy
|
Ако пуснат и шортовете от The Tracey Ullman Show няма да имат равни! 
|
|
|
|
|
ktamara
|
Ще дават ли ,,Готъм" по Фокс?
Едва ли, сериалът е на Уорнър, по-вероятно е да се появи по bTV или някой от нишовите им канали
|
|
|
|
TopCat
|
Empire ще е егати сериала. Не мога да повярвам, че ще го пуснат толкова бързо тук!
|
Hater by Design.
|
|
|
naskox
|
Откъде разбра, че ще го дават и кога? Той днес му е примиерата в САЩ. И кога фокс българия ще почне да пуска модерни семейство симпсън, а не от 2004-5?
|
|
|
|
TopCat
|
Откъде разбра, че ще го дават и кога? Той днес му е примиерата в САЩ. И кога фокс българия ще почне да пуска модерни семейство симпсън, а не от 2004-5?
Има статия в сайта. Не всичко се пуска само във форума.
|
Hater by Design.
|
|
|
TONI
|
Няма да е зле да се ориентират да вземат и този сериал (Eye Candy), нямам търпение да видя първия епизод. Иначе Empire не ми се вижда нищо особено, все пак ще го видя утре 
|
|
|
|
TopCat
|
За да харесаш Empire трябва да си падаш по подобни сериали И да харесваш такава музика.
|
Hater by Design.
|
|
|
naskox
|
Аз не съм й голям фен, но трейлърът е обещаващ. Как беше, някой гледал ли го е?
|
|
|
|
TopCat
|
Empire прави егати рейтинга - 3.7/10 в 18-49 демото и почти 10 милиона аудитория. Damn!
|
Hater by Design.
|
|
|
The TV Boy
|
Статията: http://wp.me/p3PwL5-a7W Иначе евала на FOX за сериалите, друго не мога да кажа. Empire е супер сериал, малко подобни могат да ме грабнат, но този е доста добре направен. Пролетта чакам втори сезон на Агентите на ЩИТ, би трябвало да са придобили правата за БГ и за другите сериали на Марвел - Agent Carter и Daredevil.
|
|
|
|
|