Браво на бТВ за програмата ,макар че очаквах Стани богат в праймтайма,ама и така става . В сравнение с Новата телевизия ,която ще залага на поредното излъчване на Хавай 5-0 ,тази програма е чудесна . Интересно какква ще бъде тази специална коледна програма и супер за Новините на годината ,тъй като миналата година нямаше . Да видим тази година каква ще им бъде новогодишната програама . Залагам на Комиците от 20:00 и от 22;00 Цитиридис .
Ако наистина това е новогодишната програма, просто ще се опитат да надминат "Нова" по тъпотия.

Преди няколко години бяха направили специален епизод на "Фермата", който поне на мен доста ми допадна. Жалко, че беше само веднъж, но все пак се надявам скоро пак да направят такъв специален епизод.
Те нали декември 2020 направиха рокадите в мениджмънта на телевизията и махнаха Венелин Петков и също малко по-късно Гена Трайкова и затова най-вероятно ги нямаше новините на годината, които те водеха един час от 18:00-19:00 към края на декември. Иначе сега ще бъдат от 17:00 до 19:00.
Предполагам и аз, че вариантите им за новогодишна програма са "Комиците", най-доброто от сезона на "Гласът на България", или нещо от Иван и Андрей както миналата година.
Може би "Татковци" ще има зимна пауза и февруари-март ще го продължат.
Силно се надявам тоя провал "Татковци" повече да не види бял свят, ама те сами се закопаха с тия 140 епизода. На пролет поне могат да си го продължат в 23:30ч. или по "ьТВ Комеди".