Чак пък толкова зле ,като те слуша човек направо ще си кажеш ,че програмата е провал ,а нее мисля така ,но всеки с мнението си разбира се ! Интересно ми е ти какво би предложил на зрителите ,като нищо от изброеното не ти харесва ? 😁
Не съм програмен директор или продуцент, че да давам идеи, но при толкова нови световно известни предавания да пускат това е тъп ход... Преди 2-3 години даваха "Шеф под прикритие", което хич не беше лошо. "Аз обичам България", "Женени от пръв поглед" и "Фермер търси жена" също не бяха лоши. Дотук изброявам все световно доказани продукции, правени по лиценз.
Относно сериалите - не знам защо не продължиха "Дяволскоти гърло" макар и с друг сюжет. Имам наблюдения, че зрителите го оценяват като един от най-добрите БГ сериали... след "Под прикритие" де

Щеше да бъде много добър ход да пуснат и "VIP/BIG Brother", защото правеше супер рейтинг, а и на зрителите им е долипсвало. Не знам защо не подновят и "Господари на ефира", нали вече са с нови собственици, които не налагали цензура.
Друг е въпросът, че с продукциите този сезон няма да спечелят нови зрители, дори ще загубят такива. Това е тенденция по целия свят. Младите хора масово не гледаме телевизия, защото няма какво да ни впечетли. Скрити певци, капки айрян, чершки под тортата и вицове от преди 5 години няма как да ни грабнат. Дай ни интрига на нас

Явно е че много ми липсва "старата" Нова телевизия.