|
david92
|
Мерси! Предстоящото пускане на сериала от 18:00 часа беше единствената логична причина да излъчват "Двама мъже и половина" в този часови пояс. А и то реално след като обявиха, че новият сезон на Цитиридис ще си е отново от 22:30 часа, не остана друго свободно място в програмата. Няма как да го пуснат от 20:00 часа, тъй като би имал доста по-ниска гледаемост от турския сериал, а след Цитиридис ще е прекалено късно.
|
|
|
|
spike
|
Мерси! Предстоящото пускане на сериала от 18:00 часа беше единствената логична причина да излъчват "Двама мъже и половина" в този часови пояс. А и то реално след като обявиха, че новият сезон на Цитиридис ще си е отново от 22:30 часа, не остана друго свободно място в програмата. Няма как да го пуснат от 20:00 часа, тъй като би имал доста по-ниска гледаемост от турския сериал, а след Цитиридис ще е прекалено късно. Другата причина е, че явно не възлагат кой знае какви надежди в този проект, след като е изтикан преди централните новини, а не в централния праймтайм.
|
|
|
|
TopCat
|
Другата причина е, че явно не възлагат кой знае какви надежди в този проект, след като е изтикан преди централните новини, а не в централния праймтайм. Човече, понякога ме изненадваш със заключенията си. Уж работиш в тези среди, а разсъждаваш много наивно. Сериалът от самото начало беше предвиден, за да се излъчва в този слот. Не става въпрос за това колко вярват в него. "Скъпи наследници" беше наистина успешен експеримент за тях, затова и този сериал, от самото си начало, е бил направен с идеята да се излъчва точно в 18:00.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
spike
|
Човече, понякога ме изненадваш със заключенията си. Уж работиш в тези среди, а разсъждаваш много наивно. Сериалът от самото начало беше предвиден, за да се излъчва в този слот. Не става въпрос за това колко вярват в него. "Скъпи наследници" беше наистина успешен експеримент за тях, затова и този сериал, от самото си начало, е бил направен с идеята да се излъчва точно в 18:00.
През пролетта уж бяха обявили всекидневна игра за този слот, та не знам от кога точно са планирали "Татковци" за този час. Иначе до какво заключение да стигна, като видя трейлърите на тая сапунка? Ако сценарият беше на ниво и шегите не бяха толкова плоски, със сигурност щяха да го излъчват в идеалния праймтайм.
|
|
|
|
|
Webber
|
Тази вечер в "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще гостуват Наум Шопов и Теа. Анонсират от предаването, че ще обявят голяма новина, най-вероятно ще обявят Наум Шопов официално за водещ на "Ергенът".
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Тази вечер в "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще гостуват Наум Шопов и Теа. Анонсират от предаването, че ще обявят голяма новина, най-вероятно ще обявят Наум Шопов официално за водещ на "Ергенът".
Уфф този дали го гледа някой 🤔 . Явно само ти ,после да кажеш каква е голямата тайна 😁
|
|
|
|
Webber
|
Уфф този дали го гледа някой 🤔 . Явно само ти ,после да кажеш каква е голямата тайна 😁
Тъй като го гледам явно само аз, мисля да си запазя голямата тайна само за мен.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Тъй като го гледам явно само аз, мисля да си запазя голямата тайна само за мен.
хаххахах , ама не се сърди де ,просто ти се чудя как го търпиш това предаване ,честно ?!
|
|
|
|
Webber
|
хаххахах , ама не се сърди де ,просто ти се чудя как го търпиш това предаване ,честно ?!
Всеки гледа това, което му е интересно. Различни хора и различни виждания за нещата.
|
|
|
|
alex_086
|
Да... Наум Шопов е водещият на „Ергенът“.
|
|
|
|
misho2013
Потребител
|
Тоз пък ерген Виктор намкойси много ме дразни как се лигави по рекламите. Самовлюбняк. Явно затова е и ерген въпреки моделската визия и многото пари, но с предаването ще си намери доста кандидатки.
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Тоз пък ерген Виктор намкойси много ме дразни как се лигави по рекламите. Самовлюбняк. Явно затова е и ерген въпреки моделската визия и многото пари, но с предаването ще си намери доста кандидатки. Аз мисля, че това реалити ще е пълна тъпотия. И отново много слаб сезон за bTV.
|
|
|
|
spike
|
Тоз пък ерген Виктор намкойси много ме дразни как се лигави по рекламите. Самовлюбняк. Явно затова е и ерген въпреки моделската визия и многото пари, но с предаването ще си намери доста кандидатки. Нищо чудно да стане като "Милионер търси съпруга", дето накрая милионерът не се ожени за нито една от участничките.
|
|
|
|
Robimir
|
Не знам защо не е споменато в статията, но "Тази събота и неделя" вече се излъчва от интегрираното студио. Графиките са същите, само музиката на шапката е сменена, а в началото използваха AR.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Някак си Shazam успя да улови музиката на специалното студио на бТВ за 20-годишнината от атентатите от 11 септември. Пускам я тук, за който му е интересно:
(очевидно е тази, но за ефир явно използват някаква друга малко по-олекотена версия)
А това пък е музиката на "Новият парламент", с която бТВ брандират последните 2 парламентарни кампании и политически сегменти в ефира си:
|
|
|
|
Webber
|
Преди малко в "120 минути" беше гост Силвена Роу и заяви, че ще има ново кулинарно предаване в ефира на bTV от февруари 2022 г. Ще се излъчва и през есента догодина. Все пак липсата на MasteChef ще бъде запълнена донякъде през пролетта.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Преди малко в "120 минути" беше гост Силвена Роу и заяви, че ще има ново кулинарно предаване в ефира на bTV от февруари 2022 г. Ще се излъчва и през есента догодина. Все пак липсата на MasteChef ще бъде запълнена донякъде през пролетта.
Ами Силвена Роу преди години е имала кулинарно шоу по bTV - "Щипка сол", тъй че според мен не е никак изненадващо.
|
|
|
|
|