Mr.D.
|
|
« on: 31 July 2021 15:44:56 » |
|
Нови продукции: " Стани богат" продуцент: bTV БГ сериал: " Татковци" всеки делник; (непотвърдена схема на излъчване) продуцент: DreamTeam Films Продукции с нови сезони: " Фермата" - сезон 7. понеделник-петък, 21:00-22:30, събота, 20:00-22:30; старт: 11.09.2021 продуцент: "Междинна станция" " Гласът на България" - сезон 8. неделя, 20:00-22:00; старт: 12.09.2021 продуцент: bTV " Шоуто на Николаос Цитиридис" - сезон 3. понеделник-петък, 22:30-23:00; старт: 06.09.2021 продуцент: bTV " Преди обед" - сезон 11. понеделник-петък, 09:30-12:00; продуцент: bTV/ART Productions " Лице в лице" - сезон 10. понеделник-петък, 17:30-18:00; продуцент: bTV " Тази събота и неделя" - сезон 11. събота-неделя, 08:00-11:00; продуцент: bTV " COOL...T" - сезон 10. събота, 11:00-12:00; старт: 11.09.2021 продуцент: bTV " 120 минути" - сезон 9. неделя, 17:00-19:00; продуцент: bTV " Търси се..." - сезон 18. неделя, 11:00-12:00; продуцент: HarbourIsland Records " Мармалад" - сезон 8. събота, 16:00-18:00; старт: 04.09.2021 продуцент: Продукции в подготовка/обявени за следващи сезони: " Survivor" - сезон 6. " Ергенът" - премиера " България търси талант" - сезон 8. БГ сериал: " Съни бийч"- сезон 2. " Влад"- нов сезон Спрени/Прекъснати продукции: " Папараци-ново 20!" неделя, 21:30-22:30 продуцент: "Междинна станция" P.S.: Правя темата, тъй като голяма част от продукциите вече са известни и ги коментираме, а и летният сезон е доста слаб
|
|
|
|
|
daniboi
|
|
« Reply #1 on: 01 August 2021 11:04:57 » |
|
"Masterchef" - сезон 8. няма да има повече засега
|
|
|
|
|
spike
|
|
« Reply #2 on: 01 August 2021 12:22:39 » |
|
"Masterchef" - сезон 8. няма да има повече засега
Мда... в интервюто за "24 часа" Христо Хаджитанев каза, че "Мастършеф" и "Бригада нов дом" били много полезни за ефира на "ьТВ", но засега ще излязат в кратка почивка. С две думи е ясно, че през пролетта "Сървайвър" ще върви всеки делник от 21:00 до 22:30ч., защото няма да има нито "Мастършеф", нито "Бригада нов дом", нито "Смени жената". Остава само да намерят ново място на "Съни бийч", но нищо чудно да е в петък от 20:00 до 21:00ч.
|
|
|
|
|
|
|
|
pesho
|
|
« Reply #7 on: 09 August 2021 22:00:53 » |
|
Вече върви промо за Татковци. Ще е по Бтв.
|
|
|
|
fe na tv
Потребител
|
|
« Reply #8 on: 09 August 2021 22:58:01 » |
|
Ето го:
|
|
|
|
mariokrushkin
|
|
« Reply #9 on: 09 August 2021 23:26:08 » |
|
Ето го:
Ужас . Бая тъпичко изглежда . И все пак някой разбра ли кога ще се излъчи ?
|
|
|
|
evgata
|
Татковци
Стани Богат реклама
|
|
|
|
|
|
david92
|
Ужас . Бая тъпичко изглежда . И все пак някой разбра ли кога ще се излъчи ? Съгласен съм с теб. Тъпичко направени изглеждат сцените, а и актьорите доста изкуствено си казват репликите. Ако са така повечето сцени, въобще няма да става за гледане... И кой реши, че е добра идея снощи от 20:00 часа да се излъчва студио с олимпийските медалисти? Точно в праймтайма ли е времето за подобни студиа и няма ли си спортни канали за тази цел?
|
|
|
|
TopCat
|
Съгласен съм с теб. Тъпичко направени изглеждат сцените, а и актьорите доста изкуствено си казват репликите. Ако са така повечето сцени, въобще няма да става за гледане... И кой реши, че е добра идея снощи от 20:00 часа да се излъчва студио с олимпийските медалисти? Точно в праймтайма ли е времето за подобни студиа и няма ли си спортни канали за тази цел? България нямаше олимпийски шампион 13 години, а това беше най - успешното представяне на страната на Олимпиада от почти 20 години насам. Тези събития са от национално значение и се случват изключително рядко. Не мисля, че ще е голям проблем един ден в годината да няма епизод на поредния турски сериал.
|
Hater by Design.
|
|
|
david92
|
България нямаше олимпийски шампион 13 години, а това беше най - успешното представяне на страната на Олимпиада от почти 20 години насам. Тези събития са от национално значение. Животът не е турски сапунки и сладникави филми. Голям проблем, че един ден в годината няма да има епизод на поредната турска боза.
Добре, разбрахме. Имаме 3 златни медала - за нашите стандарти наистина си е успешно представяне, но няма нужда от толкова навиране. Пък и час и половина интервюта в праймтайма е голяма скука. Спокойно можеха от 18:00 часа да го пуснат - и без това въртят само повторения в този часови пояс. Като цяло ми омръзна от всевъзможни студиа от сутрин до вечер, все по "събития с национално значение". В крайна сметка това е политематичен канал, а не новинарско - спортен... А "турската боза" си е на световно ниво. Неслучайно е най-гледаната програма в ефира.
|
|
|
|
TopCat
|
Добре, разбрахме. Имаме 3 златни медала - за нашите стандарти наистина си е успешно представяне, но няма нужда от толкова навиране. Пък и час и половина интервюта в праймтайма е голяма скука. Спокойно можеха от 18:00 часа да го пуснат - и без това въртят само повторения в този часови пояс.
Като цяло ми омръзна от всевъзможни студиа от сутрин до вечер, все по "събития с национално значение". В крайна сметка това е политематичен канал, а не новинарско - спортен...
А "турската боза" си е на световно ниво. Неслучайно е най-гледаната програма в ефира.
И на мен ми омръзна да дават турски бози в прайм тайма, но такъв е живота. Ако това е горната ти граница за качество, жив и здрав. Но според теб и предаването на Цитиридис е висока топка, така че критериите ти за висококачествен телевизионен продукт очеизвадно са си занижени. За да не е излишен спам - "Гласът" стартира на 12 Септември от 20:00ч.
|
Hater by Design.
|
|
|
Robimir
|
Добре, разбрахме. Имаме 3 златни медала - за нашите стандарти наистина си е успешно представяне, но няма нужда от толкова навиране. Пък и час и половина интервюта в праймтайма е голяма скука. Спокойно можеха от 18:00 часа да го пуснат - и без това въртят само повторения в този часови пояс.
Като цяло ми омръзна от всевъзможни студиа от сутрин до вечер, все по "събития с национално значение". В крайна сметка това е политематичен канал, а не новинарско - спортен...
А "турската боза" си е на световно ниво. Неслучайно е най-гледаната програма в ефира.
Ами точно, защото е политематичен канал има такива предавания, както миналата година имаше предавания за ковид. Слотът от 18:00 е зает от Лице в лице, което от близо седмица си продължава до 18:30ч., предполагам предвид сегашната политическа обстановка, но честно казано няма да се учудя ако го удължат за постоянно.
|
|
|
|
david92
|
И на мен ми омръзна да дават турски бози в прайм тайма, но такъв е живота. Ако това е горната ти граница за качество, жив и здрав. Но според теб и предаването на Цитиридис е висока топка, така че критериите ти за висококачествен телевизионен продукт очеизвадно са си занижени.
За да не е излишен спам - "Гласът" стартира на 12 Септември от 20:00ч.
Горна граница за качество? Аз си гледам разнообразни продукции, и като жанр, и като народност. Това, че ти имаш някакви предразсъдъци по отношение на определени типове сериали, си е лично твой проблем и не ме интересува по никакъв начин. Цитиридис не е тема в момента и няма да го коментирам. Докато течеше пролетният сезон, обърнах внимание на проблемите в концепцията на предаването. Като дойде есента, пак ще си кажа мнението. За Гласът също засега ще се въздържа от коментар, но и там не са ми особено положителни очакванията...
|
|
|
|
Webber
|
Останаха само две неизвестни, на кои дати и в кои точно слотове ще стартират "Татковци" и "Стани богат" през септември. Другата седмица трябва да излезе тарифата за септември, за да стане ясна окончателната програма за есента.
Може би ще стартира и "Стани богат" на 11 септември заедно със "Фермата". Лично за мен от тяхна страна е много добро решение да пуснат "Стани богат" по два часа в събота следобед ако гледаме каталога. По-висока гледаемост ще генерира през уикенда отколкото да се излъчва всеки делничен ден. Все пак трябва да подсилят този слот след махането преди няколко месеца на Карбовски и вместо да въртят само повторения на стари предавания на "Бригада нов дом".
"Шоуто на Николаос Цитиридис" също ще видим кога ще започва в 22:30 или 23:00 пак зависи колко пъти в седмицата ще излъчават "Татковци". Възможно да стратира сериала и в петък от 20 ч. както беше поминалата пролет за кратко със "Съни бийч". При този вариант Цитиридис си остава с непроменен час от 22:30. И 23:00 си почват късните новини.
"Фермата" няма промяна на схемата на излъчване от последните два сезона. "Гласът на България" си остава всяка неделя. Съответно финалите им ще бъдат на 18 и 19 декември.
|
|
|
|
|