maxicoo
Потребител
|
Стани богат сигурно ще е всеки делник от 18:00 за да се конкурират със "Семейни войни" по НОВА.
|
|
|
|
|
spike
|
Стани богат сигурно ще е всеки делник от 18:00 за да се конкурират със "Семейни войни" по НОВА.
Прдварително така и беше обявено - че ще има всекидневна игра в 18:00ч., но пък в каталога програмата беше различна. Като излезе тарифата за септември, ще разберем окончателното решение.
|
|
|
|
Webber
|
Тарифата за септември: https://bravo.btv.bg/docs/09%20Sep%20RateCard%20BG%201708.pdfЕсенна програма: От 6 септември /понеделник/ Шоуто на Николаос Цитиридис 22:30 - 23:00 11 септември /събота/ Фермата 20:00 - 22:30 /старт/ (по-дълги с 30 минути съботни епизоди) 12 септември /неделя/ Гласът на България 20:00 - 22:00 /старт/ 13 септември /понеделник/ Фермата - 20:00 - 22:30 /по изключение/ 25 септември НепознатиТЕ 12:30 /събота/ 26 септември Ловци на храна 12:30 /неделя/ Понеделник - петък /от 14 септември вторник/ 20:00 Опасно изкушение 21:00 Фермата 22:30 Шоуто на Николаос Цитиридис Няма информация за старт на "Стани богат" и "Татковци" през септември.
|
|
|
|
Webber
|
Гледам, че от 20 септември от 18 ч. ще започне някакъв сериал, което се потвърждава от каталога, че "Стани богат" ще бъде в събота следобед през месец октомври.
|
|
|
|
spike
|
Гледам, че от 20 септември от 18 ч. ще започне някакъв сериал, което се потвърждава от каталога, че "Стани богат" ще бъде в събота следобед през месец октомври.
Може би става въпрос за "Татковци". Очакваше се, след като в момента разработват този слот с друг комедиен сериал. Относно "Стани богат" - ако наистина е от 17:00 до 19:00ч., ще трябва и да изместят "Мармалад" с 1 час по-рано, защото в момента е от 16:00 до 18:00ч.
|
|
|
|
Webber
|
Може би става въпрос за "Татковци". Очакваше се, след като в момента разработват този слот с друг комедиен сериал.
Относно "Стани богат" - ако наистина е от 17:00 до 19:00ч., ще трябва и да изместят "Мармалад" с 1 час по-рано, защото в момента е от 16:00 до 18:00ч.
Възможно е, но ако ще излъчват "Татковци" от 18 ч. трябваше да му напишат името все пак е БГ сериал. "Скъпи наследници" като го пуснаха от 18 ч. му пишеха името в тарифите. Не знам ще видим кога и къде ще тръгне, но дано не го пуснат от 18 ч. Явно "Стани богат" няма да им е готов за септември, тъй като гледам все още си му вървят и записвания. Иначе със сигурност "Мармалад" ще го изместят с 1 час /от 15:00/ и ще отпадне повторението на "Бригада нов дом" в събота.
|
|
|
|
spike
|
Възможно е, но ако ще излъчват "Татковци" от 18 ч. трябваше да му напишат името все пак е БГ сериал. "Скъпи наследници" като го пуснаха от 18 ч. му пишеха името в тарифите. Не знам ще видим кога и къде ще тръгне, но дано не го пуснат от 18 ч.
Явно "Стани богат" няма да им е готов за септември, тъй като гледам все още си му вървят и записвания. Иначе със сигурност "Мармалад" ще го изместят с 1 час /от 15:00/ и ще отпадне повторението на "Бригада нов дом" в събота.
Сега от любопитство потърсих колко е дълъг оригиналният формат на "Татковци" и се оказа, че епизодите са по 1 час, поне толкова са били на оригиналния сериал, който е чилийски. Та.. слотът 18:00-19:00ч. му се вписва идеално. Аз лично не съм фен на испаноговорящите комедии и по-скоро очаквах сериалът да е по 30 минути, пък и с тия тъпи смешки от тийзърите не знам кой ще изтрае да гледа едночасови епизоди. Нищо чудно да стане като с "Къде е Маги?", който пак беше по лиценз на някоя испаноговоряща страна и у нас беше пълен провал.
|
|
|
|
Webber
|
Сега от любопитство потърсих колко е дълъг оригиналният формат на "Татковци" и се оказа, че епизодите са по 1 час, поне толкова са били на оригиналния сериал, който е чилийски. Та.. слотът 18:00-19:00ч. му се вписва идеално. Аз лично не съм фен на испаноговорящите комедии и по-скоро очаквах сериалът да е по 30 минути, пък и с тия тъпи смешки от тийзърите не знам кой ще изтрае да гледа едночасови епизоди. Нищо чудно да стане като с "Къде е Маги?", който пак беше по лиценз на някоя испаноговоряща страна и у нас беше пълен провал.
Те ако го пуснат всеки ден от 18 ч. до 19 ч. трябва досега да са заснели една камара епизоди, което малко ме съмнява за толкова кратко време.
|
|
|
|
pesho
|
Вероятно Татковци ще се излъчи в петък. Щом е 60 мин епизод от 20 са те, а от 21 и Фермата. Няма да е проблем да се лишат от серия на турския. Но като цяло БТВ този път имат по-хубава програма за сезона. Само Лице в лице да беше оставено до 18,30 , че му подхожда.
|
|
|
|
Webber
|
Вероятно Татковци ще се излъчи в петък. Щом е 60 мин епизод от 20 са те, а от 21 и Фермата. Няма да е проблем да се лишат от серия на турския. Но като цяло БТВ този път имат по-хубава програма за сезона. Само Лице в лице да беше оставено до 18,30 , че му подхожда.
И аз така мисля веднъж седмично в петък вечер идеално както беше със "Съни бийч" за кратко през 2020 г.
|
|
|
|
spike
|
Те ако го пуснат всеки ден от 18 ч. до 19 ч. трябва досега да са заснели една камара епизоди, което малко ме съмнява за толкова кратко време.
Ами... в онова интервю за "24 часа" на въпрос защо "ьТВ" правят толкова много лицензни сериали Христо Хаджитанев отговори, че именно това е причината - оригиналните български сериали обикновено се правят по 12-14 епизода на сезон и се излъчват веднъж седмично, а лицензните сериали са по много повече епизоди и могат да се излъчват всеки ден. Тъй че според мен са го предвидили точно да е всеки делник от 18:00ч.
|
|
|
|
TopCat
|
Ами... в онова интервю за "24 часа" на въпрос защо "ьТВ" правят толкова много лицензни сериали Христо Хаджитанев отговори, че именно това е причината - оригиналните български сериали обикновено се правят по 12-14 епизода на сезон и се излъчват веднъж седмично, а лицензните сериали са по много повече епизоди и могат да се излъчват всеки ден. Тъй че според мен са го предвидили точно да е всеки делник от 18:00ч.
Проблемът е, че този господин е казал не особено верни неща, защото както всички знаем и Откраднат Живот, и Пътят на Честта, и Братя се излъчваха/излъчват по няколко пъти седмично. Въпрос да сценарии и реализация. Просто тези лицензи им излизат доста по - евтино, защото получават и разписана библия, както и episode guide, по които директно се пише българската адаптация, и съответно не трябва да се плаща за оригинални идеи, сюжет, сценарии. Съответно се пестят пари и то не малко.
|
Hater by Design.
|
|
|
TONI
|
Оригиналът си е сапунка от над 180 епизода, та и този ще е такъв, тъй като и в каталога си пише, че "Татковци" ще е всеки делник (никъде в текста в брошурата не е посочен праймтайм, както при турския например).
|
|
|
|
spike
|
Оригиналът си е сапунка от над 180 епизода, та и този ще е такъв, тъй като и в каталога си пише, че "Татковци" ще е всеки делник (никъде в текста в брошурата не е посочен праймтайм, както при турския например).
Хм... не съм я забелязал тая подробност - че пише, че ще е всеки делник. Иначе много точно си описал сериала като сапунка, бих добавил само с много плоски комедийни елементи. Като се замисля, испаноговорящите сериали точно такъв сапунчест привкус ми имат и може би точно затова не ми допадат.
|
|
|
|
pesho
|
Радина Червенова става част от Преди обед.
|
|
|
|
Webber
|
Гледам, че от 6 сеп. вече е въведена промяна на програмата заради удължената втора част на bTV Новините и всичко започва с 5 мин. по-късно. Ще видим за колко време ще бъде така. 20:05 Улиците на София (документален филм по случай съединението) / Опасно изкушение 21:05 Скъпи наследници /п./ 22:05 Комиците и приятели /п./ 22:35 Шоуто на Николаос Цитиридис /начало/ 23:05 bTV Новините На 11 септември от 19:30 ще има специално студио по случай 20 години от атентатите в САЩ. "Фермата" с тричасов старт на 11 септември до 23:00. "Гласът на България" също на другия ден с по-дълг старт на сезона от обичайното до 22:40.
|
|
|
|
Webber
|
"Сървайвър" вече има победител! Предаването „Сървайвър“ вече е заснето и екипът, начело с продуцента Евтим Милошев се прибира в България до края на седмицата. Остава монтажът и реализирането на финалния епизод, който ще покаже кой ще спечели шоуто, което се завърна след 7-годишна пауза на българския екран. Зрителите ще разберат победителят едва през пролетта, когато bTV излъчи епизодите, заснети до вчера във Филипините. https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10129521
|
|
|
|
pesho
|
Търси се от тази неделя са в ново студио.
|
|
|
|
spike
|
"Сървайвър" вече има победител! Предаването „Сървайвър“ вече е заснето и екипът, начело с продуцента Евтим Милошев се прибира в България до края на седмицата. Остава монтажът и реализирането на финалния епизод, който ще покаже кой ще спечели шоуто, което се завърна след 7-годишна пауза на българския екран. Зрителите ще разберат победителят едва през пролетта, когато bTV излъчи епизодите, заснети до вчера във Филипините. https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10129521Не е баш така. Екипът знае кои са финалистите, но накрая имаше и гласуване на зрителите, ако не се лъжа, тъй че няма как да знаят победителя.
|
|
|
|
Webber
|
Не е баш така. Екипът знае кои са финалистите, но накрая имаше и гласуване на зрителите, ако не се лъжа, тъй че няма как да знаят победителя. Доколкото си спомням решаващо накрая си остава гласовете на съвета на последните отпаднали състезатели. Така че, то пак формално победителят на 100% няма как да се знае преди излъчването на финала, защото може да има и нови елементи на края. Днес следобед официално приключиха записванията за "Ергенът". Вече трябва да са в ход да избират участнички. Най-вероятно втората половина на септември, ще стартират и снимките някъде в Турция. Утре, 1 сеп. трябва да тръгнат основните стартови промота на "Фермата" и "Гласът на България".
|
|
|
|
|