Ироничното в новия сезон на Игри на волята е че Неделчо Богданов - Българ който правеше пародии на тези реалитита “Сървайвър”, “Криндж айлънд” и т.н. е участник в Игри на волята.

Лично аз харесвам много работата му и Българ и Brain Damage, но някак си измежду нацепените батки и спортисти там не му е мястото.
И аз така мислех, ама ето че стана първи капитан на отбора си. Нацепените батки не са кой знае колко издръжливи, та ще видим докъде ще стигнат. Както помним, тук често решаващите елементи на игрите са с пъзели, а Неделчо сам показа във визитката си, че е маниак на тема пъзели. Иначе не знам какво правят там и откровени кифли като Мани, Красима и Семира.
Бих казал, че след леко скучния първи епизод, то "Игри на Волята" определено вдигнаха оборотите. Трети епизод беше още по - интересен, играта беше напрегната, не даваха много странични драми и глупости (което ме влудяваше миналия сезон).
Ако задържат нивото такова, ще успеят да ме задържат и като зрител.
Чакам да видя в Събота и МП с Геро и Краси как ще се получи. Определено ще е интересно.
Ох... добре че във втори епизод бяха избрали отборна игра, че да не гледаме пак едно и също изпитание 12 пъти с 12 различни участника.

Иначе хубаво, че са вкарали елемента с изгнаника. Първоначално точно това си и помислих, когато Витомир каза, че участниците ще са повече, но като че ли повече ми се щеше племената да са повече. То впрочем "Игри на волята" си стана пълно копие на Survivor. Като се замисля, не се сещам за някаква съществена разлика, освен локациите.