Гледам всеки епизод и определено е по - интересно от миналата година, защото има много повече битки и по - малко филър глупости.
Снощи това беше голяма излагация, ако е истина, и не е режисирано. Единственото нещо, което ме кара да се съмнявам е - как аджеба хората извън продукцията, които са близки на съответния човек от "Жълтите", са знаели, че те ще са на реката, та чак да им донесат цял чувал с ядене, а хората от племето даже да имат ПАРИ, за да им платят. Малко ми е като съшито с бели конци, но пък поне е интересно
Аз още не съм гледал вчерашния епизод, но така описаната ситуация наистина изглежда нагласена. В самото начало на предаването също нещо ми се стори доста странно - когато приключенците отидоха на дивата река и "съвсем случайно" откриха чисто нов огромен найлон, който даже си беше сгънат все едно току-що е купен от магазина.
Странно и как Симеон оцеля 2 седмици на плажа на изгнаника без огън, вода и храна. То си личи, че има опит в такъв тип оцеляване, ама пък 2 седмици да ядеш само сурови буболечки и жаби и да ти няма нищо...