BG TV Talk
21 June 2024 23:55:43
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2021/2022 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2021/2022 | новини и коментари  (Read 35714 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 5 074« Reply #60 on: 29 September 2021 17:56:41 »

Че продукцията дава на племето, което е на реката питейна вода, минимална храна преди битките, както и неща като запалки и найлони както се спомена по-горе, си беше ясно отдавна още в предишните сезони. Проблемът беше, че те самите са си внесли храна, което е забранено, и си признаха, че са го направили на лайв в Инстраграм по-рано днес. Това с парите в чорапа твърдят, че някой от отбора (не казаха конкретно кой, но намекнаха за Елизабет) ги е издал. А продукцията просто си е траела и е чакала да ги разкрият в края на битката за потенциален по-голям рейтинг, какъвто се случи. Това с отшелника си е ясно нагласено от репликите му, до яденето на насекоми, сигурно даже не е спал нито на плажа, нито някъде близо до него (освен може би когато има втори човек, т.е. отпаднал), но това са си мои предположения.  Grin Но все пак да не забравяме, че това е реалити.
Изгледах този напрегнат епизод и ако не е нагласено, си е било егати сериозната организация. Странно как изобщо Александър е имал връзка с външни хора, че да им каже къде е въпросният пуст плаж. Иначе е ясно, че племената на реката получават някакви минимални неща от продукцията, ама поне те да си признават, а не са казват, че племето е оставено без абсолютно нищо. Grin

Интересно и дали ще вкарат още нови участници, защото жълтите останаха преждевременно с двама човека по-малко, след като Александър напусна по собствено желание, а Братоев се контузи. То и Калоян го изкараха все едно влиза на мястото на Мартин, а не на Стейси, която също напусна предаването заради контузия.
Report Spam   Logged

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy