Според мен Нова ще ударят с "Преследването" срещу "Стани богат" макар и късно. Самото предаване предаване като цяло не е направено за праймтайм
Да, четох, че епизодите му са по 1 час и затова предполагах същия ход, но след като "Семейни войни" със сигурност ще е до лятото, тази евентуална битка бихме могли да я видим чак през есента на 2022г. Съмнявам се толкова рано да са купили лиценз и да го реализират чак след 1 година, та затова предположих, че може да го сложат и в праймтайма.
И аз смятам ,че точно петък и събота е перфектният слот за Един за друг и мисля ,че точно тогава ще го сложат . Иначе и аз се надявам за нови сезони на Братя и All inclusive , тъй като това са най-успешните сериали на Нова ! И определено ще се гледа още Семейни войни ,защото и аз чух ,че Цецо обяви кастинги за през новата година . Тъй нареченото предаване "Преследване '' може и да го видим в неделния праймтайм ,да видим 🤔😁
Много се надявам новият сезон на All Inclusive да продължи историята буквално където приключи този, сиреч героите да се изправят срещу рибарската мафия, пък и всички да са на морето за сватбата на сина на Чефо. Като ги знам обаче, вероятно ще има съвсем различна история, която ще се развива месеци след този сезон. Със сезон 3 за съжаление направиха същата глупост - щеше да е хубаво да продължат историята с предложението за сватба, а те я прекъснаха в зародиш и пратиха героите на море няколко месеца по-късно.

Силно се надявам и сезон 5 на All Inclusive да е последен, де, че вече ще почнат да си смучат от пръстите историите. То и сезони 2, 3 и 4 бяха доста слаби в сравнение с първия, ама все решават да продължат историята по някакъв начин.