spike
|
|
« on: 17 August 2021 23:04:11 » |
|
Нови продукции: • "Да хванеш гората" неделя, 16:00-16:30; старт: 12.09.2021 продуцент: NOVA
• "На фокус с Лора Крумова" неделя, 16:30-19:00; старт: 12.09.2021 продуцент: NOVA
Продукции с нови сезони: • "Игри на волята" - сезон 3. понеделник, 20:00-22:30, вторник-петък, 21:00-22:30; старт: 04.09.2021 продуцент: NOVA
• "Пътят на честта", БГ сериал - сезон 2. вторник-четвъртък, 20:00-21:00; старт: 14.09.2021 продуцент: Albion Films
• "All Inclusive", БГ сериал - сезон 4. петък, 20:00-21:00; старт: 17.09.2021 продуцент: Hidalgo Productions
• "Кошмари в кухнята" - сезон 6. понeделник, 20:00-21:00; старт: 01.11.2021 продуцент: Teleman
• "Маскираният певец" - сезон 3. събота, 20:00-23:00; старт: 11.09.2021 продуцент: Global Group
• "Забраненото шоу на Рачков" - сезон 2. неделя, 20:00-23:00; старт: 12.09.2021 продуцент: Global Group
• "На кафе" - сезон 13. понеделник-петък, 09:30-12:00; старт: 06.09.2021 продуцент: NOVA
• "Семейни войни" - сезон 11. понеделник-петък, 18:00-19:00; старт: 13.09.2021 продуцент: BlueBox
• "Пресечна точка" - сезон 2. понеделник-петък, 16:10-17:00; старт: 06.09.2021 продуцент: NOVA
• "Събуди се..." - сезон 10. събота и неделя, 07:55-11:00; продуцент: NOVA
• "Съдебен спор" - сезон 12. събота и неделя, 11:00-12:00; старт: 04.09.2021 продуцент:
• "Ничия земя" - сезон 8. събота, 18:00-19:00; продуцент: Teleman
• "Карай направо" - сезон 8. събота, 19:20-19:35; старт: 04.09.2021 продуцент: NOVA
Продукции с продължаващи сезони:
Непотвърдени официално продукции:
Спрени/Прекъснати продукции: • "Неделята на NOVA"
|
|
|
|
|
spike
|
|
« Reply #1 on: 17 August 2021 23:05:10 » |
|
С малко забавяне това е есенната тема. Добавяйте, ако съм пропуснал нещо.
|
|
|
|
|
Nikola
|
|
« Reply #2 on: 18 August 2021 16:55:45 » |
|
тази Гала няма ли да я махнат вече
|
|
|
|
TV Novinite
Потребител
|
|
« Reply #3 on: 19 August 2021 11:15:42 » |
|
Лора Крумова стартира ново предаване в ефира на NOVA - „На фокус с Лора Крумова“. То ще бъде програмирано в следобедния часови пояс в неделя и ще стартира в ефира на NOVA от есенния телевизионен сезон. Оригиналният седмичен формат дава заявка за силна публицистика и журналистическа проницателност, които следват най-добрите съвременни модели в медийния сектор. Още: https://bgtelevision.wixsite.com/televisionnews/post/lora-krumova-se-vrushta-v-nova
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
|
« Reply #5 on: 19 August 2021 12:15:58 » |
|
Лора Крумова стартира ново предаване в ефира на NOVA - „На фокус с Лора Крумова“. То ще бъде програмирано в следобедния часови пояс в неделя и ще стартира в ефира на NOVA от есенния телевизионен сезон. Оригиналният седмичен формат дава заявка за силна публицистика и журналистическа проницателност, които следват най-добрите съвременни модели в медийния сектор. Още: https://bgtelevision.wixsite.com/televisionnews/post/lora-krumova-se-vrushta-v-nova Защо трябваше да сменят името ? Неделята на Нова си беше екстра ,явно освен водещата и целият екип ще бъде сменен .
|
|
|
|
alex_086
|
|
« Reply #6 on: 19 August 2021 15:20:05 » |
|
Защото сега ще има модел на по-сериозна и развлекателна журналистика, не като преди следобедно ток-шоу с неуспешен формат. Както изглежда по тарифата ще започне от 12 септември и ще си се излъчва в този слот, както досега Неделята - от 16:00 до 19:00 часа. Интересно име са избрали.
|
|
|
|
TV 81
|
|
« Reply #7 on: 23 August 2021 00:59:16 » |
|
Тези от Нова няма ли най-после да сменят старото оборудване, с което лъчат и да си купят 4К и HD апаратни и камери. Срамота е от толкова дълго време да имат Нова HD, а голяма част от нещата по него са SD. Диема, Диема Фемили и Кино Нова дори нямат HD версии. А The Voice HD, Magic TV HD, Nova News HD и Nova Sport HD са подобия на HD. Дали скоро музикалните канали и радиостанциите им ще преминат под шапката на NBG или ще са отделни както сега? При Nova News HD още от самия си старт имат проблем с явно не активирана функция за автоматично подравняване на силата на звука и една част от нещата са с нисък звук, а друга с висок. Точно като при Bulgaria On Air и половината от българските кабелни телевизии, които явно дори не са наясно, че съществува такова чудо за равен звук на всичко излъчвано.
|
|
|
|
TopCat
|
|
« Reply #8 on: 24 August 2021 12:54:27 » |
|
Рачков започва на 12 Септември в 20:00ч. Ще си бъде в директна битка с Гласът още от самото начало явно
|
Hater by Design.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ексклузивно! Новите водещи на "Маскираният певец" ще бъдат Краси Радков и Геро . Има вече и 2 обявени маски - Гъбарко и Камъкът . Както знаем вече започва на 11.09 събота от 20:00 . Информацията е от сутрешния блок .
|
|
|
|
nik4o81
Потребител
|
|
|
|
|
TopCat
|
Ексклузивно! Новите водещи на "Маскираният певец" ще бъдат Краси Радков и Геро . Има вече и 2 обявени маски - Гъбарко и Камъкът . Както знаем вече започва на 11.09 събота от 20:00 . Информацията е от сутрешния блок .
Много силно, и приятно, ме изненадаха с Краси Радков. Според мен това е много голям коз за тях, защото ще имат може би двамата най - популярни комедийни актьори в прайм тайма си през уикенда, което е една невероятна заявка за един много мощен сезон от тяхна страна. EDIT: Основната причина, поради която Зуекa няма да бъде водещ е, че той и цялото му семейство са напуснали България и вече няма да се занимава с телевизия, театър или кино. Поне така твърди той в интервюто си за в. 24 Часа.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Доста добро попадение с Краси Радков. Отдавна трябваше да предприеме подобна крачка, а не да се загробва в актьорската вечер на "Шоуто на Слави". Маските иначе са доста красиви, в което не съм е и съмнявал, де. Впрочем интересно дали Зуека няма да се крие зад маската на Куфара. И лек ъпдейт по програмата за идната седмица - чак сега намерих време да й хвърля едно око и останах доста изненадан. Стартовите епизоди на "Игри на волята" ще са по цели 4 часа. По-конкретно - в събота ще е от 20:00 до 23:50ч., а в неделя - от 20:00 до 23:40ч. Интересно какво толкова ще излъчват в тези два епизода, че дори и понеделнишкият ще е 2 часа и половина...
|
|
|
|
pesho
|
Зуека е напуснал България преди 3 месеца. Няма намерение да се връща.
|
|
|
|
|
spike
|
Ами, нищо изненадващо. Единствената разлика е, че "На фокус с Лора Крумова" явно ще е от 16:30ч.
|
|
|
|
Robimir
|
В понеделник, спортните емисии и прогнозата за времето в централната емисия на Нова бяха представени по различен начин. Вместо да са след централните новини както обикновено, те бяха между тях, като започват след актуалните новини и естествено след рекламна пауза, а след като и двете свършат, централните новини завършват с интересна новина (както е по принцип, в случая от вчера тя беше свързана с Фреди Меркури). Преди да започне всяка емисия, водещите на новините водят кратък разговор с водещия на съответната емисия. Прикачил съм видео, в случай че обяснението ми не е добро. Според мен е интересна промяна и се надявам да остане.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Определено е интересна промяна. Харесват ми непринудените разговори между водещите. Ники е много общителен извън телевизията, хубаво е че вече и зрителите ще го разберат.
Следя и чужди телевизии, но подобно нещо не бях засичал. Предполагам, че промяната е в отговор на bTV. Сега остава да видим и БНТ какво ще измислят.
Мина ми през ума, че може да са го направили за повече реклами, но знам че рекламното време е строго определено от Закона за радиото и телевизията.
|
|
|
|
|