mitkobs
Потребител
|
По време на предаването се показа рекламна плочка за записване на участници за нов сезон.
|
|
|
|
|
pesho
|
От тази седмица имало нова синоптичка. Води само до обяд. Още се учи, но не е много зле. Четох, че е на 22 г. и се казва Стефани Обадяру.
|
|
|
|
spike
|
От тази седмица имало нова синоптичка. Води само до обяд. Още се учи, но не е много зле. Четох, че е на 22 г. и се казва Стефани Обадяру.
Да, тя е модел. Не знам обаче чие място е заела.
|
|
|
|
TV Novinite
Потребител
|
Да, тя е модел. Не знам обаче чие място е заела.
Никол Станкулова и Гергана Малкоданска са бременни. Последните месеци само Ники Василковски и Лора Георгиева представяха прогнозата, т.е. работеха почти без почивен ден. Иначе Стефани ще се научи, Лора Георгива в началото също не беше перфектна.
|
|
|
|
spike
|
Никол Станкулова и Гергана Малкоданска са бременни. Последните месеци само Ники Василковски и Лора Георгиева представяха прогнозата, т.е. работеха почти без почивен ден. Иначе Стефани ще се научи, Лора Георгива в началото също не беше перфектна.
А.. не знаех, че Никол и Гери пак са бременни. Личи си, че не гледам новини, щом не знам, че от няколко месеца са само Ники и Лора. Иначе Лора преди около 15 години водеше спортните новини по MSAT, та все пак има някакъв опит пред камера. Стефани, доколкото знам, си е само модел и няма никакъв телевизионен опит, та нормално да не се сравя перфектно.
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Май няма опит в телевизията, но участва от години в музикални клипове на Атанас Колев, Криско, Скандау и дори на Емилия.
|
|
|
|
TONI
|
Следващият понеделник (25 октомври) "Игри на волята" пак ще си е от 20:00ч., та почвам да се чудя дали "Кошмари в кухнята" въобще ще почне или само си го пишат в тарифите. EDIT: Е, следващият понеделник разпадането на някое племе вече е неизбежно. След като днес Туджаров напусна предаването по здравословни причини, вече и трите племена са с по 5 човека. Чудя се обаче как ще компенсират преждевременната липса на Туджаров. Играта вече е в твърде напреднал етап за да вкарат нов участник, та или някоя седмица няма да отпадне никой, или пък може да върнат в играта някой от отпадналите вече участници. Кошмарите ще са от 1 ноември.
|
|
|
|
spike
|
Кошмарите ще са от 1 ноември.
И аз имах такова предчувствие. Да видим обаче колко ще е дълъг този сезон на предаването. Останалите праймтайм продукции свършват в първата седмица на декември, та ако и "Кошмари в кухнята" свърши тогава, ще е едва 5 или 6 епизода.
|
|
|
|
alex_086
|
Hell's Kitchen се завръща в ефира на NOVA! Шеф Виктор Ангелов търси новите претенденти за четвъртия сезон. Според вас в кой времеви интервал ще го сложат? https://nova.bg/hk
|
|
|
|
spike
|
Hell's Kitchen се завръща в ефира на NOVA! Шеф Виктор Ангелов търси новите претенденти за четвъртия сезон. Според вас в кой времеви интервал ще го сложат? https://nova.bg/hkЛошо решение според мен. Сигурно лиценза им е за повече сезони и трябва да ги реализират. Иначе най-логично да го излъчват както си беше и преди. Междувременно се е появила и тарифата за декември: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1637151774_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_december_2021.xlsxНа 3, 4 и 5 декември приключват всичките праймтайм проекти, като финалът на "Игри на волята" ще е от 20:00 до 22:30ч. "Пътят на честта" и All Inclusive ще приключат на 9 и 10 декември, като на 6 декември (понеделник) също ще има "Пътят на честта", а не "Кошмари в кухнята". От 6 декември в 21:00ч. ще върви "Хавай 5-0", а от 22:00ч. - "Специален отряд". От 13 до 24 декември пък в 20:00ч. ще има "Черешката на тортата". От 27 до 30 декември ще си има филми от 20:00 до 22:00ч. Ясна е и новогодишната програма: 20:00 "Маскираният певец" 22:00 "Забраненото шоу на Рачков" Малко странно да заложат точно на двете предавания, които единствени в праймтайма имат по-нисък рейтинг от конкурентните шоута на "ьТВ", ама решението си е тяхно. Щеше да е доста по-яко да направят специален епизод на "Игри на волята" и някакво предаване с гафове от сериалите им и интервюта с актьорите от тях. Впрочем това би могло да се направи в "Забраненото шоу на Рачков", та дано се възползват от идеята ми.
|
|
|
|
Robimir
|
Поради обявения ден на траур утре, на мястото на "Семейни войни" ще се излъчи повторение на "Съдби на кръстопът". Това е единствената промяна в програмата от сайта на Нова, праймтаймът е без промени.
|
|
|
|
TopCat
|
Много як финал на "Игри на Волята" снощи. Тази година беше в пъти по - интересно, защото миналата година финалната битка беше пълна дробсърма и мега безинтересна.
Сезонът беше супер добър, с изключение на участници като Мани, но като цяло шоуто надгради много сериозно от миналата година.
Ако можеше и по - малко намеса от сценаристите, щеше да е ОК. Имаше някои очеизвадни моменти, в които бяха нагласили игри и правила в полза на единия или другия участник. Зрителите не сме идиоти, време е българските сценаристи да спрат да ни третират като такива. Или поне да спрат да съшиват нещата с бели конци.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Много як финал на "Игри на Волята" снощи. Тази година беше в пъти по - интересно, защото миналата година финалната битка беше пълна дробсърма и мега безинтересна.
Сезонът беше супер добър, с изключение на участници като Мани, но като цяло шоуто надгради много сериозно от миналата година.
Ако можеше и по - малко намеса от сценаристите, щеше да е ОК. Имаше някои очеизвадни моменти, в които бяха нагласили игри и правила в полза на единия или другия участник. Зрителите не сме идиоти, време е българските сценаристи да спрат да ни третират като такива. Или поне да спрат да съшиват нещата с бели конци.
И на мен този сезон ми хареса в пъти повече от миналия, но като че ли щеше да е по-добре, ако финалът беше на живо и имаше зрителско гласуване или поне да имаше гласуване на отпадналите участници. Иначе абсолютният ми фаворит беше Елизабет, която за съжаление отпадна точно в деня преди финала, но съм доволен и от победата на Андрей.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Връщам си думите назад от септември месец че Неделчо Богданов изглежда не на мястото си е тоя формат - надхитри ги всичките “нацепеняци” и стигна до полуфинал. Направо разби клишетата за кой е предаването и за кой не, явно че ако имаш точен план на действие дори и да не си много силен физически пак може да стигнеш надалеч, ако имаше пъзел на полуфинала Неделчо можеше и на финал да стигне.
|
|
|
|
Sharo
Потребител
|
Връщам си думите назад от септември месец че Неделчо Богданов изглежда не на мястото си е тоя формат - надхитри ги всичките “нацепеняци” и стигна до полуфинал. Направо разби клишетата за кой е предаването и за кой не, явно че ако имаш точен план на действие дори и да не си много силен физически пак може да стигнеш надалеч, ако имаше пъзел на полуфинала Неделчо можеше и на финал да стигне.
Напълно подкрепям казаното. Дечо се оказа наистина добър играч с голяма воля. Освен това е голям образ и винаги имаше смях с него, като по този начин се превръна в любимец на голяма част от зрителите.
|
|
|
|
spike
|
С малко закъснение изгледах и финала на "Братя", който определено беше доста изненадващ и разтърсващ. С нетърпение очаквам сезон 4 през пролетта!
|
|
|
|
mariokrushkin
|
С малко закъснение ,но и аз да се изкажа за финалите на проектите по Нова . Определено за мен през този сезон Игри на волята и Братя бяха хитът на сезона ! Игри на волята направиха страхотен сезон и отдавна не ми се беше случвало да чакам с нетърпение да започне епизода . Наистина и финалът беше страхотен ,като единствено и според мен, трбява да се излъчва на живо ,за да бъде по-ефектно . Като забележка и аз бих допълнил,че действително имаше бая нагласени и очевадни направени игри за някои играчи . Очаквам с нетърпение следващия сезон ,който се надявам да надгради този ! За Братя обаче се говори ,че нямало да има повече сезони ,но пък като видях как завърши ,определено си мисля ,че ще има сезон 4, а и рейтингът пръска и размазва Цитиридис във всички таргет групи . И за шоуто на Рачков се говори ,че това му бил последен сезон ,тъй като не правел добри резултати . Днес обаче направи невероятно шоу ,което беше посветено на българския фолклор. Браво за което !
|
|
|
|
spike
|
С малко закъснение ,но и аз да се изкажа за финалите на проектите по Нова . Определено за мен през този сезон Игри на волята и Братя бяха хитът на сезона ! Игри на волята направиха страхотен сезон и отдавна не ми се беше случвало да чакам с нетърпение да започне епизода . Наистина и финалът беше страхотен ,като единствено и според мен, трбява да се излъчва на живо ,за да бъде по-ефектно . Като забележка и аз бих допълнил,че действително имаше бая нагласени и очевадни направени игри за някои играчи . Очаквам с нетърпение следващия сезон ,който се надявам да надгради този ! За Братя обаче се говори ,че нямало да има повече сезони ,но пък като видях как завърши ,определено си мисля ,че ще има сезон 4, а и рейтингът пръска и размазва Цитиридис във всички таргет групи . И за шоуто на Рачков се говори ,че това му бил последен сезон ,тъй като не правел добри резултати . Днес обаче направи невероятно шоу ,което беше посветено на българския фолклор. Браво за което !
"Братя" определено трябва да има още един сезон, като видях как приключи този, пък и като рейтинг е втори сред продукциите на "Нова" след "Игри на волята". "Маскираният певец" и "Забраненото шоу на Рачков" са единствените, които постигаха по-нисък рейтинг от конкурентните предавания на "ьТВ", та няма да се учудя, ако това са им били последните сезони.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Диви и щастливи - дългоочакваната премиера в телевизионен ефир / 1.01.2022/ събота от 20:00 часа по Нова телевизия ! И още 20 филмови премиери очакват зрителите в коледната и новогодишна програма на телевизията . Новините са от статията в сайта на Нова ,който има възможност може да я сподели ,тъй като сега не мога
|
|
|
|
|
|