sisi 2007
Потребител
|
 |
« on: 09 October 2021 19:25:45 » |
|
|
itsacringe#1877
|
|
|
|
mariokrushkin
|
 |
« Reply #1 on: 09 October 2021 21:22:16 » |
|
На една от снимките ,като че ли ми се вижда коледна елха 🤔😂. Дали пък няма да го пуснат покрай Коледа ?! 🤔 Директно в праймтайма вместо турския сериал и без това тогава винаги излъчват игрални филми .
|
|
|
|
|
Webber
|
 |
« Reply #2 on: 09 October 2021 22:03:00 » |
|
На една от снимките ,като че ли ми се вижда коледна елха 🤔😂. Дали пък няма да го пуснат покрай Коледа ?! 🤔 Директно в праймтайма вместо турския сериал и без това тогава винаги излъчват игрални филми .
По-скоро на тези епизоди, които имат коледна украса, ще бъдат излъчени през декември.
|
|
|
|
alex2510
|
 |
« Reply #3 on: 10 October 2021 00:11:38 » |
|
Значи все пак bTV използват декорите, останали наследство от БНТ. Които между другото представляват един не чак толкова добър copy-paste от Полша, тъй като основните двойки елементи от декорите са малко по-раздалечени и осветлението в сравнение с полското студио е малко в повече... Единственото ново, което виждам засега са графиките. Използват новият графичен пакет за Стани богат, разработен за десетки държави по света (като Нидерландия, Дания, Португалия, Хърватия, САЩ, Индия, Австралия и др.) от нидерландската компания Olga Van Der Brandt през 2018 г. Епизодите ми се струва, че могат да ги пуснат някъде около края на октомври/началото на ноември. Но засега може да изчакаме да излезе тарифата за ноември, пък после ще му мислим.
|
|
|
|
spike
|
 |
« Reply #4 on: 10 October 2021 15:20:56 » |
|
Значи все пак bTV използват декорите, останали наследство от БНТ. Които между другото представляват един не чак толкова добър copy-paste от Полша, тъй като основните двойки елементи от декорите са малко по-раздалечени и осветлението в сравнение с полското студио е малко в повече... Единственото ново, което виждам засега са графиките. Използват новият графичен пакет за Стани богат, разработен за десетки държави по света (като Нидерландия, Дания, Португалия, Хърватия, САЩ, Индия, Австралия и др.) от нидерландската компания Olga Van Der Brandt през 2018 г. Епизодите ми се струва, че могат да ги пуснат някъде около края на октомври/началото на ноември. Но засега може да изчакаме да излезе тарифата за ноември, пък после ще му мислим.
Тъкмо щях да напиша, че не виждам никаква съществена промяна в декора, че да се налага да купуват/правят нов, вместо да ползват този на БНТ.  А впрочем в кое студио снимат предаването? Комплексът в Герман ли?
|
|
|
|
artist007
Потребител
|
 |
« Reply #5 on: 10 October 2021 16:09:33 » |
|
На 02.10 се засне епизоди за след коледните празници и за Нова година  Студиото не е много голямо.... Като се има впредвид, че си е до басейн  Снимка: https://prikachi.net/image/BCrCJ
|
|
|
|
monk1900
|
 |
« Reply #6 on: 10 October 2021 19:26:05 » |
|
А колко между другото плащат на публиката? Винаги ми е било интересно. (Ако някой има и информация за сравнение между Нова / БНТ / bTV, също би било интересно)
|
|
|
|
spike
|
 |
« Reply #7 on: 10 October 2021 19:27:37 » |
|
А колко между другото плащат на публиката? Винаги ми е било интересно. (Ако някой има и информация за сравнение между Нова / БНТ / bTV, също би било интересно)
Парите за публика винаги са били смешни - между 5 и 20 лева според продължителността на снимачния ден. Най-смешния хонорар, който помня, беше 3 лева за 1 час жив ефир на "България търси талант" през 2015г. Сега вече няма много предавания с платена публика, но дано са вдигнали хонорарите. На 02.10 се засне епизоди за след коледните празници и за Нова година  Студиото не е много голямо.... Като се има впредвид, че си е до басейн  Снимка: https://prikachi.net/image/BCrCJБасейн ли? Пак питам къде се намира студиото?  А в сайта на "ьТВ" явно има някаква грешка. Според него от утре в 22:30ч. ще има повторение на "Татковци", а не Николаос, но пък и повторението на сериала го пише 30 минути, а епизодите реално са по 1 час...
|
|
|
|
goji7
|
 |
« Reply #8 on: 10 October 2021 19:41:01 » |
|
Парите за публика винаги са били смешни - между 5 и 20 лева според продължителността на снимачния ден. Най-смешния хонорар, който помня, беше 3 лева за 1 час жив ефир на "България търси талант" през 2015г. Сега вече няма много предавания с платена публика, но дано са вдигнали хонорарите. Басейн ли? Пак питам къде се намира студиото?  А в сайта на "ьТВ" явно има някаква грешка. Според него от утре в 22:30ч. ще има повторение на "Татковци", а не Николаос, но пък и повторението на сериала го пише 30 минути, а епизодите реално са по 1 час... Е не ми се вярва да е 5 лв за 10 часа снимачен ден. Освен ако не става въпрос за час. Явно го спират Николаос.
|
|
|
|
alex2510
|
 |
« Reply #9 on: 10 October 2021 19:58:08 » |
|
Тъкмо щях да напиша, че не виждам никаква съществена промяна в декора, че да се налага да купуват/правят нов, вместо да ползват този на БНТ.  А впрочем в кое студио снимат предаването? Комплексът в Герман ли? Стани богат доколкото съм запознат винаги се е снимал в София Студиос Комплекс до Нови хан, та нищо чудно пак там да са декорите...
|
|
|
|
|
artist007
Потребител
|
Е не ми се вярва да е 5 лв за 10 часа снимачен ден. Освен ако не става въпрос за час. Явно го спират Николаос.
6 лева е за Николаос от 20:00-21:00, като в пъти по-ми е ок там, отколкото в студа на Стани Богат
|
|
|
|
artist007
Потребител
|
Парите за публика винаги са били смешни - между 5 и 20 лева според продължителността на снимачния ден. Най-смешния хонорар, който помня, беше 3 лева за 1 час жив ефир на "България търси талант" през 2015г. Сега вече няма много предавания с платена публика, но дано са вдигнали хонорарите. Басейн ли? Пак питам къде се намира студиото?  А в сайта на "ьТВ" явно има някаква грешка. Според него от утре в 22:30ч. ще има повторение на "Татковци", а не Николаос, но пък и повторението на сериала го пише 30 минути, а епизодите реално са по 1 час... 42.679113,23.272819  )))))
|
|
|
|
spike
|
42.679113,23.272819  ))))) А... на "Славия" го снимали. Преди 10-ина година там беше "Шоуто на Иван и Андрей". Впрочем БНТ пак там ли са снимали "Стани богат"? Интересно ми е дали въобще е развалян декора за тези месеци, в които "Стани богат" не е в ефир.  Е не ми се вярва да е 5 лв за 10 часа снимачен ден. Освен ако не става въпрос за час. Явно го спират Николаос.
За цял снимачен ден обикновено се плаща между 15 и 25 лева.
|
|
|
|
artist007
Потребител
|
А... на "Славия" го снимали. Преди 10-ина година там беше "Шоуто на Иван и Андрей". Впрочем БНТ пак там ли са снимали "Стани богат"? Интересно ми е дали въобще е развалян декора за тези месеци, в които "Стани богат" не е в ефир.  За цял снимачен ден обикновено се плаща между 15 и 25 лева. Странно, че за Цитиридис се заплаща 6 лв за един час, а Стани Богат - 15 за период 09:30-20:00...
|
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
След като си бил там, ще можеш ли да издадеш нещо повече, откъм правилата може би?
|
itsacringe#1877
|
|
|
The TV Boy
|
А... на "Славия" го снимали. Преди 10-ина година там беше "Шоуто на Иван и Андрей". Впрочем БНТ пак там ли са снимали "Стани богат"? Интересно ми е дали въобще е развалян декора за тези месеци, в които "Стани богат" не е в ефир.  За цял снимачен ден обикновено се плаща между 15 и 25 лева. Преди 2010-та също се снимаше там, в Нови Хан отиде в последните години по Нова ТВ. На Славия са се снимали доста неща, от Сделка или не до Това го знае всяко хлапе.
|
|
|
|
artist007
Потребител
|
След като си бил там, ще можеш ли да издадеш нещо повече, откъм правилата може би?
Първата заключена сума е 500лв, а втората сума е плаваща от 6ти дл 14 въпрос. Това е единствената разлика
|
|
|
|
Webber
|
Първата заключена сума е 500лв, а втората сума е плаваща от 6ти дл 14 въпрос. Това е единствената разлика
Интересно ми е и на мен, ако можеш да споделиш втората най-висока сума след 100 бона? 50 000 хил. лв. или по-малко? 
|
|
|
|
artist007
Потребител
|
Интересно ми е и на мен, ако можеш да споделиш втората най-висока сума след 100 бона? 50 000 хил. лв. или по-малко?  50 000 хиляди си е
|
|
|
|
|