Единственото жалко в родните ТВ предавания е, че инфлацията спрямо началото на 21 век, когато започнаха да се появяват за пръв път, е нараснала в пъти, а паричните награди, които дават са си същите. Вече за 100 000 лв не можеш да си купиш и едностаен апартамент в централните и южните квартали на София. Някак си, поне за мен, се губи тръпката по този начин.
И аз съм на това мнение. 100 000 лева днес определено не са това, което бяха преди 20 години. Впрочем ако трябва да сме точни, оригиналното име на формата е "Who wants to be a millionaire?", което значи "Кой иска да бъде милионер?" и наградата във всяка държава обикновено е около 1 милион в съответната валута. Много жалко, че тук в продължение на 20 години наградата си е все тези мижави 100 000 лева...
Първата заключена сума е 500лв, а втората сума е плаваща от 6ти дл 14 въпрос.
Това е единствената разлика
Какво имаш предвид с тази плаваща сума? Втората сигурна сума не е на 10 въпрос, а при всеки участник различно ли?
Странно, че за Цитиридис се заплаща 6 лв за един час, а Стани Богат - 15 за период 09:30-20:00...
Честно казано и аз се учудвам, че за Николаос дават 6 лева за 1 час. "Господари на ефира" също даваха по 6 лева на ден, докато снимаха в "Аско Деница", но там ставаше въпрос за 4-5 часа снимки.