Аз също. Все пак те бяха доста успешни, тъй че няма логика да ги спират. Иначе съм малко скептичен за предаване на живо. Не съм присъствал на снимки, но доколкото знам, участниците може да разсъждават неопределено време на всеки въпрос и понякога снимките се проточват бая.
Доколкото се сещам, в Германия (Wer wird Milionär?) благотворителните епизоди са си ежегодна традиция от 2002 г. насам. Колкото до епизодите на живо - съществуват формати на Стани богат по света, в които на даден въпрос се дава определено време за отговор. Във Великобритания (откъдето тръгва шоуто), например, между 2010 и 2014 г. е съществувал т.нар. "high-risk" формат, при който на първите въпроси до първа сигурна сума се дава по 15 секунди за отговор, на следващите въпроси до втора сигурна сума - 30 секунди, а на останалите - неограничено. Та, в тази връзка, може да се въведе нещо подобно в нашенския формат за живите епизоди. Така се съкращава, макар и с малко, времето за игра на дадения участник, а и повече участници в един епизод могат да се изредят да играят...