Webber
|
50 000 хиляди си е
О, браво! При БНТ беше намалена втората най-голяма сума до 20 000 лв. Имаш ли информация дали ще стартира през ноември?
|
|
|
|
|
cvetomir1997
|
Единственото жалко в родните ТВ предавания е, че инфлацията спрямо началото на 21 век, когато започнаха да се появяват за пръв път, е нараснала в пъти, а паричните награди, които дават са си същите. Вече за 100 000 лв не можеш да си купиш и едностаен апартамент в централните и южните квартали на София. Някак си, поне за мен, се губи тръпката по този начин.
|
|
|
|
spike
|
Единственото жалко в родните ТВ предавания е, че инфлацията спрямо началото на 21 век, когато започнаха да се появяват за пръв път, е нараснала в пъти, а паричните награди, които дават са си същите. Вече за 100 000 лв не можеш да си купиш и едностаен апартамент в централните и южните квартали на София. Някак си, поне за мен, се губи тръпката по този начин.
И аз съм на това мнение. 100 000 лева днес определено не са това, което бяха преди 20 години. Впрочем ако трябва да сме точни, оригиналното име на формата е "Who wants to be a millionaire?", което значи "Кой иска да бъде милионер?" и наградата във всяка държава обикновено е около 1 милион в съответната валута. Много жалко, че тук в продължение на 20 години наградата си е все тези мижави 100 000 лева... Първата заключена сума е 500лв, а втората сума е плаваща от 6ти дл 14 въпрос. Това е единствената разлика
Какво имаш предвид с тази плаваща сума? Втората сигурна сума не е на 10 въпрос, а при всеки участник различно ли? Странно, че за Цитиридис се заплаща 6 лв за един час, а Стани Богат - 15 за период 09:30-20:00...
Честно казано и аз се учудвам, че за Николаос дават 6 лева за 1 час. "Господари на ефира" също даваха по 6 лева на ден, докато снимаха в "Аско Деница", но там ставаше въпрос за 4-5 часа снимки.
|
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
Какво имаш предвид с тази плаваща сума? Втората сигурна сума не е на 10 въпрос, а при всеки участник различно ли?
Всеки може да определи къде се намира ВСС между 6ти и 14ти въпрос. Водещия пита след всеки въпрос дали да се сложи за следващия въпрос. Не знам как по-добре да го обясня
|
itsacringe#1877
|
|
|
artist007
Потребител
|
Всеки може да определи къде се намира ВСС между 6ти и 14ти въпрос. Водещия пита след всеки въпрос дали да се сложи за следващия въпрос. Не знам как по-добре да го обясня Точно така, фиксираш сума от 6ти до 15ти въпрос. (ако да речем си на 7ми въпрос и решиш да я фиксираш, то трябва да отговориш правилно на 7мия за да може да бъде фиксирана) 😇
|
|
|
|
Roostersonair
|
Извинявам се, ако задавам такъв въпрос, но само аз ли мисля че "Стани богат" няма да го има тази година по bTV?
|
|
|
|
TopCat
|
Извинявам се, ако задавам такъв въпрос, но само аз ли мисля че "Стани богат" няма да го има тази година по bTV?
Няма как да са заснели коледно - новогодишни епизоди и да не се излъчи тази година. Отделно, тече масирана рекламна кампания по каналите на медийната група ежедневно.
|
Hater by Design.
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
|
itsacringe#1877
|
|
|
Webber
|
Явно са решили да го пуснат за зимния сезон след излъчването на есенните риалити програми. На 18 и 19 /събота и неделя/ са финалите на "Фермата" и "Гласът на България". Така че, 20 дек. се пада понеделник, остава да видим от колко часа ще бъде старта, и дали няма да го пуснат в праймтайма, тъй като се освобождава слота на "Фермата". След две седмици като излезе и тарифата за декември ще стане ясно със сигурност.
|
|
|
|
spike
|
Не знам до колко може да се каже, че тази информация е достоверна, но ще знаем със сигурност след около 2 седмици, когато се появи тарифата за декември. Явно са решили да го пуснат за зимния сезон след излъчването на есенните риалити програми. На 18 и 19 /събота и неделя/ са финалите на "Фермата" и "Гласът на България". Така че, 20 дек. се пада понеделник, остава да видим от колко часа ще бъде старта, и дали няма да го пуснат в праймтайма, тъй като се освобождава слота на "Фермата". След две седмици като излезе и тарифата за декември ще стане ясно със сигурност.
Не знам дали ще смогнат да запишат толкова много епизоди, ако се излъчва всеки делник, пък и то по 90 минути (чисто време около 70 минути). Пък и обикновено седмица преди Коледа в праймтайма излъчват филми, тъй че съм по-склонен да мисля, че "Стани богат" ще е всеки делник от 18:00ч., а "Татковци" ще си мине в 23:30ч.
|
|
|
|
Cartoonblast
Потребител
|
Интересно, ще бъде в праимтайма, тази коледа ще има много готино шоу като стани богат и втрснали коледни филми за Кевин от сам вкъщи !!!!!
|
|
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
|
itsacringe#1877
|
|
|
|
spike
|
Малко тъпо, че за всяка телевизия са направени различни страници на предаването във "Фейсбук". Ясно е, че предаването се прави от различни екипи в различните телевизии, ама поне да вземат да изтрият старите страници.
|
|
|
|
spike
|
Според "24 часа" новият сезон на "Стани богат" ще е едва 70 епизода. Ако се излъчва без прекъсване, идва до края на март. Иначе статията е доста обширна, има и интервю с главния редактор на предаването Елена Чопакова: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10440390Честно казано не знаех, че в цялата история на предаването тук, голямата награда е спечелена само веднъж и даже победителят е трябвало да върне парите, защото дъщеря му (Искра Ангелова) по същото време е работела в "Нова".
|
|
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
От снимката си личи, че "дървото на парите" е както следва: въпрос 1-100 2-200 3-300 4-400 5-500 (сигурна) 6-1000 7-1500 8-2000 9-3000 10-5000 11-10000 12-20000 13-30000 14-50000 15-100000
|
itsacringe#1877
|
|
|
Webber
|
По-малко от 2 часа до старта на "Стани богат" в ефира на bTV.
|
|
|
|
Webber
|
Според "24 часа" новият сезон на "Стани богат" ще е едва 70 епизода. Ако се излъчва без прекъсване, идва до края на март. Иначе статията е доста обширна, има и интервю с главния редактор на предаването Елена Чопакова: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10440390Преди малко видях, че пак са отворили кастинг-записванията за "Стани богат". https://www.btv.bg/shows/stani-bogat/casting/Което означава, че след като излъчат заснетите през есента 70 епизода ще снимат и други през 2022 г. Може да има почивка през пролетта, когато се пада да е 70 епизод, но предаването ще го има за напред, и bTV няма да се откажат от него. В сряда имаше въпрос коя година е основана НАСА? Отг. 1958 г. И на другия ден като видях статистиката в Уикипедия, оп познайте НАСА от 25 показвания предния ден, скача на 1 място за деня с 43 722 показвания. Въобще откакто тръгна предаването от понеделник топ търсенията в Уикипедия.БГ са главно свързани със "Стани богат". Което говори за висок рейтинг на предаването и логично нов кастинг. https://pageviews.toolforge.org/topviews/?project=bg.wikipedia.org&platform=all-access&date=2021-12-22&excludes=
|
|
|
|
|