spike
|
Преди малко видях, че пак са отворили кастинг-записванията за "Стани богат". https://www.btv.bg/shows/stani-bogat/casting/Което означава, че след като излъчат заснетите през есента 70 епизода ще снимат и други през 2022 г. Може да има почивка през пролетта, когато се пада да е 70 епизод, но предаването ще го има за напред, и bTV няма да се откажат от него. В сряда имаше въпрос коя година е основана НАСА? Отг. 1958 г. И на другия ден като видях статистиката в Уикипедия, оп познайте НАСА от 25 показвания предния ден, скача на 1 място за деня с 43 722 показвания. Въобще откакто тръгна предаването от понеделник топ търсенията в Уикипедия.БГ са главно свързани със "Стани богат". Което говори за висок рейтинг на предаването и логично нов кастинг. https://pageviews.toolforge.org/topviews/?project=bg.wikipedia.org&platform=all-access&date=2021-12-22&excludes=Заснетите 70 епизода идват да се излъчват до 25 март, ако няма прекъсвания. Не знам каква им е идеята за пролетния сезон - дали да върнат "Татковци" в 18:00ч., понеже и на тях имат да излъчат още 75 епизода. В чужди сайтове също има информация, че "Стани богат" е с доста висок рейтинг, та според мен би било най-добре играта да си остане в 18:00ч. без да прекъсват през пролетния сезон, пък "Татковци" да си го продължат в 23:30ч. или по "ьТВ Комеди".
|
|
|
|
|
TONI
|
Браво за високия рейтинг на "Стани богат"! Над 900 000 души са страхотна цифра за 18 ч. срещу "Семейни войни".
|
|
|
|
spike
|
Браво за високия рейтинг на "Стани богат"! Над 900 000 души са страхотна цифра за 18 ч. срещу "Семейни войни".
Ами, каквото и да си говорим, "Стани богат" е в пъти по-добро от "Семейни войни", пък и БНТ доказаха, че тази схема на излъчване е изключително успешна. Иначе за пореден път се убеждавам, че всичко ново е добре забравено старо - преди 15-ина години слотът 18:00-19:00ч. на "ьТВ" си беше запазен за такъв тип игри. Първо беше "Риск печели, риск губи", после - "Вот на доверие", "Това го знае всяко хлапе"...
|
|
|
|
lucellent
|
Тази новост с втората фиксирана сума малко ми е неясна. Ако да речем фиксираш втората си сума на 1500 лева, и стигнеш да кажем до 10 000 лева но сгрешиш, получаваш сумата която си фиксирал (1500 лв.) или тази под сгрешения въпрос? (в този случай 5000 лева)
Понеже следя предаването и май след като си фиксирал сума, след всеки правилен въпрос ти дават чек за следващата сума
|
|
|
|
alex2510
|
Тази новост с втората фиксирана сума малко ми е неясна. Ако да речем фиксираш втората си сума на 1500 лева, и стигнеш да кажем до 10 000 лева но сгрешиш, получаваш сумата която си фиксирал (1500 лв.) или тази под сгрешения въпрос? (в този случай 5000 лева)
Понеже следя предаването и май след като си фиксирал сума, след всеки правилен въпрос ти дават чек за следващата сума
Ако сгрешиш, си тръгваш от шоуто със сумата, която си фиксирал (в този случай, 1500 лева).
|
|
|
|
Roostersonair
|
Русенец си тръгна от "Стани богат" с 20 000 лева
Столът на богатството се оказа удобен за русенеца Деян Рангелов
Той приключи участието в "Стани богат" тази вечер и си тръгна със сумата от 20 000 лева.
"На 33 години, адвокат и е с разнородни интереси" е анонсът за Деян в предаването за знаещи с водещ Михаил Билалов.
Съпругата на русенеца - Божидара също бе в публиката и го подкрепи.
Въпросът "Кой вид дъб се отличава от останалите по "рошавата" купула на жълъда, която е обрасла с шиловидни израстъци?" извади Рангелов от играта. Той не посмя да рискува и се отказа, тръгвайки си от шоуто с чек за 20 000 лева.
Феновете на предаването бяха възхитени от представянето на Деян.
"Великолепна игра", "Отлично представяне" и "Най-умният участник" , гласят коментарите в мрежата.
|
|
|
|
|
TONI
|
Днешният участник дори успя да задмине Деян по знания. Яд ме е, че загуби 15 бона и си тръгна само с 5.
|
|
|
|
Webber
|
Днешният участник дори успя да задмине Деян по знания. Яд ме е, че загуби 15 бона и си тръгна само с 5.
И мен ме хвана яд, можехме да видим днес и вчера въпрос за 50к. Разликата от Деян, че доктора рискува на 30к. Понякога в живота трябва да рискуваш, за да спечелиш.
|
|
|
|
|
Webber
|
Започват да снимат новите епизоди на "Стани богат" от 17 февруари.
|
|
|
|
spike
|
Заснетите миналата година епизоди ще приключат на 25 март, та явно въобще няма да прекъсват излъчването между старите и новите епизоди.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Ако прекъснат излъчването доти за малко, ще им е най-тъпия възможен ход. В момента това е най-гледаното предаване. Нищо чудно и да е най-гледанато след началото на пролетната програма.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Не знам защо ,но имам чувството ,че бТВ ще пусне Стани богат от понеделник до сряда в 20:00 часа баш в праймтайма 🤔. Татковци ще си продължи от 18:00 часа всеки делник евентуално . И така за първа година от поне 10 насам ,бТВ няма да излъчва турски сериал в праймтайма 👏🏼. Определено ще спечелят доста млада публика по този начин и Нова ще има конкуренция доста сериозно .
|
|
|
|
TONI
|
Не знам защо ,но имам чувството ,че бТВ ще пусне Стани богат от понеделник до сряда в 20:00 часа баш в праймтайма 🤔. Татковци ще си продължи от 18:00 часа всеки делник евентуално . И така за първа година от поне 10 насам ,бТВ няма да излъчва турски сериал в праймтайма 👏🏼. Определено ще спечелят доста млада публика по този начин и Нова ще има конкуренция доста сериозно .
Бтв пуска 3 сезон на "Опасно изкушение" от 17 февруари в 20 ч., така че турския няма да го спират.
|
|
|
|
sisi 2007
Потребител
|
Според мен, като нямат какво да дават, ще го пуснат през лятото, след пролетните проекти, в 21:00 и това пак би им пожънало успех.
|
itsacringe#1877
|
|
|
|
Roostersonair
|
От днешното издание на "Стани богат", логата на OldSchool Productions и Sony Pictures Television са разпределени по следния начин: едното лого в началото, другото в края на епизода, след него е кашът "Продукция на bTV". Досега логата са били разпределени така в края на всеки епизод: OldSchool Prod.-SPT-Продукция на bTV.
|
|
|
|
alex2510
|
Както вече разбрахте, в понеделник, 5. септември, стартира новият сезон на "Стани богат", българската версия на формата "Who Wants to be a Millionaire". В студиото обаче, освен нашенската, ще се заснема и завръщащата се по същото време, след 11-годишно прекъсване, сръбска версия на шоуто ("Želite li da postanete milioner"). Ето и пост в Туитър по темата от очевидно недоволен бъдещ участник на шоуто: https://mobile.twitter.com/tomash_/status/1558871131851038722Отделно от това, водещият на "120 минути" - Светослав Иванов - публикува в Инстаграм видео, в което той е на мястото на водещия, декорите са на нашето студио на "Стани богат", но със сръбското лого на видеостената:
А кой е гостът - ще видим в неделя.
|
|
|
|
Roostersonair
|
FX Camera е продуцент на БГ версията на "Стани богат" по bTV от новия сезон. Досега OldSchool Productions бяха продуценти на предаването.
|
|
|
|
|