BlooMac
|
|
« on: 18 October 2013 17:49:53 » |
|
|
|
|
|
|
alex_2
|
|
« Reply #1 on: 21 October 2013 20:39:16 » |
|
Сега някой знае ли каква уж е концепцията на новите канали? Имаме предвид White и Black които бяха съответно преди Sci-fi и Crime? Аз просто виждам, че и по двете дават филми, но не виждам с обикновения AXN по какво се разграничават..
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
|
« Reply #2 on: 22 October 2013 15:20:27 » |
|
Сега някой знае ли каква уж е концепцията на новите канали? Имаме предвид White и Black които бяха съответно преди Sci-fi и Crime? Аз просто виждам, че и по двете дават филми, но не виждам с обикновения AXN по какво се разграничават..
Ами и аз честно не мога да направя и аз голяма разлика между двете. Само дето им смениха имената, за да ги ребрандират, според мен точно този тип ребранд е изключително неподходящ.
|
|
|
|
break
|
|
« Reply #3 on: 23 October 2013 10:23:02 » |
|
Най-общо казано, White насочен към дамската, Black към мъжката аудитория.
|
|
|
|
Bobby
|
|
« Reply #4 on: 24 October 2013 13:46:13 » |
|
Най-общо казано, White насочен към дамската, Black към мъжката аудитория.
Не е точно така По White дават предимно научна фантастика и аниме а по Black дават крими сериали
|
|
|
|
BlooMac
|
|
« Reply #5 on: 13 December 2013 15:27:48 » |
|
Акцентите за AXN за месец януари можете да намерите тук.
|
|
|
|
|
megara
|
Забелязах някакво странно разминаване вчера и проверих програмите на AXN Black и AXN White. Оказа се, че са ги пуснали с изместване от един час назад. Затова смених всички часове за март на тези канали в сайта. Можете да видите разликата тук: http://**.***.**/tv_kanal_dnevna.php?id=264 http://www.megara-web.eu/tv-schedule/?channel=axnb&day=2014-03-02
|
|
|
|
|
|
|
Iordan
|
Е пък да нацвъкат още петдесет AXN-на.
|
|
|
|
The TV Boy
|
AXN Spin го няма в България, но го има в Полша и в Румъния заедно с видеоуслугата AXN Now. Тука май няма скоро да тръгва, единствено вече ще уеднаквят навсякъде каналите с новата визия на AXN, която представиха миналата година в Азия. В Унгария май освен AXN-ните ще ребрандират и двата канала, които купиха от MTG - Viasat 3 и Viasat 6. П.С. тоя сайт има някаква защита на изображенията, качих това чудо в Прикачи...
|
|
|
|
Iordan
|
AXN Spin го няма в България, но го има в Полша и в Румъния заедно с видеоуслугата AXN Now. Тука май няма скоро да тръгва, единствено вече ще уеднаквят навсякъде каналите с новата визия на AXN, която представиха миналата година в Азия. В Унгария май освен AXN-ните ще ребрандират и двата канала, които купиха от MTG - Viasat 3 и Viasat 6.
Не съм казал, че го има у нас, а че нещо ми стоят в повече AXN каналите, макар и при съседите
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
AXN защо не закупят дублажа на Междузвездни Войни: Бунтовниците? Дават го със субтитри, а не им ли излиза по евтино да е с дублажа, който е по Дисни?
|
|
|
|
Iordan
|
Субтитрирането е къде-къде по-евтино от дублаж, особено ако е синхронен, макар и при препродаване.
|
|
|
|
The TV Boy
|
AXN защо не закупят дублажа на Междузвездни Войни: Бунтовниците? Дават го със субтитри, а не им ли излиза по евтино да е с дублажа, който е по Дисни?
AXN до колкото знам излъчват всичко със субтитри защото канала се излъчва и в съседни държави, за това няма как да стане (очевидно не са чували за аудиопотоци...).
|
|
|
|
TV81
|
AXN до колкото знам излъчват всичко със субтитри защото канала се излъчва и в съседни държави, за това няма как да стане (очевидно не са чували за аудиопотоци...).
Глупости. Всички AXN канали се излъчват с БГ, английско и още 2 аудио пътечки през сателита, от който свалят сигнала всички европейски оператори. Ако си гледал достатъчно AXN White и AXN Black, ще забележиш, че въпреки румънските и унгарски реклами аудиото по време на авторекламите е на български език. Причината сериалите и филмите дори по AXN Bulgaria да са със субтитри е, че на каналите им излиза по -евтино субтитирането. Сериала "Окото на Сю Томас" си е на български дори по AXN Black и White. Това е още едно доказателство за наличието на БГ пътечка, противно на теорията ти, че не знаели какво е езикова пътечка Заповядай за справка http://en.kingofsat.net/tp.php?tp=5179
|
|
|
|
break
|
В началото всичко по axn беше дублирано, но постепенно се отказаха. Аз лично предпочитам надписи, добре е че fox започнаха да дават избор на език и субтитри.
|
|
|
|
|