BG TV Talk
11 February 2025 22:32:29
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2022/2023 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2022/2023 | новини и коментари  (Read 25220 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #60 on: 16 September 2022 12:13:10 »

Вчера взех, че погледнах от любопитство "Голямото преследване". Е, няма толкова скучно предаване. Декорът не е лош, но това е единственото положително нещо. Цялата обстановка е изключително дървена и стерилна, все едно гледаш игра от преди 30 години. Участниците не знам откъде са ги намерили, ама толкова тъпи хора отдавна не бях виждал. Трима участници успяха да дадат само по един верен отговор в първоначалния спринт за натрупване на пари. Четвъртият поне отсрами малко положението, като даде цели 3 верни отговора. Иначе всичките въпроси не бяха кой знае колко сложни.

С две думи - според мен "Голямото преследване" се очертава да е големият провал за сезона на "Нова". Undecided

Впрочем преди 15-ина години по "Нова" имаше едно предаване "Големият въпрос", което лично на мен ми беше доста интересно. Ако не се лъжа, Никол Станкулова именно от там стана известна. Като декор и концепция предаването наподобяваше "Последният печели", та би било интересно, ако "Нова" решат да го възродят след като се убедят в провала на "Голямото преследване". Cool

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Тарифата за октомври: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_OCTOBER-2022.pdf

Единствените промени са в деня на изборите, като тогава естествено няма да има "Звездите в нас". Епизодът не е преместен в някой друг слот.

Не знам дали е грешка, но в събота и неделя от 12:30ч. вече няма да повтарят епизодите от седмицата на "С река на сърцето", а ще има филми.

Иначе ми направи впечатление, че в петък от 17:00ч. няма "Семейни войни", както беше написано в тарифата за този месец. Епизод на предаването е имало само на 9 септември. Явно само той им е бил останал неизлъчен.
Report Spam   Logged

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: