Брей... върви едва четвърта седмица на "Игри на волята", а вече са обявили кастинг за следващ сезон. То се очакваше предвид високите рейтинги, но все пак преди май обявяваха кастинга някъде към средата на сезона.
Иначе племето на резервите вече е само спомен и от тази седмица участниците наистина ще почнат да намаляват. Тайничко се надявах да запазят последната резерва и тя да се превърне в отшелник, но уви...
В интерес на истината се зачудих дали с това запълване на отпадналите участници няма да удължат сезона с 3 седмици и вместо в началото на декември той да приключи непосредствено преди Коледа.
Налиии и на мен ми направи впечатление,че тече плочка за записвания на нов сезон 😳😂. Този път прекалено рано почнаха с кастинга ,преди поне до към края на октомври се появяваше надпис . Не знам дали рейтингите наистина са чак толкова големи ,но бих отбелязал ,че около мен всички говорят за Игри на волята , в социалните мрежи също гърми формата,така че определено доста се гледа 💯. Колкото до продължителността на сезона ,силно се надявам най-сетне да е по-дълъг и поне финалът да бъде към средата на декември. Зависи и как ще ги гонят във финалната седмица ,тъй като тогава винаги пада голяма чистка . И другото много интересно ,когато стартира световното по Нова телевизия . Как ще бъде съчетано с Игри на волята и като цяло с есенният сезон ? И дали въобще мачовете ще се излъчват по Нова ,защото има вероятност да са само по Диема ? Някой знае ли как ще процедират 🤔