spike
|
Брей... доста се изненадах от днешната двойна елиминация в "Игри на волята". Така общият брой на участниците вече е 16 и както се видя в промото за понеделник, още тогава едно от племената ще се разпадне. Според мен най-добре ще е това да са Супергероите, като Мани и Фейгин да идат при Безстрашните, а останалите (Гого, Алекса и Виктория) - при Непобедимите.
Странно обаче защо според тарифата на 31 октомври също ще бъде дълъг епизод на "Игри на волята". Възможно е това просто да е грешка, но като видим окончателната програма, ще стане ясно.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Брей... доста се изненадах от днешната двойна елиминация в "Игри на волята". Така общият брой на участниците вече е 16 и както се видя в промото за понеделник, още тогава едно от племената ще се разпадне. Според мен най-добре ще е това да са Супергероите, като Мани и Фейгин да идат при Безстрашните, а останалите (Гого, Алекса и Виктория) - при Непобедимите.
Странно обаче защо според тарифата на 31 октомври също ще бъде дълъг епизод на "Игри на волята". Възможно е това просто да е грешка, но като видим окончателната програма, ще стане ясно.
Много избързаха с тези двойни елиминации . То затова сезонът ще приключи краят на ноември. Само не разбирам логиката ,защо толкова бързат да завършат сезона и по този начин да съкратят и есенният си сезон ?! Не искат да се сблъскат със Световното ли , наистина не мога да си го обясня ,отново подаряват рейтинга си на Фермата . Иначе да в понеделник сините се разпадат и Непобедимите и Безстрашните ще си ги поделят . Остава да видим как ще се разпределят като хора. Иначе най-вероятно и на 31.10 ще бъде някаква по-мащабна и сложна битка която ще проточи времето ,но и може и нещо друго да са ни подготвили като изненада .. предстои да разберем 😁
|
|
|
|
spike
|
Много избързаха с тези двойни елиминации . То затова сезонът ще приключи краят на ноември. Само не разбирам логиката ,защо толкова бързат да завършат сезона и по този начин да съкратят и есенният си сезон ?! Не искат да се сблъскат със Световното ли , наистина не мога да си го обясня ,отново подаряват рейтинга си на Фермата . Иначе да в понеделник сините се разпадат и Непобедимите и Безстрашните ще си ги поделят . Остава да видим как ще се разпределят като хора. Иначе най-вероятно и на 31.10 ще бъде някаква по-мащабна и сложна битка която ще проточи времето ,но и може и нещо друго да са ни подготвили като изненада .. предстои да разберем 😁
И аз се чудя защо бързат да приключат праймтайм проектите си преди началото на Световното. Мачовете в праймтайма спокойно можеха да ги сложат в програмата на Diema, докато си приключат сериалите и филмите. И без туй нормалният финал на сезона се падаше в първите дни на декември, а те сега го скъсяват с 2 седмици. Иначе извънредните елиминации предизвикват доста по-голяма динамика, пък и развалят предварителните стратегии на участниците. Не съм доволен само, че вече не вкарват елемента с пленяване на участници от други племена. То този елемент май го имаше само в първия сезон при капитански битки.
|
|
|
|
TopCat
|
Световните и европейски първенства се водят като събития от особено значение И всеки един лицензиант е задължен да осигури слотове за излъчване на мачове по основните си канали, които са със свободно разпространение, а не само по кабелните си такива, за да може максимално много хора да се насладят на тях.
Това се знае от отдавна, още от времето, когато Нова и Диема бяха придобили правата за едното Европейско Първенство.
Стига с тези невероятни спекулации и търсения на под вола теле. Няма конспирация, спокойно.
Освен това, Игри на волята така е много по - динамично. Няма нужда от излишно разтягане на локуми и по 100 хиляди епизода на сезон. Нещата са страшно непредвидими, интересни и изненадващи. Страшно се радвам, че Цецо отпадна. Изключително неприятен играч и абсолютно леке. Заедно с Виктория са най - отвратителните участници, които това предаване някога е имало.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
spike
|
Е, в крайна сметка на 31 октомври "Игри на волята" ще е от 21:00ч., а от 20:00ч. ще има "Кошмари в кухнята". Явно са забравили да отбележат тази подробност в тарифата.
|
|
|
|
TV 81
|
В крайна сметка кога се местят в новата сграда и кога ще минат в HD всичките им канали? Нали в 4К щяха да са поне 4-5 техни канали?
|
|
|
|
Ivaylo15
|
И сто пъти да си зададем въпроса "Кога?" няма да разберем, докато телевизията официално не го съобщи. Поне видяхме една ктачка напред към целта - Diema Sport 3 4K.
|
|
|
|
spike
|
В крайна сметка кога се местят в новата сграда и кога ще минат в HD всичките им канали? Нали в 4К щяха да са поне 4-5 техни канали?
Доколкото знам от вътрешни хора, чак догодина ще се местят в новата сграда, понеже имало страшно много работа вътре в сградата. Иначе ето кои канали ще имат 4К версии: http://www.bgtvtalk.com/index.php/topic,15.0/msg,27924.html
|
|
|
|
evgata
|
от 21.11.2022 от 20 часа ще има черешката на тортата нов сезон
|
|
|
|
spike
|
от 21.11.2022 от 20 часа ще има черешката на тортата нов сезон
Това е ясно още откакто пуснаха ноемврийската тарифа: Сега очаквам с нетърпение декемврийската тарифа, за да видя какво ще излъчват от 21:00ч. в дните, когато няма мач от Световното.
|
|
|
|
TopCat
|
Асен Блатечки ще участва в новия сезон на "Дяволското Гърло".
Тъкмо се бях зарадвал, че не сме го гледали никъде скоро, а той сега така да ми попари надеждите за новия сезон на сериала.
Омръзна ми да гледам едни и същи български актьори навсякъде. Не се търпи вече.
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
Асен Блатечки ще участва в новия сезон на "Дяволското Гърло".
Тъкмо се бях зарадвал, че не сме го гледали никъде скоро, а той сега така да ми попари надеждите за новия сезон на сериала.
Омръзна ми да гледам едни и същи български актьори навсякъде. Не се търпи вече.
Абе определено доста силен каст се очертава ,но да и ти си прав ,че можеше да минем и без обичайните заподозрени... 🙄 Иначе се радвам за Мариян Вълев ,че са го включили ,защото след Под прикритие не сме го гледали ниъде другаде .
|
|
|
|
spike
|
Тарифата за декември: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1668506164_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_december.xlsxТрадиционните промени са с филми около празниците. Иначе ето как ще изглежда делничният праймтайм след финала на есенните проекти: 20:00 "Черешката на тортата" 21:00 "Хавай 5-0" 22:00 "ФБР: Най-издирваните" 23:00 Новини Дори и уикенд форматите "С Рачков всичко е възможно" и "Звездите в нас" са с по-къси сезони, като те свършват съответно на 3 и 11 декември. След техните финали обичайно ще си има филми в събота и неделя от 20:00ч. На 25 декември от 20:00ч. ще се излъчи "Българската Коледа". От 26 декември в делничните дни от 20:00ч. подобно на "ьТВ" също ще има филми. Пак подобно на "ьТВ" не е уточнено каква ще е новогодишната програма. Единственото ясно е, че е разделена на 3 слота - от 20:00, от 22:00 и от 00:00ч. В полунощ по традиция си излъчваха концерт на The Voice или Payner, ако не се лъжа, но ще видим тази година как ще е.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Тарифата за декември: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1668506164_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_december.xlsxТрадиционните промени са с филми около празниците. Иначе ето как ще изглежда делничният праймтайм след финала на есенните проекти: 20:00 "Черешката на тортата" 21:00 "Хавай 5-0" 22:00 "ФБР: Най-издирваните" 23:00 Новини Дори и уикенд форматите "С Рачков всичко е възможно" и "Звездите в нас" са с по-къси сезони, като те свършват съответно на 3 и 11 декември. След техните финали обичайно ще си има филми в събота и неделя от 20:00ч. На 25 декември от 20:00ч. ще се излъчи "Българската Коледа". От 26 декември в делничните дни от 20:00ч. подобно на "ьТВ" също ще има филми. Пак подобно на "ьТВ" не е уточнено каква ще е новогодишната програма. Единственото ясно е, че е разделена на 3 слота - от 20:00, от 22:00 и от 00:00ч. В полунощ по традиция си излъчваха концерт на The Voice или Payner, ако не се лъжа, но ще видим тази година как ще е. Абсолютна пародия на програма е това ! 😂🤢. Хавай 5-0 хахаахха.. тези наистина се еба...т със зрителите на "Новата" телевизия .
|
|
|
|
mariokrushkin
|
От понеделник местят турския сериал "Откраднати мечти" по Диема фемили и на негово място ще върви повторение на Черешката на тортата ?! Поредното "уникално" програмно решение ?! Не че следя този сериал ,ама изключително нелогични неща правят напоследък ?!
|
|
|
|
spike
|
Това е нов сезон на "Черешката на тортата", не повторение.
Новият сезон ще се излъчва в 20:00ч., а колегата mariokrushkin има предвид, че в 17:00ч. ще има повторение на "Черешката на тортата" на мястото на "Откраднати мечти". Според мен също е доста странно това програмно решение. Да бяха боднали това повторение в 13:00 или 14:00ч., а не 3 часа преди да се излъчи нов епизод на предаването.
|
|
|
|
TopCat
|
Новият сезон ще се излъчва в 20:00ч., а колегата mariokrushkin има предвид, че в 17:00ч. ще има повторение на "Черешката на тортата" на мястото на "Откраднати мечти". Според мен също е доста странно това програмно решение. Да бяха боднали това повторение в 13:00 или 14:00ч., а не 3 часа преди да се излъчи нов епизод на предаването.
Да, видях и затова си изтрих коментара. Прощавайте. Да направят направо един маратон от обяд до вечерните новини само "Черешката".... Ужас. А това недоразумение с Кънчев от 18:00ч. сигурно нямат търпение да го свалят в края на сезона. Провал и половина. Ако не са "Игри на волята" и "Братя" този сезон щеше да е пълен погром за Нова. На Рачков предаването е абсолютна катастрофа. Едвам издържах снощи 15 минути. А "Звездите в нас" е толкова негледаемо, че не е истина.... За жалост видях, че са пуснали записвания и за втори сезон. Халваджиян, поне според мен, е тотално изчерпан.
|
Hater by Design.
|
|
|
alex_086
|
Не съм съгласен, че сезонът е пълен провал. “С река на сърцето” е много добро попадение сред сериалите и по гледаемост изпреварва конкурентният “Мен не ме мислете”, според Nielsen Admosphere, 18-49. “Звездите в нас” също е много интересно предаване, стига човек да го следи. “Братя” също запазва рекордна гледаемост, за “Игри на волята” да не говорим.
Бтв удрят с “Гласът на България”, но “Фермата” за пореден сезон е под всякаква критика.
|
|
|
|
TopCat
|
За мен лично "С река на сърцето" е абсолютна боза. Опитах да гледам няколко епизода, но сериала просто е изключително скучен, а диалозите на моменти са нетърпими.
Не коментирам рейтингите, отдавна ми е ясно, че българската публика гледа какви ли не тъпотии ако ѝ ги рекламират достатъчно.
"Братя", от друга страна, е наистина добър, но за съжаление свършва.
|
Hater by Design.
|
|
|
|