BG TV Talk
29 September 2022 23:28:38
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2022/2023 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2022/2023 | новини и коментари  (Read 7123 times)
TopCat
Говорител
****
Online Online

Posts: 942WWW
« Reply #60 on: 11 September 2022 04:39:57 »

Тоест всяка седмица един от резервите ще отиде в основните племена, а друг от резервите ще бъде елиминиран? По тази логика племето на резервите ще изчезне след 3 седмици, понеже в момента са 6 човека.

Доколкото си спомням, миналия сезон Симеон беше отшелник някъде към 1 месец или месец и малко.

Така че, още 3 седмици ще е точно в този времеви диапазон.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 4 309WWW
« Reply #61 on: 12 September 2022 10:33:15 »

Доколкото си спомням, миналия сезон Симеон беше отшелник някъде към 1 месец или месец и малко.

Така че, още 3 седмици ще е точно в този времеви диапазон.
До сливането на племената имаше отшелник, тоест точно 8 седмици.
Report Spam   Logged

alex_086
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 131


« Reply #62 on: 12 September 2022 10:41:20 »

Много ми хареса снощи стартът на Звездите в нас. Форматът се отличава от характерните черти на Като две капки вода, но на мен лично дори ми е по-интересен. Не съм много доволен от решенията на журито, което избута напред по-слаби отбори, за сметка на силни такива. Може би некомпетентността от тяхна страна да изиграе лоша шега на рейтингите.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 4 309WWW
« Reply #63 on: 16 September 2022 12:13:10 »

Вчера взех, че погледнах от любопитство "Голямото преследване". Е, няма толкова скучно предаване. Декорът не е лош, но това е единственото положително нещо. Цялата обстановка е изключително дървена и стерилна, все едно гледаш игра от преди 30 години. Участниците не знам откъде са ги намерили, ама толкова тъпи хора отдавна не бях виждал. Трима участници успяха да дадат само по един верен отговор в първоначалния спринт за натрупване на пари. Четвъртият поне отсрами малко положението, като даде цели 3 верни отговора. Иначе всичките въпроси не бяха кой знае колко сложни.

С две думи - според мен "Голямото преследване" се очертава да е големият провал за сезона на "Нова". Undecided

Впрочем преди 15-ина години по "Нова" имаше едно предаване "Големият въпрос", което лично на мен ми беше доста интересно. Ако не се лъжа, Никол Станкулова именно от там стана известна. Като декор и концепция предаването наподобяваше "Последният печели", та би било интересно, ако "Нова" решат да го възродят след като се убедят в провала на "Голямото преследване". Cool


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Тарифата за октомври: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2016/11/Nova-and-Diema-channels-Program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_OCTOBER-2022.pdf

Единствените промени са в деня на изборите, като тогава естествено няма да има "Звездите в нас". Епизодът не е преместен в някой друг слот.

Не знам дали е грешка, но в събота и неделя от 12:30ч. вече няма да повтарят епизодите от седмицата на "С река на сърцето", а ще има филми.

Иначе ми направи впечатление, че в петък от 17:00ч. няма "Семейни войни", както беше написано в тарифата за този месец. Епизод на предаването е имало само на 9 септември. Явно само той им е бил останал неизлъчен.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 4 309WWW
« Reply #64 on: 27 September 2022 12:02:36 »

От следващата събота (8 октомври) "Карай направо" се връща в ефир в обичайния си слот - от 19:20ч. Не знам какво ще се случи с "Челюсти", но вероятно Диана Найденова ще води и двете предавания или пък "Карай направо" ще си продължи с други водещи.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 4 309WWW
« Reply #65 on: Today at 18:25:47 »

Брей... върви едва четвърта седмица на "Игри на волята", а вече са обявили кастинг за следващ сезон. То се очакваше предвид високите рейтинги, но все пак преди май обявяваха кастинга някъде към средата на сезона.

Иначе племето на резервите вече е само спомен и от тази седмица участниците наистина ще почнат да намаляват. Тайничко се надявах да запазят последната резерва и тя да се превърне в отшелник, но уви... Undecided В интерес на истината се зачудих дали с това запълване на отпадналите участници няма да удължат сезона с 3 седмици и вместо в началото на декември той да приключи непосредствено преди Коледа.
Report Spam   Logged

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy