spike
|
Ще видим със сигурност, като се появи тарифата за май, което впрочем трябва да е тази седмица. Не вярвам да я пуснат чак след празниците. "Много мой човек" например се пада да свърши на 11 май. Туко-виж с тоя ранен финал на продукциите на "Нова", Survivor успее да постигне по-висок рейтинг. "Нова" сякаш четат форума, понеже днес са пуснали тарифата за май... https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1681297911_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_may_2023.xlsxАбсолютно всичките праймтайм проекти свършват в седмицата 15-21 май. По този начин излиза, че "Много мой човек" ще е 13 епизода, а "Като две капки вода" ще е 12. От 22 май делничната програма ще изглежда така: 20:00 "Черешката на тортата" - нов сезон 21:00 "Почти рай" - някакво ново криминале 22:00 Новини 22:30 "ФБР" 23:30 "Частни детективи" Въпросният нов сериал "Почти рай" май е някакъв провал в Америка, понеже има само 1 сезон, който е 10 епизода, тоест ще се излъчи от 22 май до 2 юни. След това сигурно по традиция ще турят повторение на "Хавай 5-0" или "Магнум".
|
|
|
|
|
TopCat
|
"Almost Paradise" бе подновен за втори сезон още миналата година. Той ще се излъчи ексклузивно по безплатната стрийминг услуга на Amazon - Freevee. През лятото от Нова би трябвало да излъчат новият сезон на Магнум. С Хавай 5 - 0 не съм сигурен докъде са, излъчиха ли го докрай? Ако ли не, сигурно това лято ще го довършат и него с "премиерен" сезон, който приключи в САЩ преди 3 години
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
"Almost Paradise" бе подновен за втори сезон още миналата година. Той ще се излъчи ексклузивно по безплатната стрийминг услуга на Amazon - Freevee. През лятото от Нова би трябвало да излъчат новият сезон на Магнум. С Хавай 5 - 0 не съм сигурен докъде са, излъчиха ли го докрай? Ако ли не, сигурно това лято ще го довършат и него с "премиерен" сезон, който приключи в САЩ преди 3 години И аз не ги следя тези криминалета, понеже са ми твърде еднотипни, но на "Хавай 5-0" май си му излъчиха всичките сезони. Това все пак не пречи да го повтарят всяко лято и зима, сякаш е единствения американски сериал. Отдавна се надявам "Нова" да открият, че американската киноиндустрия прави и сериали в други жанрове, а не само криминални, ама май само с надеждите ще си остана. Иначе този "Почти рай" явно наистина не е бил успешен, след като между първи и втори сезон има 3 години дупка. От друга страна пък сериалът има висок рейтинг в IMDb - 7,5, та причината за тази дупка може да е ребрандът на WGN в News Nation - телевизията, по която е вървял този сериал, е ребрандирана в новинарски канал само 3 месеца след финала на сезон 1 на "Почти рай".
|
|
|
|
mariokrushkin
|
"Нова" сякаш четат форума, понеже днес са пуснали тарифата за май... https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1681297911_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_may_2023.xlsxАбсолютно всичките праймтайм проекти свършват в седмицата 15-21 май. По този начин излиза, че "Много мой човек" ще е 13 епизода, а "Като две капки вода" ще е 12. От 22 май делничната програма ще изглежда така: 20:00 "Черешката на тортата" - нов сезон 21:00 "Почти рай" - някакво ново криминале 22:00 Новини 22:30 "ФБР" 23:30 "Частни детективи" Въпросният нов сериал "Почти рай" май е някакъв провал в Америка, понеже има само 1 сезон, който е 10 епизода, тоест ще се излъчи от 22 май до 2 юни. След това сигурно по традиция ще турят повторение на "Хавай 5-0" или "Магнум". Абсолютно скучна програма както винаги . 3 месеца така или иначе телевизор няма да се пуска ,ще си чакаме Игри на Волята през септември ,който сезон се очаквало да бъде сниман за първи път извън България , а именно в Турция. Това е само твърдение засега от подкаста на Неделчо Богданов. Скоро ще се разбере,дали това е истина .
|
|
|
|
spike
|
Абсолютно скучна програма както винаги . 3 месеца така или иначе телевизор няма да се пуска ,ще си чакаме Игри на Волята през септември ,който сезон се очаквало да бъде сниман за първи път извън България , а именно в Турция. Това е само твърдение засега от подкаста на Неделчо Богданов. Скоро ще се разбере,дали това е истина .
Според мен няма чак такова значение къде ще се снима, все пак игрите и участниците правят предаването интересно, а не локацията.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Промяна в програмата ! От 22.05 в 21:00 часа ще излъчат повторение на 4-тия сезон на All inclusive.Мина реклама по обяд. Ако си мислят ,че ще бият новия сериал на бТВ с повторение ,жестоко се лъжат 😂. Сезонът е 12 епизода,интересно след това с какво повторение ще продължат ? 🤔😂
|
|
|
|
spike
|
Промяна в програмата ! От 22.05 в 21:00 часа ще излъчат повторение на 4-тия сезон на All inclusive.Мина реклама по обяд. Ако си мислят ,че ще бият новия сериал на бТВ с повторение ,жестоко се лъжат 😂. Сезонът е 12 епизода,интересно след това с какво повторение ще продължат ? 🤔😂
Ъъ... а какво става с "Почти рай"? То и той е само един сезон, ама поне е премиерен. 😄 Иначе не знам защо не вземат да довършат историята в All Inclusive. Последният сезон свърши отворено, а и имаше прилични резултати, ама го оставиха недовършен... 😕
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ъъ... а какво става с "Почти рай"? То и той е само един сезон, ама поне е премиерен. 😄 Иначе не знам защо не вземат да довършат историята в All Inclusive. Последният сезон свърши отворено, а и имаше прилични резултати, ама го оставиха недовършен... 😕
Да и мен ме е яд ,че не го довършиха докрай и така го зарязаха , тъй като действително правеше добри резултати . Вместо това отново ще наблегнат на нови сериали ,както стана ясно и в интервюто със Стефана Здравкович. Edit: Оказа се ,че "Почти рай "все пак ще стартира ,но ще бъде от 24 май от 21:00 часа . Явно All inclusive ще се излъчва понеделник и вторник , а Почти рай ще бъде от сряда до петък .
|
|
|
|
spike
|
Да и мен ме е яд ,че не го довършиха докрай и така го зарязаха , тъй като действително правеше добри резултати . Вместо това отново ще наблегнат на нови сериали ,както стана ясно и в интервюто със Стефана Здравкович. Edit: Оказа се ,че "Почти рай "все пак ще стартира ,но ще бъде от 24 май от 21:00 часа . Явно All inclusive ще се излъчва понеделник и вторник , а Почти рай ще бъде от сряда до петък .
Ми, аз не знам колко да й вярвам. И за този сезон казваха, че ще е изключително разнообразен, а в крайна сметка има 3 реалитита с епизоди по 2-3 часа. 😄 Иначе има още една промяна в програмата - другата седмица "Един за друг" ще има 4 епизода - от сряда до събота, като именно тогава ще е финалът на предаването.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ми, аз не знам колко да й вярвам. И за този сезон казваха, че ще е изключително разнообразен, а в крайна сметка има 3 реалитита с епизоди по 2-3 часа. 😄
Иначе има още една промяна в програмата - другата седмица "Един за друг" ще има 4 епизода - от сряда до събота, като именно тогава ще е финалът на предаването.
Много странно ? Не беше предвиден още един епизод . Интересно как са бутнали още 2 часа в събота,като и в петък ще бъде 3 часа предването и се имаше предвид ,че точно тогава щеше да е финалът . Да видим какво са замислили?
|
|
|
|
spike
|
Много странно ? Не беше предвиден още един епизод . Интересно как са бутнали още 2 часа в събота,като и в петък ще бъде 3 часа предването и се имаше предвид ,че точно тогава щеше да е финалът . Да видим какво са замислили?
Може финалът да е на живо. Не следя предаването и не знам как е било предишни сезони.
|
|
|
|
spike
|
Тарифата за юни: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1683879252_nova_broadcasting_group_guaranteed_ratings_valid_as_of_june_2023.xlsxСхемата в праймтайма си се запазва - понеделник и вторник All Inclusive, а от сряда до петък - американско криминале. Както вече е ясно, на 24 май почва "Почти рай", който е едва 10 епизода. Според програмата на "Нова" обаче излиза, че ще излъчат 9 епизода, понеже на 14 юни почва друг американски сериал - "Новобранецът". Той вече е по-дълъг - засега има 5 сезона, та явно ще върви цяло лято. Повторението на All Inclusive се пада до края на юни или точно 6 седмици, колкото е и новият сериал на "ьТВ" "София вкъщи".
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Прав си защото преди малко мина реклама ,която беше с кадри от първи сезон ,което значи ,че действително ще го излъчат отново от първи сезон,което е пълен абсурд ?! 😳🤣.
|
|
|
|
spike
|
Прав си защото преди малко мина реклама ,която беше с кадри от първи сезон ,което значи ,че действително ще го излъчат отново от първи сезон,което е пълен абсурд ?! 😳🤣.
Ако повторят всичките сезони, би била чудесна подгрявка, стига да са решили да снимат сезон 5 и да довършат историята. Аз все пак не знам доколко да вярвам на Стефана Здравкова за това, че наесен щяло да има няколко нови сериала в различни жанрове. Тя и за пролетния сезон беше казала, че ще бъде изключително богат и разнообразен, пък в крайна сметка пуснаха в праймтайма 1 сериал и 3 реалитита с безкрайно дълги 3-4 часови епизоди. За есента са сигурни "Игри на волята", "Звездите в нас" и "С Рачков всичко е възможно". В крайна сметка праймтайма им се пълни, като остават свободни по час и половина от вторник до петък. Доколкото знам, в момента се подготвя нов сезон на "Шеф под прикритие", вероятно ще пуснат и сезон 2 на "Дяволското гърло", може да правят и някой нов 30-минутен сериал на мястото на "Братя". Не знам доколко може да се доверим на онзи пост на Александър Сано, но вероятно ще има и сезон 2 на "С река на сърцето". Впрочем ако не се лъжа, първоначално беше обявено, че сериалът ще е над 50 епизода, а през есента излъчиха 42, тъй че е напълно възможно наистина да имат 10-15 неизлъчени епизода.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Ако повторят всичките сезони, би била чудесна подгрявка, стига да са решили да снимат сезон 5 и да довършат историята. Аз все пак не знам доколко да вярвам на Стефана Здравкова за това, че наесен щяло да има няколко нови сериала в различни жанрове. Тя и за пролетния сезон беше казала, че ще бъде изключително богат и разнообразен, пък в крайна сметка пуснаха в праймтайма 1 сериал и 3 реалитита с безкрайно дълги 3-4 часови епизоди. За есента са сигурни "Игри на волята", "Звездите в нас" и "С Рачков всичко е възможно". В крайна сметка праймтайма им се пълни, като остават свободни по час и половина от вторник до петък. Доколкото знам, в момента се подготвя нов сезон на "Шеф под прикритие", вероятно ще пуснат и сезон 2 на "Дяволското гърло", може да правят и някой нов 30-минутен сериал на мястото на "Братя". Не знам доколко може да се доверим на онзи пост на Александър Сано, но вероятно ще има и сезон 2 на "С река на сърцето". Впрочем ако не се лъжа, първоначално беше обявено, че сериалът ще е над 50 епизода, а през есента излъчиха 42, тъй че е напълно възможно наистина да имат 10-15 неизлъчени епизода. NOVA готвят и нов сезон на "Кошмари в кухнята", шеф Манчев го обяви когато беше в "При Тото"
|
|
|
|
spike
|
NOVA готвят и нов сезон на "Кошмари в кухнята", шеф Манчев го обяви когато беше в "При Тото"
Той според мен ще е за пролетта на 2024. През есента пускат "Кошмари в кухнята" чак през ноември, когато племената в "Игри на волята" се слеят и реално излъчват само 4-5 епизода.
|
|
|
|
Mr.D.
|
В края на 4-часовия финал на "Като две капки вода" 11 беше обявено - съвсем очаквано и логично - че предстои сезон 12.
|
|
|
|
spike
|
В края на 4-часовия финал на "Като две капки вода" 11 беше обявено - съвсем очаквано и логично - че предстои сезон 12. Това едва ли изненадва някого предвид космуческите рейтинги на предаването. Впрочем Пролет 2024 май се очертава да е със същите продукции. Въпреки високите рейтинги все пак се надявам да са с малко по-къси епизоди и съответно да има повече продукции в праймтайма. 😁
|
|
|
|
dan_agent06
|
Това едва ли изненадва някого предвид космуческите рейтинги на предаването. Впрочем Пролет 2024 май се очертава да е със същите продукции. Въпреки високите рейтинги все пак се надявам да са с малко по-къси епизоди и съответно да има повече продукции в праймтайма. 😁
Ще е добре Един за друг да го оставят два часа, но да го дръпнат от 20 до 22 и после някакъв сериали от 22 до 23. А и Хелс Китчън ще е добре да намалят.
|
|
|
|
|