|
|
|
Mr.D.
|
И Нова, явно в отговор на bTV си промениха началния час за студиото за Украйна - "В окопите на войната" ще бъде на 24.02 от 15:30 до 17:00 ч. Преди това - от 15:00 ч. ще имат новини.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
И Нова, явно в отговор на bTV си промениха началния час за студиото за Украйна - "В окопите на войната" ще бъде на 24.02 от 15:30 до 17:00 ч. Преди това - от 15:00 ч. ще имат новини.
Не разбирам защо и двете телевизии прецениха ,че точно този часови пояс е добър да си правят студиата за 1 година от войната . Явно не искат да пипат праймтайма ,макар че бТВ първоначално баш тогава бяха сложили студиото .
|
|
|
|
|
spike
|
Поредна промяна в програмата: https://nova.bg/schedule/index/0/2023/03/03/В 13:50ч. ще се излъчи българския филм "Писма от Антарктида", а "Диви и щастливи" ще е от 20:00 до 23:00ч. Предвиденият за утре епизод на "Един за друг" ще се излъчи в събота от 20:00 до 23:00ч. срещу Survivor. Предполагам, че тази промяна е само за тази седмица, защото в сайта на "Нова" стои този банер: Иначе в утрешната програма си остава премиерният български филм "Рая на Данте", който ще е в 23:30ч.
|
|
|
|
spike
|
Окончателно петъчният епизод на "Един за друг" се мести в събота: https://nova.bg/schedule/index/0/2023/03/11/В петък от 20:00 до 23:00ч. ще има филми. Те няма да са премиерни или поне този петък ще е "Армагедон", но няма да се учудя дори милионното му повторение да има по-висок рейтинг от продукциите на "ьТВ". 😁
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ииии поради изключително силните резултати на Hell's kitchen Bulgaria започват записванията за Сезон 6! На 2 пъти днес се появи надпис за кастинг по време на предаването .
|
|
|
|
spike
|
Ииии поради изключително силните резултати на Hell's kitchen Bulgaria започват записванията за Сезон 6! На 2 пъти днес се появи надпис за кастинг по време на предаването .
Брей... Hell's Kitchen и "Много мой човек" са с най-ниски рейтинги от праймтайм проектите на "Нова", ама явно са купили лиценза на кулинарното шоу за няколко сезона. Иначе както и предположих миналата седмица, съботният епизод на "Един за друг" си се връща в петък. Според програмата това ще стане другата седмица, но нищо чудно още тази да го изместят: https://nova.bg/schedule/index/0/2023/03/31/
|
|
|
|
TopCat
|
Какви ниски рейтинги те гонят за Хелс Кичън, бе, пич?
Предаването е втората най - гледана продукция на телевизията в 4+ (4то по гледаемост въобще в България) и е абсолютен лидер в българския ефир в най - важното демо, а именно 18 - 49.
Безапелационен хит както по телевизията, така и в социалните мрежи, където набра стотици хиляди последователи и милиони гледания само за 2 седмици и нещо.
Как може да пишеш такива щуротии, не знам.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Какви ниски рейтинги те гонят за Хелс Кичън, бе, пич?
Предаването е втората най - гледана продукция на телевизията в 4+ (4то по гледаемост въобще в България) и е абсолютен лидер в българския ефир в най - важното демо, а именно 18 - 49.
Безапелационен хит както по телевизията, така и в социалните мрежи, където набра стотици хиляди последователи и милиони гледания само за 2 седмици и нещо.
Как може да пишеш такива щуротии, не знам.
Според тази класация Hell's Kitchen има еднакъв рейтинг с "Един за друг", като спадът с първата седмица на предаването е значителен. И пак според тази класация от всичките праймтайм приекти на Nova под Hell's Kitchen са само "Много мой човек" и "Кошмари в кухнята".
|
|
|
|
TopCat
|
За какви класации ми говориш, аз имам предвид данните в реално време и рейтингите, които получаваме ежедневно с колегите.
Апропо, според най - новото издание на ТВОЯТА "КЛАСАЦИЯ" от 20 - 21 Март (предполагам визираш материалите на колегите от Редлинк), Хелс надскача предната си седмица и в момента е с рейтинг 14.1 в All 4+ и абсолютен лидер в 18 - 49, като също така е и 3.5 пункта над "Един за друг" в All 4+.
Ох, майчице мила, не ти е лесно и на теб, г-н Бориславов, ама никак. Във "Фокус" не Ви ли учат как да представяте достоверна информация?
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
За какви класации ми говориш, аз имам предвид данните в реално време и рейтингите, които получаваме ежедневно с колегите.
Апропо, според най - новото издание на ТВОЯТА "КЛАСАЦИЯ" от 13 Март (предполагам визираш материалите на колегите от Редлинк), Хелс надскача предната си седмица и в момента е с рейтинг 14.1 в All 4+ и абсолютен лидер в 18 - 49, като също така е и 3.5 пункта над "Един за друг" в All 4+.
Ох, майчице мила, не ти е лесно и на теб, г-н Бориславов, ама никак. Във "Фокус" не Ви ли учат как да представяте достоверна информация?
По-нова класация от тази не съм видял в redlink, а такива ежедневени данни не получавам. Иначе не съм журналист, тъй че не намирам за основателни нападките ти.
|
|
|
|
|
spike
|
Не знам как си стигнал до тази публикация, понеже на мен въобще не ми се появява в сайта: https://redlink.bg/novini-1cat.htmlИначе не отричам, че според нея Hell's Kitchen е най-гледаното шоу. Даже се учудвам, че е задминало "Като две капки вода", макар и с доста малка преднина.
|
|
|
|
TopCat
|
Не знам как си стигнал до тази публикация, понеже на мен въобще не ми се появява в сайта: https://redlink.bg/novini-1cat.htmlИначе не отричам, че според нея Hell's Kitchen е най-гледаното шоу. Даже се учудвам, че е задминало "Като две капки вода", макар и с доста малка преднина. Линкът кън материала е публикуван на Linkedin профила на Redlink, както и на тяхната Фейсбук страница. Сайтът им нещо се е сбъгясал, там където в момента се показва новината за седмица 9 излизаше тази за седмица 10 само допреди няколко часа. Най - вероятно човекът публикувал новината е забравил да отбележи да се показва в секция Новини... Малко странна грешка, честно казано.
|
Hater by Design.
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Hell's kitchen кога приключва? Така както гонят по двама на седмица май финала ще е преди средата на май?
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Hell's kitchen кога приключва? Така както гонят по двама на седмица май финала ще е преди средата на май?
Знам само ,че снимките са приключили и вече е ясен победителят . Финалът беше мината седмица . Но мисля ,че ще си приключи както обичайно, в седмицата 15.05-21.05 ,заедно с Един за друг. Единствено Като 2 капки вода ще приключат последни ,като финалът се пада да е на 28.05/неделя /,заради многото почивки.
|
|
|
|
spike
|
Ще видим със сигурност, като се появи тарифата за май, което впрочем трябва да е тази седмица. Не вярвам да я пуснат чак след празниците. "Много мой човек" например се пада да свърши на 11 май. Туко-виж с тоя ранен финал на продукциите на "Нова", Survivor успее да постигне по-висок рейтинг.
|
|
|
|
|