|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
В статията пише ,че BTV ще изпрати 2023 и ще посрещне новата 2024 г. с празничен концерт със звездите на телевизия „Планет 2023 и ще посрещнат новата година с концерт , а после За доброто настроение в първите минути на новата година ще се погрижи мега-звездата на поп-фолка Ивана с концерта „Шампанско и сълзи“ с най-големите ѝ хитове през годините.. Чалга оформление ще бъде,но като за Нова година си е топ програма!
|
|
|
|
|
|
spike
|
В статията пише ,че BTV ще изпрати 2023 и ще посрещне новата 2024 г. с празничен концерт със звездите на телевизия „Планет 2023 и ще посрещнат новата година с концерт , а после За доброто настроение в първите минути на новата година ще се погрижи мега-звездата на поп-фолка Ивана с концерта „Шампанско и сълзи“ с най-големите ѝ хитове през годините.. Чалга оформление ще бъде,но като за Нова година си е топ програма!
В програмата не е баш така: https://www.dnes.bg/tv.php?tv=13&date=2023-12-3120:00 Празничнен концерт на "Гласът на България" 22:00 Концерт 00:30 17 години Телевизия "Планета" Явно са объркали в прессъобщението и концерта на Ивана ще е в 22:00ч., а този на "Планета" - в 00:30ч., ама това не е нещо необичайно, де.  В прессъобщението на "Нова" също пише "Гала вечер с Нова" в 22:00, а според програмата то ще е в 22:30ч. 
|
|
|
|
|
pesho
|
Аз обичам България скоро по БТВ.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Аз обичам България скоро по БТВ.
Я па ти... откъде е това инфо? Ако е вярно, "ьТВ" нещо много се засилиха в куиз форматите и съответно бързо ще доведат до изтъркването им... 😕
|
|
|
|
|
pesho
|
Мина реклама по БТВ Стори тази вечер.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Мхм, махнаха турските сериали, за да излъчват куиз предавания на килограм. Много адекватно... И са много оригинални, взимат поредно старо предаване на Нова. 
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Мхм, махнаха турските сериали, за да излъчват куиз предавания на килограм. Много адекватно... И са много оригинални, взимат поредно старо предаване на Нова.  Кое още са взели? След като "Кой да знае?" стартира още през зимния сезон през януари, когато няма нито "Стани богат", нито "Аз, обичам България" - допускам, че "Аз обичам България" ще си е през пролетта - точно, за да няма пренасищане.
|
|
|
|
|
spike
|
Кое още са взели?
След като "Кой да знае?" стартира още през зимния сезон през януари, когато няма нито "Стани богат", нито "Аз, обичам България" - допускам, че "Аз обичам България" ще си е през пролетта - точно, за да няма пренасищане.
Предполагам, че колегата визира Dancing Stars, ама то реално си е предаване на "ьТВ" - първо там имаше два сезона, после отиде в "Нова" и сега пак ще е по "ьТВ", ако слуховете се окажат верни. Иначе дори "Аз обичам България" да си почне баш през пролетта, не мисля, че тогава ще спрат "Кой да знае?", тоест през пролетта ще има цели 3 куиз предавания по "ьТВ". Другият вариант е "Кой да знае?" да го пускат само зимата и лятото, както "Нова" правят с "Черешката на тортата".
|
|
|
|
|
edinicata
|
Ако изкара до пролетта "Кой да знае?",с този водещ.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ако изкара до пролетта "Кой да знае?",с този водещ.
Аз нямам нищо против Сашо Кадиев, но ще видим все пак как е предаването.
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
бТВ правят голям рестарт на пролетния сезон, като явно взимат успешни формати на Нова и според мен това ще им донесе доста висок рейтинг. Тази пролет бТВ ще се върне в играта!
|
|
|
|
|
|
|
Atlantis
Потребител
|
Еха, каква трампа - " Сам вкъщи " срещу " Аз обичам България ". Не знам остана ли нещо, в което БТВ и Нова да не са си разменили местата... Но определено това е попадение и ако не направят чутовната глупост да го изправят срещу Капките, ще имат доста позитиви в рейтинговата война.
|
|
|
|
|
|
TopCat
|
Денсинг Старс скоро ще бъде обявено. Вече и host - а е избран. Стига с това "ако". Няма "ако" - връща се. Да видим дали ще е само за сезон.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Е определено това си е сериозен удар за Нова с "крАжбата" на "Аз обичам България"! На мен лично ми беше едно от любимите предавания когато се излъчваше. Смятам ,че и сега ще е така,макар и по BTV! Иначе дааа, конкуренцията става безмилостно жестока,както се казва. И като за финал да обявят,явно са оставили най-силния си коз за тази пролет - завръщането на Dancing stars. И съм на 100% сигурен ,че ще се излъчва в неделя срещу Капките по Нова! Вече тръгнаха и слухове по сайтове за първите навили се звезди - Луна , Гери-Никол , Дара , Виктор Стоянов и Ивет Горанова.
|
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Има слухове, че и Мария Бакалова ще участва, Алекс Богданска, Алекс Сърчаджиева или Зейнеб Маджурова ще води, а продуценти ще са Иван и Андрей. Да видим дали ще се окажат прави.
|
|
|
|
|
trmkr
Потребител
|
Ако наистина ще е в пряк сблъсък с Капките предричам тотален разгром от страна на Нова. Явно излгагацията със Сървайвър миналата година не е била достатъчна.
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ако наистина ще е в пряк сблъсък с Капките предричам тотален разгром от страна на Нова. Явно излгагацията със Сървайвър миналата година не е била достатъчна.
Мисля ,че единственият формат който може да се доближи до рейтинга на Капките ще е "Ергенът" . Поне при по-младите зрители. Иначе всичко останало трудно би се преборило. Все още не знаем участниците в "Като 2 капки вода" де ,тъй като в повечето случаи те правят предаването толкова успешно и гледаемо. Там поне засега е пълна мистерия. 🤔
|
|
|
|
|
|