BG TV Talk
25 September 2023 12:13:39
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари

Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари  (Read 6456 times)
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #80 on: 09 September 2023 10:31:24 »

"Тази събота и неделя" изглежда доста свежо с новите водещи, надявам се да продължат така.
Със сигурност обаче използването на всички сетове в новото студио и от "Тази събота и неделя", и от "Преди обед" не е добро решение. Със сигурност щеше да е по-добре, ако сетовете бяха разделени.

Иначе - току-що мина реклама на "Защо, господин министър?". След като Мария Цънцарова е в "Тази сутрин" със Златимир Йочев", сега "Защо, г-н министър?" вече ще е с водещ Жени Марчева.
Report Spam   Logged

Roostersonair
Говорител

« Reply #81 on: 09 September 2023 12:12:11 »

Интересно ми е дали "bTV разказва" (документалната поредица, която почва утре в 16:00) е някакво естествено продължение на по-старата им поредицa "bTV документите" или е нещо съвсем различно от "Документите". 🤔
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #82 on: 09 September 2023 17:28:17 »

Интересно ми е дали "bTV разказва" (документалната поредица, която почва утре в 16:00) е някакво естествено продължение на по-старата им поредицa "bTV документите" или е нещо съвсем различно от "Документите". 🤔

Според официалното инфо "bTV разказва" е документална поредица с автор Радиана Божикова.

Някакво своеобразно продължение, но голямата разлика (освен продължителността) е, че тук филмите ще са с един и същ автор, за разлика от "bTV Документите". При документите принципът беше както разширените репортажи от рубриката "bTV Репортерите" - различни журналисти бяха автори.
Report Spam   Logged

maxx
Потребител
*

« Reply #83 on: 13 September 2023 21:55:22 »

От януари в праймтайма на bTV няма да има турски сериали. Новината е от събитието за новия ТВ сезон, което беше днес.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #84 on: 13 September 2023 22:12:45 »

От януари в праймтайма на bTV няма да има турски сериали. Новината е от събитието за новия ТВ сезон, което беше днес.

Бил си на събитието или си го прочел някъде/или в пост. Може ли инфо още?
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #85 on: 13 September 2023 22:29:03 »

Това ще го видя само като го повярвам.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
maxx
Потребител
*

« Reply #86 on: 13 September 2023 22:39:15 »

Бил си на събитието или си го прочел някъде/или в пост. Може ли инфо още?
Бях на събитието, да. Новината лично я съобщи CEO на bTV Media Group Ralf Bartoleit, а след това и директора Продажби Велимира Петрова го потвърди и го окачестви като важна крачка. Много е любопитно как ще пълнят слота на сериала.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #87 on: 13 September 2023 22:43:41 »

Бях на събитието, да. Новината лично я съобщи CEO на bTV Media Group Ralf Bartoleit, а след това и директора Продажби Велимира Петрова го потвърди и го окачестви като важна крачка. Много е любопитно как ще пълнят слота на сериала.

Нещо друго интересно от събитието като новина? Или загатнати формати или други завръщания за 2024?

Както и каква им е равносметката за “успешния” старт на сезона?
Report Spam   Logged

maxx
Потребител
*

« Reply #88 on: 13 September 2023 23:12:29 »

Нещо друго интересно от събитието като новина? Или загатнати формати или други завръщания за 2024?

Както и каква им е равносметката за “успешния” старт на сезона?

Нищо конкретно не чух да се споменава за 2024, освен че ще продължат с качественото съдържание. Бил най-успешния старт на Гласът. CEO-то похвали и Masterchef. Истината е, че в залата беше адски шумно от стотиците гости, а озвучаването не беше особено добро.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #89 on: 13 September 2023 23:55:07 »

Шегата настрана, това е най - доброто нещо, което можеше да се случи на бТВ.

Време е за промяна, и то генерална.

Този тип сериали принадлежат по бТВ Лейди. Видя се, че там са изключително успешни. Има си даже цял отделен канал, по който въртят турски сериали (Dizi) Публиката има избор.

бТВ има нужда от разнообразие и е хубаво, че тръгват в нова посока.

Едно време всички млади хора гледаха бТВ, сега аудиторията им е съставена главно от middle age към застаряващо население, а това в дългосрочен план никак, ама никак не е добре.

Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #90 on: 14 September 2023 15:57:52 »

Доста ми е трудно да си представя праймтайма на "ьТВ" без турски сериали, та те вече 10-15 години са неизменна част от програмата им. 😁 Иначе доста интересно с какво ще запълнят дупката. Силно се надявам да не обявят пак кастинг за Survivor. 🤣
Report Spam   Logged

dan_agent06
Потребител
*

« Reply #91 on: 14 September 2023 16:48:43 »

Доста ми е трудно да си представя праймтайма на "ьТВ" без турски сериали, та те вече 10-15 години са неизменна част от програмата им. 😁 Иначе доста интересно с какво ще запълнят дупката. Силно се надявам да не обявят пак кастинг за Survivor. 🤣
Ма те и да обявят нали се сещате, че пак ще се излъчва вечерта в слота 20-23 часа. Според мен може да пуснат няколко ток шоута или пък някакви повторения докато измислят по-добър план. Иначе наистина може да измислят някакво риалити, но не знам какъв успех ще пожъне в такъв ранен часови пояс.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #92 on: 14 September 2023 17:42:17 »

Ма те и да обявят нали се сещате, че пак ще се излъчва вечерта в слота 20-23 часа. Според мен може да пуснат няколко ток шоута или пък някакви повторения докато измислят по-добър план. Иначе наистина може да измислят някакво риалити, но не знам какъв успех ще пожъне в такъв ранен часови пояс.

20 - 23 е ранен часови пояс? Имаш предвид слотът, в който в момента се излъчва най - гледаното риалити шоу в България?
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #93 on: 14 September 2023 18:36:28 »

20:00ч. въобще не е ранен часови пояс, това си е идеалният праймтайм. Иначе засега за пролетта на 2024г. май са ясни само "България търси талант", "Ергенът", "Бригада нов дом" и "Съни бийч". Силно се надявам да се завърнат към успешните си години и да почнат да правят повече сериали, ама оригинални, а не адаптации на някакви чуждестранни заглавия, които тук в повечето случаи са провали.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Потребител
*

« Reply #94 on: 14 September 2023 19:52:38 »

20 - 23 е ранен часови пояс? Имаш предвид слотът, в който в момента се излъчва най - гледаното риалити шоу в България?
Не съм казал, че е ранен часови пояс, чети по-внимателно Wink. Имам в предвид, че каквото и да се направи ново ще се излъчва между 20 и 23, а преди 18 когато обикновено вървят сериалите Е ранен часови пояс и в случаят каквото и да направят тогава, то по-старата аудитория ще нарасне, а не обратното, което те искат да постигнат.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #95 on: 14 September 2023 20:19:55 »

Не съм казал, че е ранен часови пояс, чети по-внимателно Wink. Имам в предвид, че каквото и да се направи ново ще се излъчва между 20 и 23, а преди 18 когато обикновено вървят сериалите Е ранен часови пояс и в случаят каквото и да направят тогава, то по-старата аудитория ще нарасне, а не обратното, което те искат да постигнат.
Сега разбрах какво имаш предвид, ама според мен "ьТВ" ще разкарат само турските сериали в праймтайма, а не изцяло.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #96 on: 17 September 2023 14:18:28 »

Тарифата за октомври: https://bravo.btv.bg/docs/10%20Oct%20RateCard%20BG%201509.pdf

Не забелязвам промени в програмата, освен в деня на изборите. Тогава няма да има "Гласът на България", но за сметка на това епизодът ще бъде излъчен в събота (28 октомври) от 22:00ч.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: