Есенния сезон наистина беше по - слаб от пролетния. Ако данните са верни, по - скоро бих го отдал на вече утвърден зрителски навик да се гледа Нова по инерция(подобен на онзи, който толкова години държеше БТВ на върха), като фон докато нашите доблестни домакини ма'ат с прахосмукачката, а на телевизора Гала се надкудкудяква с панелистите, или докато свещенодействат в кухнята, през което време Цецо от " Семейни войни " изкряква поредната си доза овехтял народняшки хумор на семейна тематика.
Извън лиричното отклонение, въпросът е докога ще се осланят на тази инерция директорите в Нова? Видяхме, че и навиците не са вечни, за справка могат да питат колегите си, които доскоро се помещаваха в малкото НДК. Лятото може да е неблагодарен сезон за тв индустрията, но поне зиме могат да пуснат нещо друго, освен повторения или еднакви по замисъл US - криминалета, които никога няма да надскочат share 25 дори сред активното население.
И на мен ми липсва старата Нова, но стига вече. Това приключи през 2019 - 2020 с новото ръководство. Виждате какви рейтинги прави повторението на “Черешката”, защо да инвестират в нов сезон - по тяхна логика?! А да коментираме ли повторенията на “Кошмари в кухнята”? Всичко е пари, хора. Вече няма на версия.
Жалко ,че няма все още опция да лайкнеш мненията 🤣 Напълно съм съгласен с горните две мнения и аз 😁