|
|
mariokrushkin
|
Следващата сряда от 18:00 часа NOVA ще излъчи заключителния предизборен дебат - "Дебатът за София" - битка на идеи, където кандидат-кметове ще се изправят един срещу друг. Най-вероятно водещи на студиото ще бъдат Виктор Николаев и Мира Иванова.
|
|
|
|
TopCat
|
All Inclusive минава в 21:00, Игри на волята остава само и единствено от 20:00 - от понеделник до събота.
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
All Inclusive минава в 21:00, Игри на волята остава само и единствено от 20:00 - от понеделник до събота.
Знаеееееех си ! Бях сигурен ,че ще направят тази промяна,след като Гласът на България отиде в събота 😃. Де да можеше да са 2 часа игрите и да смачкат певческото изтъркано предаване 😬🙄.
|
|
|
|
spike
|
Знаеееееех си ! Бях сигурен ,че ще направят тази промяна,след като Гласът на България отиде в събота 😃. Де да можеше да са 2 часа игрите и да смачкат певческото изтъркано предаване 😬🙄.
"Гласът на България" ще е в събота само тази и другата седмица заради изборите и балотажите. После би трябвало да се върне в неделя, пък и тогава си бие Рачков отвсякъде, та би било нелогично да остане за постоянно в събота.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
"Гласът на България" ще е в събота само тази и другата седмица заради изборите и балотажите. После би трябвало да се върне в неделя, пък и тогава си бие Рачков отвсякъде, та би било нелогично да остане за постоянно в събота.
Да ,да знам ,че е временно ! Като цяло се израдвах,затова че минават игрите от 20:00 часа 😬
|
|
|
|
alex_086
|
Страхотна виртуална реалност от NOVA. Впечатлен съм от доста време.
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
NOVA ме изненада много приятно от виртуалната им реалност и очаквам от тях още повече нови и иновативни графика да показват в новините си.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Страхотна виртуална реалност показаха от Нова! До преди известно време се смеехме за мазната картина, а сега са топ! Очаквам скоро да започнат да излъчват в 4К.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Според мен бяха излишно показни. За една графика сменят 5 готови присета за кадри на камерата. Хубаво е, когато се показват графики освен да са красиви, да са и четими. Част от текстовете бяха изключително малки. Иначе определено е ефектно.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Изключително странно нещо ,но сега забелязах,че от 22:00 часа ще излъчват повторение на Кошмари в кухнята ??! Инцидентно само този понеделник ли ще бъде или за постоянно нямам представа. Но си е доста разочароващо!Поне да бяха нови епизоди.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Изключително странно нещо ,но сега забелязах,че от 22:00 часа ще излъчват повторение на Кошмари в кухнята ??! Инцидентно само този понеделник ли ще бъде или за постоянно нямам представа. Но си е доста разочароващо!Поне да бяха нови епизоди.
Това тръгнах да пиша. Би трябвало да е всеки понеделник… Ще бъде като миналата година, отново повторения…
|
|
|
|
spike
|
Това тръгнах да пиша. Би трябвало да е всеки понеделник… Ще бъде като миналата година, отново повторения…
Да... По някаква причина не е отразено в тарифата, но традиционно понеделнишкият епизод на "Игри на волята" се скъсява от 3 на 2 часа, като в освободения слот ще вървят повторения на "Кошмари в кухнята". Новият сезон на предаването явно го пазят за пролетта. Вместо поредното повторение на "Кошмари в кухнята" щеше да е 100 пъти по-добре, ако ни бяха изненадали с новия сезон на "Дяволското гърло", но явно ще трябва да изчакаме до декември, за да видим как ще излъчват сериала.
|
|
|
|
Cartoonblast
Потребител
|
Много ме изкефи студиото за изборите с тая виртуална реалност, но пак ще гласуваме за жалосст..😩(нямам 18), странно защо се въртят повтерения на кошмари, но яно е за пролетта. 3. Хубава и сграшна вечер😂😂😂💀👻
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Hell's kitchen се завръща тази пролет със сезон 6! Информацията е от фейсбук страницата на предаването.По този начин отново опровергаха информацията за нов сезон на Биг Брадър,което според мен си беше ясно.
|
|
|
|
spike
|
Hell's kitchen се завръща тази пролет със сезон 6! Информацията е от фейсбук страницата на предаването.По този начин отново опровергаха информацията за нов сезон на Биг Брадър,което според мен си беше ясно.
Нов сезон на VIP или Big Brother въобще не е на дневен ред особено след последните катастрофални сезони на формата. Няма и логика да го възраждат, след като си имат достатъчно успешни предавания и през есенния, и през пролетния сезон.
|
|
|
|
TopCat
|
Нов сезон на VIP или Big Brother въобще не е на дневен ред особено след последните катастрофални сезони на формата. Няма и логика да го възраждат, след като си имат достатъчно успешни предавания и през есенния, и през пролетния сезон.
Това абсолютно не е вярно. Нов сезон на ББ/ВБ беше обсъждан на вътрешно ниво в телевизията по-рано тази година, за евентуален старт през пролетта на 2024, но се взе решение засега да си продължат с наложените през последните няколко години формати.
|
Hater by Design.
|
|
|
mark39
|
Между другото виждам че имаш представа за неща от кухнята на Нова,чудих дали се знае кога евентуално ще се случи ребрандинга на телевизията за който никой не говори сега или е отложен по финансови или други причини.?!!!Благодаря
|
|
|
|
mickeymouse
|
Между другото виждам че имаш представа за неща от кухнята на Нова,чудих дали се знае кога евентуално ще се случи ребрандинга на телевизията за който никой не говори сега или е отложен по финансови или други причини.?!!!Благодаря
Не би трябвало да има ребранд. Пред новата сграда имаше бъдещето лого, махнато е. Канцеларските материали, които бяха с него, също са махнати. Брандът е прекалено наложен у нас и най-вероятно са решили, че няма смисъл да го променят на този етап. Не мисля, че опира до финансови причини.
|
|
|
|
mark39
|
Разбирам ама въпреки всичко много говореха за бъдеща смяна на Нова Нюз на N1 и правене на новинарски канал съвместно с CNN и това не стана.Много странни решения от страна на телевизията при положение че се говореше много за това от страна на мениджърския екип.Мисля че след толкова години малко или основно обновяване на каналите щеше да е добре за медията.
|
|
|
|
|