BG TV Talk
15 August 2026 06:17:08
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3 4 ... 16   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари  (Read 128548 times)
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #20 on: 09 August 2023 09:14:47 »

Одеве засякох реклама на сезон 2 на "С Рачков всичко е възможно" и казаха, че ще се излъчва в неделя. Остава да видим дали в събота ще е "Маскираният певец" или нещо ново.
Точно така и предположих - слагат всичко е възможно в неделя, за да може да върнат Маските в събота.
Иначе аз много се радвам за завръщането на предаването - миналата година ми беше много забавно, а и концепцията хич не е лоша. Обаче пък ми стана странно - да, те обявиха миналата година, че се подготвя 2 сезон, обаче преди около месец-два в Инстаграм бяха писали, че подготвят Забраненото шоу на Рачков сезон 3 и че снимат реклама с Рачков, Геро и Криско. Явно е станало объркване и просто както миналата година във всеки епизод участваха Геро и Боби Турбото, сега Криско ще е във всеки епизод. Но Геро и Криско все пак не присъстваха в рекламата. Не знам, може и да върнат и забраненото, но ще е странно Рачков да има две шоута, които да вървят успоредно.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #21 on: 09 August 2023 10:37:02 »

Точно така и предположих - слагат всичко е възможно в неделя, за да може да върнат Маските в събота.
Иначе аз много се радвам за завръщането на предаването - миналата година ми беше много забавно, а и концепцията хич не е лоша. Обаче пък ми стана странно - да, те обявиха миналата година, че се подготвя 2 сезон, обаче преди около месец-два в Инстаграм бяха писали, че подготвят Забраненото шоу на Рачков сезон 3 и че снимат реклама с Рачков, Геро и Криско. Явно е станало объркване и просто както миналата година във всеки епизод участваха Геро и Боби Турбото, сега Криско ще е във всеки епизод. Но Геро и Криско все пак не присъстваха в рекламата. Не знам, може и да върнат и забраненото, но ще е странно Рачков да има две шоута, които да вървят успоредно.
Геро беше водещ на "Маскираният певец", та ще е странно да участва постоянно и в двете предавания. 😄
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #22 on: 09 August 2023 10:57:15 »

Странно да се пробват с шоу за Рачков. Последните опити за мен са неуспешни. Щом Геро ще е при Рачков, вероятно няма да има маски. Звездите в нас също едва ли да ги има. Ненчо отива в Сделката и остава само Мария.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #23 on: 09 August 2023 11:42:03 »

Странно да се пробват с шоу за Рачков. Последните опити за мен са неуспешни. Щом Геро ще е при Рачков, вероятно няма да има маски. Звездите в нас също едва ли да ги има. Ненчо отива в Сделката и остава само Мария.
Колегата dan_agent06 казва, че Геро и Криско са били във всеки епизод на сезон 1 и се учудва, че сега ги няма в рекламата. То има време да пуснат още реклами в ефира, но според мен Геро ще си води "Маскираният певец" и няма да участва при Рачков. Впрочем ето рекламата за новия сезон на Рачков: https://nova.bg/accents/view/2023/08/09/421873/%D1%81-%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D1%81-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE-nova/

"Звездите в нас" съм убеден, че няма да го има, понеже не са обявявали прослушвания, а и съвсем бях забравил, че Ненчо беше единия водещ. Сега щом ще води "Сделка или не", вероятността да има "Звездите в нас" става още по-малка, макар и предаването да ми беше доста интересно.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #24 on: 09 August 2023 18:08:26 »

Колегата dan_agent06 казва, че Геро и Криско са били във всеки епизод на сезон 1 и се учудва, че сега ги няма в рекламата. То има време да пуснат още реклами в ефира, но според мен Геро ще си води "Маскираният певец" и няма да участва при Рачков. Впрочем ето рекламата за новия сезон на Рачков: https://nova.bg/accents/view/2023/08/09/421873/%D1%81-%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D1%81-%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE-nova/

"Звездите в нас" съм убеден, че няма да го има, понеже не са обявявали прослушвания, а и съвсем бях забравил, че Ненчо беше единия водещ. Сега щом ще води "Сделка или не", вероятността да има "Звездите в нас" става още по-малка, макар и предаването да ми беше доста интересно.
Не Криско, ами Боби Турбото беше във всеки епизод заедно с Геро. Предположих, че Криско ще почне да участва във всеки епизод на втори сезон.
Геро беше водещ на "Маскираният певец", та ще е странно да участва постоянно и в двете предавания. 😄
Ами няма да участва и в двете - само в едно. Smiley

Аз честно казано първоначално предположих, че Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще водят Маските, обаче Ненчо отива в Сделка или не и затова е възможно Мария Игнатова да стане водеща и да водят с Алекс Раева - те също са се доказали като дуо във воденето, пък и Мария е участвала, а Алекс е била в панела и имат опит в предаването. А и за Алекс няма проблем от панела да премине като водеща - същото направи и Геро.
Report Spam   Logged
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #25 on: 09 August 2023 18:10:50 »

Не Криско, ами Боби Турбото беше във всеки епизод заедно с Геро. Предположих, че Криско ще почне да участва във всеки епизод на втори сезон.Ами няма да участва и в двете - само в едно. Smiley

Аз честно казано първоначално предположих, че Мария Игнатова и Ненчо Балабанов ще водят Маските, обаче Ненчо отива в Сделка или не и затова е възможно Мария Игнатова да стане водеща и да водят с Алекс Раева - те също са се доказали като дуо във воденето, пък и Мария е участвала, а Алекс е била в панела и имат опит в предаването. А и за Алекс няма проблем от панела да премине като водеща - същото направи и Геро.
Да добавя нещо за "С Рачков всичко е възможно" - в статията за завръщането пише, че всеки епизод ще има тема, която ще бъде пренасяна и в игрите, като темата ще свързва осемте госта, така че не съм сигурен дали тази година ще има изобщо някой участник, който да е във всеки епизод. И ми е интересно какви по-точно ще са тези теми.
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак

Администратор

« Reply #26 on: 09 August 2023 19:14:57 »

Ненчо Балабанов ще е водещ на “Сделка или не”. Предаването ще е всеки делник, тоест или “Голямото преследване” или “Семейни войни” е аут

Колкото и да беше зле Румен Луканов той си изгради образа на база това предаване и имиджово Ненчо Балабанов не може да му стъпи на малкия пръст като го води. Още повече че Румен умееше добре да придава съспенс с банкера и офертите му, до като Ненчо не може никога да направи това по мое мнение - просто Ненчо е комедиен актьор и озвучител преди всичко. Иначе Румен Луканов просто реши да слезе от екран изцяло след като спряха предаването 2018-та, първоначално продаваше пици на парче в един подлез (даже съм си взимал от него), а някои бяха писали че вече може и да не е в България изобщо.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #27 on: 09 August 2023 19:59:25 »

Колкото и да беше зле Румен Луканов той си изгради образа на база това предаване и имиджово Ненчо Балабанов не може да му стъпи на малкия пръст като го води. Още повече че Румен умееше добре да придава съспенс с банкера и офертите му, до като Ненчо не може никога да направи това по мое мнение - просто Ненчо е комедиен актьор и озвучител преди всичко. Иначе Румен Луканов просто реши да слезе от екран изцяло след като спряха предаването 2018-та, първоначално продаваше пици на парче в един подлез (даже съм си взимал от него), а някои бяха писали че вече може и да не е в България изобщо.
Нямам представа Румен къде се изгуби, даже от теб разбирам, че е продавал пици. Имам някакъв спомен, че след "Сделка или не" се занимаваше с вино, ама нямам идея дали е успял в този бизнес. Впрочем "Сделка или не" имаше още едно запазено лице и това беше асистентката Жаси. Да видим сега коя красавица ще я замести.

Иначе в "Уикипедия" явно е объркана номерацията на сезоните, понеже според Ненчо досега предаването е имало 10, а не 11 сезона:
За 10 сезона в играта участие са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лева, а 7 щастливци печелят голямата награда.

На мен ми допадаше тандемът Геро и Краси Радков като водещи на "Маскираният певец", но скоро ще решим какво са решили продуцентите, а пък и дали въобще ще има "Маскираният певец", понеже до момента нищо официално не е обявявано.
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #28 on: 09 August 2023 20:56:13 »

Нямам представа Румен къде се изгуби, даже от теб разбирам, че е продавал пици. Имам някакъв спомен, че след "Сделка или не" се занимаваше с вино, ама нямам идея дали е успял в този бизнес. Впрочем "Сделка или не" имаше още едно запазено лице и това беше асистентката Жаси. Да видим сега коя красавица ще я замести.

Иначе в "Уикипедия" явно е объркана номерацията на сезоните, понеже според Ненчо досега предаването е имало 10, а не 11 сезона: На мен ми допадаше тандемът Геро и Краси Радков като водещи на "Маскираният певец", но скоро ще решим какво са решили продуцентите, а пък и дали въобще ще има "Маскираният певец", понеже до момента нищо официално не е обявявано.
Може и самия Ненчо да се е объркал, тъй като би трябвало да са 11 сезона, а не 10.
Report Spam   Logged
Atlantis
Потребител
*

« Reply #29 on: 10 August 2023 00:32:35 »

Очертава се поредният проспан есенен сезон.
" Гласът " ще гази наред, от Нова така и не намериха " противоотрова " за него(единственото шоу, което може да го бие, са " Капките "). " Сделка или не " няма никакъв шанс срещу " Стани Богат ", поне в следващата една година.
Рачков може и да почне силно(както вече се случи веднъж), но концепцията му е такава, че бързо се изчерпва откъм трикове и съответно бързо омръзва.Ако и от " Фермата " изкарат някакъв кастинг от култови чешити, сезона на Нова го пиши бЕгал.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #30 on: 10 August 2023 08:35:07 »

" Гласът " ще гази наред, от Нова така и не намериха " противоотрова " за него(единственото шоу, което може да го бие, са " Капките "). " Сделка или не " няма никакъв шанс срещу " Стани Богат ", поне в следващата една година.
Рачков може и да почне силно(както вече се случи веднъж), но концепцията му е такава, че бързо се изчерпва откъм трикове и съответно бързо омръзва.Ако и от " Фермата " изкарат някакъв кастинг от култови чешити, сезона на Нова го пиши бЕгал.
Забравяш "Игри на волята" които от 2 години са с недостижим рейтинг. Единствено "Гласът на България" успяваше 2-3 пъти да ги доближи като резултат. Иначе мен лично Рачков не успя да ме спечели като зрител на нито едно от шоутата си, та високият му рейтинг лично за мен остана необясним. Есенните сериали на "Нова" също са несполучливи, ама за пореден път казвам, че би било доста по-разнообразно и интересно, ако инвестират в няколко сериала по 12 епизода вместо в един с 40-50 епизода. Рейтингите също показват, че интересът към дългите поредици хич не е голям, но не знам каква е причината да продължават да правят такива сериали. 😕
Report Spam   Logged

TopCat
Маниак

« Reply #31 on: 10 August 2023 09:47:03 »

При положение, че "Игри на волята" ще е минимум 5 дни в седмицата, не виждам как Нова ще си пишат есенния сезон бегАл, след като се очертава да имат най - гледаното предаване в ефира. Нито "Фермата", нито "Мастършеф" имат шанс да стигнат Игрите по рейтинг.

"Гласът" с едно излъчване в седмицата, в утрепан слот в неделя вечер, нека им се брои на бТВ за win. Там предаването си е изградило лоялна аудитория. А и е може би единствената вътрешна продукция на телевизията, която е реализирана на добро ниво. Но ако беше срещу "Капките", например, всички знаем какви щяха да са резултатите.

Чувам "слухове", че новият сезон на Мастършеф ще е тотална трагедия. Не само заради новото журЕ. Но и това е огромен фактор. Трудно се заменят Ангелов, Михалчев, Роу и Токев (въпреки пиянските му простотии).

И двете индивидуални шоута на Рачков са ми еднакво скучни. Той най - добре се справя в тандем с някой друг, водейки "Капките" или "Маскираният певец". Когато е сам и трябва всичко да се върти около него, нещата започват да куцат жестоко.

Нашата версия на "Сделка или не" пък винаги е била ултра зле реализирана. Не очаквам нищо по - добро. Ненчо не е особено добър импровизатор. Румен Луканов може да не беше върха на сладоледа, но си беше изградил страхотен екранен образ.

И от двете телевизии ще има слаби продукции, но основния коз е в ръцете на Нова и той се казва "Игри на волята".

Относно сериалите.... Най - големите успехи в това поприще на Нова са в дългите сериали както в едночасовия, така и в тридесет минутния формат. Нормално е да искат да продължат да инвестират там.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
spike
Админ
Маниак

« Reply #32 on: 10 August 2023 10:52:24 »

При положение, че "Игри на волята" ще е минимум 5 дни в седмицата, не виждам как Нова ще си пишат есенния сезон бегАл, след като се очертава да имат най - гледаното предаване в ефира. Нито "Фермата", нито "Мастършеф" имат шанс да стигнат Игрите по рейтинг.

"Гласът" с едно излъчване в седмицата, в утрепан слот в неделя вечер, нека им се брои на бТВ за win. Там предаването си е изградило лоялна аудитория. А и е може би единствената вътрешна продукция на телевизията, която е реализирана на добро ниво. Но ако беше срещу "Капките", например, всички знаем какви щяха да са резултатите.

Чувам "слухове", че новият сезон на Мастършеф ще е тотална трагедия. Не само заради новото журЕ. Но и това е огромен фактор. Трудно се заменят Ангелов, Михалчев, Роу и Токев (въпреки пиянските му простотии).

И двете индивидуални шоута на Рачков са ми еднакво скучни. Той най - добре се справя в тандем с някой друг, водейки "Капките" или "Маскираният певец". Когато е сам и трябва всичко да се върти около него, нещата започват да куцат жестоко.

Нашата версия на "Сделка или не" пък винаги е била ултра зле реализирана. Не очаквам нищо по - добро. Ненчо не е особено добър импровизатор. Румен Луканов може да не беше върха на сладоледа, но си беше изградил страхотен екранен образ.

И от двете телевизии ще има слаби продукции, но основния коз е в ръцете на Нова и той се казва "Игри на волята".

Относно сериалите.... Най - големите успехи в това поприще на Нова са в дългите сериали както в едночасовия, така и в тридесет минутния формат. Нормално е да искат да продължат да инвестират там.
От едночасовите сериали с дълги сезони само "Откраднат живот" беше успешен, но ако трябва да съм честен, само първите 2-3 сезона ми бяха наистина интересни. "Братя" наистина си беше интересен от началото до края, но тук голямо значение имат и по-късите епизоди. Впрочем ето прессъобщение за новия сериал "Клетката": https://nova.bg/accents/view/2023/08/10/421987/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE-nova/
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #33 on: 10 August 2023 13:10:34 »

Като нищо може да обявят завръщането на Маските - както вече споменах, С Рачков всичко е възможно миналата година беше в събота, сега го местят в неделя и според мен ще върнат Маскираният певец за да минат Гласът, пл'с това Маските ги няма от година и според мен биха избили рибата. Съмнявам се Нова да оставят в събота някакъв филм да дават.
Report Spam   Logged
alex_086
Зяпач
**

« Reply #34 on: 10 August 2023 13:46:10 »

Ще има нов сезон на “Маскираният певец”. В страницата на предаването в Уикипедия графата със сезоните е подновена и изписва, че има сезон 4, който ще се излъчва от септември до декември 2023 г.
Report Spam   Logged
BlooMac
Админ
Маниак

« Reply #35 on: 10 August 2023 14:10:53 »

Уикипедия не е източник, всеки може да редактира статиите там.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #36 on: 10 August 2023 14:39:47 »

Уикипедия не е източник, всеки може да редактира статиите там.
И аз това щях да напиша, ама като гледам, от "Нова" ни информират всеки ден за някой от бъдещите проекти. Почнаха със "Сделка или не" и последните два дни продължиха с Рачков и "Клетката". Утре или в понеделник сигурно ще обявят "Маскираният певец" или каквото планират за събота и после вероятно ще правят включвания от снимачните площадки на сериалите и "Игри на волята". 😁
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #37 on: 10 August 2023 17:25:01 »

И аз това щях да напиша, ама като гледам, от "Нова" ни информират всеки ден за някой от бъдещите проекти. Почнаха със "Сделка или не" и последните два дни продължиха с Рачков и "Клетката". Утре или в понеделник сигурно ще обявят "Маскираният певец" или каквото планират за събота и после вероятно ще правят включвания от снимачните площадки на сериалите и "Игри на волята". 😁
Аз доколкото знам снимките на Игри на волята са в доста напреднал етап, ако даже не са и приключили. А и те вече обявиха отдавна, че се завръщат Игрите, даже и репортаж пуснаха. Иначе и аз сутринта тръгнах да сверявам, че наистина за 5 дни са обявили 3 предавания и че скоро би трябвало да обявят Маските. Но да видим, защото ще е странно да пуснат нещо друго или пък изобщо да не пуснат нищо.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #38 on: 10 August 2023 17:41:14 »

Аз доколкото знам снимките на Игри на волята са в доста напреднал етап, ако даже не са и приключили. А и те вече обявиха отдавна, че се завръщат Игрите, даже и репортаж пуснаха. Иначе и аз сутринта тръгнах да сверявам, че наистина за 5 дни са обявили 3 предавания и че скоро би трябвало да обявят Маските. Но да видим, защото ще е странно да пуснат нещо друго или пък изобщо да не пуснат нищо.
Не са приключили снимките на "Игри на волята". Ако не се лъжа, по принцип почват да снимат в средата на юни и свършват в края на август или началото на септември.

Иначе силно се надявам в събота да имат някоя собствена продукция, а не да повтарят втръснали на всички филми, както беше през пролетта. Grin
Report Spam   Logged

dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #39 on: 10 August 2023 17:45:52 »

Въпреки че мен С Рачков всичко е възможно ме кефи, предполагам, че са го сложили в неделя, защото знаят, че няма шанс да бие Гласът, а пък не искат да изправят Маските и Гласът в пряк двубой за рейтинг и затова залагат на сигурно. Капките ги преместиха пролетта без проблем, след като видяха Сървайвър на какъв провал беше обречен и въобще не се притесниха, даже напротив - решиха да нанесат последния удар. Но Халваджиян винаги играе на сигурно, затова и предполагам, че Маските ще се върнат. На всичкото отгоре е напълно възможно да обявят скоро за завръщането - предаванията на Халваджиян ги обявяват около половин-един месец преди самия старт на предаването и казват накуп всички участници, водещи и журета, а бтв ги казват по отделно и то доста по-рано.
Report Spam   Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 16   Go Up
  Print  

Jump to: