TopCat
|
За освежаване може да се говори.
За ребранд - не.
Няма голяма медия в световен мащаб, особено лидер на пазара, където оперира, която нон стоп да си сменя визията, логото и т.н.
BBC е с един типаж лого от 1958г. например, като то леко се освежава от време на време, но форматът му си остава един и същ.
Тази мания в България постоянно да се търси ребранд не я разбирам. Големите играчи на пазара не си позволяват да правят подобни щуротии.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
mickeymouse
|
За освежаване може да се говори.
За ребранд - не.
Няма голяма медия в световен мащаб, особено лидер на пазара, където оперира, която нон стоп да си сменя визията, логото и т.н.
BBC е с един типаж лого от 1958г. например, като то леко се освежава от време на време, но форматът му си остава един и същ.
Тази мания в България постоянно да се търси ребранд не я разбирам. Големите играчи на пазара не си позволяват да правят подобни щуротии.
+1 Да не говорим, че от 2015та на пазара съществува Nova News като бранд - първо беше радиото, после го въведоха и онлайн, а от 2021ва има и такава телевизия. Това са почти 10 години, няма голяма логика телевизията изведнъж да стане N1, та дори и радиото, и тн. Щеше да е много глупав ход. На мен N1 ми звучи като елемент от химичната таблица. (Същото е и с A1  ) Може в останалите държави да са го наложили като име, но тук щеше да стане фал. И явно са го осъзнали. Личи си, че се отказаха да ни унифицират с останалите им лога и брандове, но според мен е за добро.
|
|
|
|
spike
|
+1 Да не говорим, че от 2015та на пазара съществува Nova News като бранд - първо беше радиото, после го въведоха и онлайн, а от 2021ва има и такава телевизия. Това са почти 10 години, няма голяма логика телевизията изведнъж да стане N1, та дори и радиото, и тн. Щеше да е много глупав ход. На мен N1 ми звучи като елемент от химичната таблица. (Същото е и с A1  ) Може в останалите държави да са го наложили като име, но тук щеше да стане фал. И явно са го осъзнали. Личи си, че се отказаха да ни унифицират с останалите им лога и брандове, но според мен е за добро. И на мен не ми допада името N1, но се надявах да вкарат у нас поне визиите на чуждите канали Nova. Неведнъж съм казвал, че лично на мен хич не ми харесва сегашното лого на Nova, докато чуждите канали имат доста по-готино лого.
|
|
|
|
mark39
|
Очевидно ще трябва да почакаме да сменят логото..което няма да стане чай скоро
|
|
|
|
mickeymouse
|
И на мен не ми допада името N1, но се надявах да вкарат у нас поне визиите на чуждите канали Nova. Неведнъж съм казвал, че лично на мен хич не ми харесва сегашното лого на Nova, докато чуждите канали имат доста по-готино лого.
Аз харесвам логото на нашата “Нова”, но би ми допадало повече, ако беше бяло, но това са подробности. В пъти повече ми харесва спрямо логото на каналите им в останалите държави. Не може да се разбере дали е ръкописно “п” или “n”. 😂 На гръцката “Нова” логото е много хубаво, но е правено по моделът на логото на “Виваком”.
|
|
|
|
spike
|
Аз харесвам логото на нашата “Нова”, но би ми допадало повече, ако беше бяло, но това са подробности. В пъти повече ми харесва спрямо логото на каналите им в останалите държави. Не може да се разбере дали е ръкописно “п” или “n”. 😂 На гръцката “Нова” логото е много хубаво, но е правено по моделът на логото на “Виваком”.
Е... тази визия определено ми е най-любима, но за съжаление най-вероятно ще си остане просто идея на не помня точно кой колега от тук: 
|
|
|
|
mickeymouse
|
Е... тази визия определено ми е най-любима, но за съжаление най-вероятно ще си остане просто идея на не помня точно кой колега от тук:  Определено изглежда феноменално! Би било хубаво да вземат тези лога, ама надали... По този начин ще унифицират всичките си канали с хубави лога. Някои знае ли дали някога смятат да сменят логото на Нова Спорт? Изглежда супер остаряло и все едно не е част от медийната група... E, по кръгчето се подразбира, ама все пак, да не говорим, че шрифтът, с който е написано Нова Спорт, е ужасен към днешна дата.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Сезонът на "Алея на славата" ще бъде от 38 епизода ,което значи ,че ще продължи и през декември месец да се излъчва . Игри на волята се очертава да е до края на месеца ,та ще ми е интересно как ще позиционират сериалите след това. Най-вероятно Алеята ще мине от 21:00 заедно с Черешката от 20:00 ч. Другата седмица би трябвало да излезе тарифата за декември и ще разберем.
|
|
|
|
TopCat
|
Финалът на Игри на волята ще е в началото на декември.
Опитах се да дам втори шанс на Алея на славата, но сериала е тотална катастрофа.
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
Финалът на Игри на волята ще е в началото на декември.
Опитах се да дам втори шанс на Алея на славата, но сериала е тотална катастрофа.
Еее супер ,ако е в началото на декември ! Иначе за сериала и аз доста шансовете му давах ... но не става да . Идеята е добра и има хляб в историята ,но реализацията доста слаба 🙄.
|
|
|
|
spike
|
Сезонът на "Алея на славата" ще бъде от 38 епизода ,което значи ,че ще продължи и през декември месец да се излъчва . Игри на волята се очертава да е до края на месеца ,та ще ми е интересно как ще позиционират сериалите след това. Най-вероятно Алеята ще мине от 21:00 заедно с Черешката от 20:00 ч. Другата седмица би трябвало да излезе тарифата за декември и ще разберем.
Нали уж "Алея на славата" щеше да е 30 епизода? Иначе "Игри на волята" винаги свършва в началото на декември, даже бих заложил на 8 декември.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Нали уж "Алея на славата" щеше да е 30 епизода? Иначе "Игри на волята" винаги свършва в началото на декември, даже бих заложил на 8 декември.
Не, “Игри на волята” би трябвало да приключи в петък на 1 декември. Даже в Уикипедия е написано, че приключва ноември, но е грешка според мен. А и имат да излъчват “Дяволското гърло”.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Аз пък разбрах от участник ,че ще е на 25 ноември финалът ,но нищо не е сигурно явно 😂. Дано действително да е както казвате началото на декември. А за Дяволското гърло във вестник 24 часа пишеше ,че се отлага за следващата година ,тъй като Нова държала много на този сериал 😂. Ето и линк https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/15807843
|
|
|
|
TopCat
|
Няма да е на 25 ноември.
Толкова и знаят бившите участници, те половината нямат представа къде се намират. lol
|
Hater by Design.
|
|
|
mickeymouse
|
Да излъчат “Есента на демона” през пролетта… Ама пък да го бавят до другата есен… Не знам, трябваше да го излъчат тази есен.
|
|
|
|
spike
|
Да излъчат “Есента на демона” през пролетта… Ама пък да го бавят до другата есен… Не знам, трябваше да го излъчат тази есен.
И аз съм напълно категоричен, че трябваше да е тази есен, пък за сметка на това "Алея на славата" да беше по-къс. Иначе има логика да го оставят за пролетта, понеже пък за тогава май нямат никакъв планиран сериал, а все пак не върви да нямат нито един сериал в програмата.
|
|
|
|
mickeymouse
|
И аз съм напълно категоричен, че трябваше да е тази есен, пък за сметка на това "Алея на славата" да беше по-къс. Иначе има логика да го оставят за пролетта, понеже пък за тогава май нямат никакъв планиран сериал, а все пак не върви да нямат нито един сериал в програмата.
Явно се очертава да бъдат "Капките", "Хелс китчън", "Един за друг" и "Дяволското гърло". Тази пролет имаха само един сериал - "Много мой човек". Възможно е и идната пролет да имат само един сериал. Но аз се надявам да продължат и "Ол инклузив".
|
|
|
|
spike
|
Явно се очертава да бъдат "Капките", "Хелс китчън", "Един за друг" и "Дяволското гърло". Тази пролет имаха само един сериал - "Много мой човек". Възможно е и идната пролет да имат само един сериал. Но аз се надявам да продължат и "Ол инклузив".
Ами... ако трябва да сме честни, само първи сезон на All Inclusive беше много як, после почна да се изтърква, тъй че най-добре с този сезон да завършат историята. Иначе тази пролет имаха само един сериал заради безумно дългите епизоди на Hell's Kitchen и "Един за друг". Въпреки добрите рейтинги на предаванията, се надявам малко да им скъсят епизодите, за да има място и за други неща в праймтайма. Впрочем освен нещата, които си изброил, има и нови сезони на "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие", ама тях може да ги пуснат и през зимата, де.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами... ако трябва да сме честни, само първи сезон на All Inclusive беше много як, после почна да се изтърква, тъй че най-добре с този сезон да завършат историята. Иначе тази пролет имаха само един сериал заради безумно дългите епизоди на Hell's Kitchen и "Един за друг". Въпреки добрите рейтинги на предаванията, се надявам малко да им скъсят епизодите, за да има място и за други неща в праймтайма. Впрочем освен нещата, които си изброил, има и нови сезони на "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие", ама тях може да ги пуснат и през зимата, де.
Факт е, че "Ол инклузив" се поизтърка, но е приятел сериал, не те натоварва... През последните две години сериалите на "Нова" ми идват доста психопатски и натоварващи - "Лъжите в нас", "С река на сърцето", "Алея на славата", та дори и "Клетката". За дългите епизоди на двете реалитита - мисля, че пак ще са така. Не вярвам след рекорд да променят схемата за праймтайма още на следващата година. За "Кошмарите" и "Шеф под прикритие" предполагам, че ще ги пуснат през зимата, за да имат някаква собствена продукция преди пролетния сезон.
|
|
|
|
|