spike
|
Същите продуценти снимаха “Ергенът” в Турция, а тази година в Гърция. Най-вероятно ще се снима в някоя от съседните държави. Това лято се появи информация, че се преговаря за снимки на предаването в Турция. Предстои да разберем. Ама надали ще бъде кросоувър. Предаването е масово популярно само тук и в Колумбия. Но сто процента следващия сезон ще се снима на същото място, както досега. По темата за предаването - много съм доволен, че имаше съботни епизоди. Дано да запазят промяната и за следващите сезони!
Само предположих, че може да направят някакво комбинирано издание за няколко държави, но после видях, че реално шоуто продължава да се прави само тук и в Колумбия. През годините е правено и в други държави, но вече са го спрели. Иначе ако начинът за участие в All Stars сезона е само чрез победа в кастинг битка, трябва още поне 1-2 сезона да правят кастинг битки, за да се съберат достатъчно участници за All Stars сезона.  Впрочем и на мен много ми допадна новият елемент с кастинг битките, та дано си го запазят и за следващите сезони.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Само предположих, че може да направят някакво комбинирано издание за няколко държави, но после видях, че реално шоуто продължава да се прави само тук и в Колумбия. През годините е правено и в други държави, но вече са го спрели. Иначе ако начинът за участие в All Stars сезона е само чрез победа в кастинг битка, трябва още поне 1-2 сезона да правят кастинг битки, за да се съберат достатъчно участници за All Stars сезона.  Впрочем и на мен много ми допадна новият елемент с кастинг битките, та дано си го запазят и за следващите сезони. Според мен още един сезон е достатъчен за кастинг битки, защото ще има участници, които ще влязат без кастинг битка, което е нормално. Пък и в предстоящия сезон ще има още 20 и няколко човека, които ще имат потенциал да участват.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Същите продуценти снимаха “Ергенът” в Турция, а тази година в Гърция. Най-вероятно ще се снима в някоя от съседните държави. Това лято се появи информация, че се преговаря за снимки на предаването в Турция. Предстои да разберем. Ама надали ще бъде кросоувър. Предаването е масово популярно само тук и в Колумбия. Но сто процента следващия сезон ще се снима на същото място, както досега. По темата за предаването - много съм доволен, че имаше съботни епизоди. Дано да запазят промяната и за следващите сезони!
Предвид че плажът е унищожен след наводнение, така че защо да са сто процента, особено ако Нова даде бюджет за Гърция примерно?
|
|
|
|
mickeymouse
|
Предвид че плажът е унищожен след наводнение, така че защо да са сто процента, особено ако Нова даде бюджет за Гърция примерно?
Тази информация не я знаех, но и не мисля, че това е единственият плаж в околността? Има над половин година, докато започнат снимките за новия сезон, така че ще видим какво ще решат.
|
|
|
|
spike
|
В последното си предаване за сезона Рачков обяви, че на Нова година шоуто му ще има специален епизод, което впрочем не е никаква изненада. Дано поне преди или след него има нещо по-стойностно, а не концерт на Софи Маринова като миналата година.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
В последното си предаване за сезона Рачков обяви, че на Нова година шоуто му ще има специален епизод, което впрочем не е никаква изненада. Дано поне преди или след него има нещо по-стойностно, а не концерт на Софи Маринова като миналата година.
Не стига ,че това е предаването с най-нисък рейтинг тази есен и на всичкото отгоре и специален епизод баш на Нова година ще излъчват .Това е просто абсурдно да ни мъчат и тогава/ не че ще гледам телевизия на Нова година ,но все пак/. Сега остава и концертът на Драгана Миркович да пуснат след Рачков и картинката ще е чудна ... Тази година Като 2 капки вода и Игри на волята са най-гледаните предавания в България , да бяха направили някаква колаборация между тях или дори и поотделно да бяха измислили специални епизоди пак щеше да е по-добре отколкото Рачков и неговите втръснали гости и игри,които са изключително тъпи ! Ама така им е по-лесно защо да се затормозяват с друга програма ?! бТВто добре правят със специалното издание на Гласът на България и с право ще ги мачкат Нова на 31-ви .
|
|
|
|
TopCat
|
Дреме им на Нова, че точно на 31 Декември бТВ ще ги бият, когато хората са заети да пият и да се тъпчат до пръсване.
За тях е важно, че цял сезон правят конкуренцията сами да си говорят, та 1 вечер за 2 часа ще им пуснат кокала, за да могат и те да се облажат.
П.С. - шоуто на Рачков е отвратително тъпо и е обида за зрителите. Силно се надявам това да е последен опит от страна на телевизията да го прави самостоятелен водещ на каквото и да е.
|
Hater by Design.
|
|
|
mariokrushkin
|
Дреме им на Нова, че точно на 31 Декември бТВ ще ги бият, когато хората са заети да пият и да се тъпчат до пръсване.
За тях е важно, че цял сезон правят конкуренцията сами да си говорят, та 1 вечер за 2 часа ще им пуснат кокала, за да могат и те да се облажат.
П.С. - шоуто на Рачков е отвратително тъпо и е обида за зрителите. Силно се надявам това да е последен опит от страна на телевизията да го прави самостоятелен водещ на каквото и да е.
хаххаа е нема кво винаги имаш топ коментар по въпроса !!! 😂 Но все пак не им пречи и в последния ден на годината да се постараят с хубава програма 🤝😁
|
|
|
|
The TV Boy
|
Рачков се е разбрал с братята Халваджиян че “работа ще му се намери”, където и да било. Разбира се навсякъде, само не и “Господари на ефира”, защото никой не иска повече да “рискува” да има нещо такова в ефира си…
|
|
|
|
mark39
|
Не стига ,че това е предаването с най-нисък рейтинг тази есен и на всичкото отгоре и специален епизод баш на Нова година ще излъчват .Това е просто абсурдно да ни мъчат и тогава/ не че ще гледам телевизия на Нова година ,но все пак/. Сега остава и концертът на Драгана Миркович да пуснат след Рачков и картинката ще е чудна ... Тази година Като 2 капки вода и Игри на волята са най-гледаните предавания в България , да бяха направили някаква колаборация между тях или дори и поотделно да бяха измислили специални епизоди пак щеше да е по-добре отколкото Рачков и неговите втръснали гости и игри,които са изключително тъпи ! Ама така им е по-лесно защо да се затормозяват с друга програма ?! бТВто добре правят със специалното издание на Гласът на България и с право ще ги мачкат Нова на 31-ви .
Аз лично не бих гледал Гласът на България баш на Нова година ама всеки си избира какво да гледа.
|
|
|
|
spike
|
Аз лично не бих гледал Гласът на България баш на Нова година ама всеки си избира какво да гледа.
За мен пък точно музиката като че ли е най-приемливото нещо в новогодишната нощ. Иначе неведнъж съм се чудил защо не направят специален новогодишен епизод на "Игри на волята", след като това им е най-гледаното предаване през есенния сезон... 
|
|
|
|
Mr.D.
|
За мен пък точно музиката като че ли е най-приемливото нещо в новогодишната нощ. Иначе неведнъж съм се чудил защо не направят специален новогодишен епизод на "Игри на волята", след като това им е най-гледаното предаване през есенния сезон...  Как си го представяш това точно? Преди няколко години, когато "Фермата" беше в своя пик bTV направиха специално издание на "Фермата" на 31 декември с битки от риалитито и популярни личности и лица на телевизията - не мисля, че имаше гигантски успех...
|
|
|
|
mark39
|
Как си го представяш това точно? Преди няколко години, когато "Фермата" беше в своя пик bTV направиха специално издание на "Фермата" на 31 декември с битки от риалитито и популярни личности и лица на телевизията - не мисля, че имаше гигантски успех...
Аз бих пуснал някоя хубава филмова премиера тип комедия или нещо и след това концерт.Не мисля че ще им излезне кой знае колко пари
|
|
|
|
spike
|
Как си го представяш това точно? Преди няколко години, когато "Фермата" беше в своя пик bTV направиха специално издание на "Фермата" на 31 декември с битки от риалитито и популярни личности и лица на телевизията - не мисля, че имаше гигантски успех...
На мен лично много ми хареса въпросния специален епизод на "Фермата". Не знам как е било откъм рейтинги, но си представях нещо подобно и за "Игри на волята". Аз бих пуснал някоя хубава филмова премиера тип комедия или нещо и след това концерт.Не мисля че ще им излезне кой знае колко пари
"Нова" преди редовно си пускаха филми в новогодишната нощ, ама за съжаление бяха въртяни по милион пъти и дори сюжета им нямаше нищо общо с празника...
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Малко новини около пролетния сезон на Нова . Тази пролет Един за друг няма да го има ,но ще излъчват някакъв spin-off ,който ще се казва "Непобедими заедно" . От сигурен източник знам ,че мястото за снимки ще бъде същото,а именно вилата при Вакарел и започват снимки на 5 януари. Пролетният сезон на Нова се заформя по този начин: Като 2 капки вода , Непобедими заедно , Хелс китчън и новият сезон на Кошмари в кухнята откъм предавания и евентуално Есента на демона като български сериал .
|
|
|
|
spike
|
Малко новини около пролетния сезон на Нова . Тази пролет Един за друг няма да го има ,но ще излъчват някакъв spin-off ,който ще се казва "Непобедими заедно" . От сигурен източник знам ,че мястото за снимки ще бъде същото,а именно вилата при Вакарел и започват снимки на 5 януари. Пролетният сезон на Нова се заформя по този начин: Като 2 капки вода , Непобедими заедно , Хелс китчън и новият сезон на Кошмари в кухнята откъм предавания и евентуално Есента на демона като български сериал .
Да не би "Непобедими заедно" да е някакво подзаглавие на сезона на "Един за друг", както "Есента на демона" е подзаглавие на "Дяволското гърло"? Иначе през пролетния сезон винаги имат поне един комедиен сериал, та ще ми е странно идната пролет да няма. 😁 EDIT: Тарифата за януари: https://nstatic.nova.bg/public/doc/doc/1702377535_nova_and_diema_channels_program_schedule_and_program_rates_valid_as_of_january_2024.xlsxС две думи - повторения до болка. 😄 В делничните дни праймтаймът ще изглежда така: 20:00 "Черешката на тортата" - нов сезон 21:00 "Новобранецът" 22:00 "Хавай 5-0" "Семейни войни" също яено ще си е повторение, понеже не е отбелязано да е нов сезон.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ами и аз така си помислих,но и в сайта дори така е отбелязано . Иначе относно зимната програма ,отново разочарование. Мислех си ,че поне ще пуснат новия сезон на Шеф под прикритие?! Явно всичко ще наблъскат през пролетта. Иначе ми направи впечатление,че на 1 януари от 21:00- 23:30 е отбелязано за филм . Дали няма да излъчат В сърцето на машината ? 🤔 Или поне силно се надявам 😁
|
|
|
|
spike
|
Ами и аз така си помислих,но и в сайта дори така е отбелязано . Иначе относно зимната програма ,отново разочарование. Мислех си ,че поне ще пуснат новия сезон на Шеф под прикритие?! Явно всичко ще наблъскат през пролетта. Иначе ми направи впечатление,че на 1 януари от 21:00- 23:30 е отбелязано за филм . Дали няма да излъчат В сърцето на машината ? 🤔 Или поне силно се надявам 😁
Те не го ли излъчиха вече или може би по HBO съм го хванал преди време... Иначе явно всичко ново ще пуснат през февруари. Впрочем сега прегледах програмата за другата седмица и изпаднах в един своеобразен културен шок. 😄 "Нова" са успели да отмъкнат "Сам вкъщи" от "ьТВ" и ще го излъчат на Бъдни вечер. Следващите почивни дни по Коледа сигурно ще излъчат и другите части на филма. 😂
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Те не го ли излъчиха вече или може би по HBO съм го хванал преди време... Иначе явно всичко ново ще пуснат през февруари.
Впрочем сега прегледах програмата за другата седмица и изпаднах в един своеобразен културен шок. 😄 "Нова" са успели да отмъкнат "Сам вкъщи" от "ьТВ" и ще го излъчат на Бъдни вечер. Следващите почивни дни по Коледа сигурно ще излъчат и другите части на филма. 😂
Налииии и аз точно това погледнах и се шокирах .. 😮😂😂😂. Ако не ме лъже паметта мисля ,че за първи път ще се излъчва в ефира на Нова.
|
|
|
|
|