BG TV Talk
15 February 2025 09:59:19
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари  (Read 30745 times)
TopCat
Маниак

« Reply #200 on: 02 November 2023 20:09:54 »

За освежаване може да се говори.

За ребранд - не.

Няма голяма медия в световен мащаб, особено лидер на пазара, където оперира, която нон стоп да си сменя визията, логото и т.н.

BBC е с един типаж лого от 1958г. например, като то леко се освежава от време на време, но форматът му си остава един и същ.

Тази мания в България постоянно да се търси ребранд не я разбирам. Големите играчи на пазара не си позволяват да правят подобни щуротии.
Report Spam   Logged

Hater by Design.
mickeymouse
Зрител

« Reply #201 on: 02 November 2023 21:11:45 »

За освежаване може да се говори.

За ребранд - не.

Няма голяма медия в световен мащаб, особено лидер на пазара, където оперира, която нон стоп да си сменя визията, логото и т.н.

BBC е с един типаж лого от 1958г. например, като то леко се освежава от време на време, но форматът му си остава един и същ.

Тази мания в България постоянно да се търси ребранд не я разбирам. Големите играчи на пазара не си позволяват да правят подобни щуротии.

+1
Да не говорим, че от 2015та на пазара съществува Nova News като бранд - първо беше радиото, после го въведоха и онлайн, а от 2021ва има и такава телевизия. Това са почти 10 години, няма голяма логика телевизията изведнъж да стане N1, та дори и радиото, и тн. Щеше да е много глупав ход. На мен N1 ми звучи като елемент от химичната таблица. (Същото е и с A1 Cheesy) Може в останалите държави да са го наложили като име, но тук щеше да стане фал. И явно са го осъзнали.
Личи си, че се отказаха да ни унифицират с останалите им лога и брандове, но според мен е за добро.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #202 on: 03 November 2023 11:11:49 »

+1
Да не говорим, че от 2015та на пазара съществува Nova News като бранд - първо беше радиото, после го въведоха и онлайн, а от 2021ва има и такава телевизия. Това са почти 10 години, няма голяма логика телевизията изведнъж да стане N1, та дори и радиото, и тн. Щеше да е много глупав ход. На мен N1 ми звучи като елемент от химичната таблица. (Същото е и с A1 Cheesy) Може в останалите държави да са го наложили като име, но тук щеше да стане фал. И явно са го осъзнали.
Личи си, че се отказаха да ни унифицират с останалите им лога и брандове, но според мен е за добро.
И на мен не ми допада името N1, но се надявах да вкарат у нас поне визиите на чуждите канали Nova. Неведнъж съм казвал, че лично на мен хич не ми харесва сегашното лого на Nova, докато чуждите канали имат доста по-готино лого.
Report Spam   Logged

mark39
Зяпач
**

« Reply #203 on: 03 November 2023 15:18:08 »

Очевидно ще трябва да почакаме да сменят логото..което няма да стане чай скоро
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #204 on: 03 November 2023 15:46:17 »

И на мен не ми допада името N1, но се надявах да вкарат у нас поне визиите на чуждите канали Nova. Неведнъж съм казвал, че лично на мен хич не ми харесва сегашното лого на Nova, докато чуждите канали имат доста по-готино лого.

Аз харесвам логото на нашата “Нова”, но би ми допадало повече, ако беше бяло, но това са подробности. В пъти повече ми харесва спрямо логото на каналите им в останалите държави. Не може да се разбере дали е ръкописно “п” или “n”. 😂 На гръцката “Нова” логото е много хубаво, но е правено по моделът на логото на “Виваком”.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #205 on: 03 November 2023 21:09:59 »

Аз харесвам логото на нашата “Нова”, но би ми допадало повече, ако беше бяло, но това са подробности. В пъти повече ми харесва спрямо логото на каналите им в останалите държави. Не може да се разбере дали е ръкописно “п” или “n”. 😂 На гръцката “Нова” логото е много хубаво, но е правено по моделът на логото на “Виваком”.
Е... тази визия определено ми е най-любима, но за съжаление най-вероятно ще си остане просто идея на не помня точно кой колега от тук:
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #206 on: 04 November 2023 20:53:43 »

Е... тази визия определено ми е най-любима, но за съжаление най-вероятно ще си остане просто идея на не помня точно кой колега от тук:

Определено изглежда феноменално! Би било хубаво да вземат тези лога, ама надали... По този начин ще унифицират всичките си канали с хубави лога.

Някои знае ли дали някога смятат да сменят логото на Нова Спорт? Изглежда супер остаряло и все едно не е част от медийната група... E, по кръгчето се подразбира, ама все пак, да не говорим, че шрифтът, с който е написано Нова Спорт, е ужасен към днешна дата.
Report Spam   Logged
alex2510
Зрител

a.k.a. AleSla

« Reply #207 on: 07 November 2023 18:43:18 »

Идеята е на @Ivaylo15 и е качена тук: https://bgtelevision.wixsite.com/televisionnews/post/idea-za-rebrand-na-kanalite-na-united-group
Report Spam   Logged

#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи Shocked
My YouTube Channel
Linktree
mariokrushkin
Говорител

« Reply #208 on: 10 November 2023 10:38:50 »

Сезонът на "Алея на славата" ще бъде от 38 епизода ,което значи ,че ще продължи и през декември месец да се излъчва . Игри на волята се очертава да е до края на месеца ,та ще ми е интересно как ще позиционират сериалите след това. Най-вероятно Алеята ще мине от 21:00 заедно с Черешката от 20:00 ч. Другата седмица би трябвало да излезе тарифата за декември и ще разберем.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #209 on: 10 November 2023 12:01:13 »

Финалът на Игри на волята ще е в началото на декември.

Опитах се да дам втори шанс на Алея на славата, но сериала е тотална катастрофа.

Report Spam   Logged

Hater by Design.
mariokrushkin
Говорител

« Reply #210 on: 10 November 2023 12:28:06 »

Финалът на Игри на волята ще е в началото на декември.

Опитах се да дам втори шанс на Алея на славата, но сериала е тотална катастрофа.

Еее супер ,ако е в началото на декември ! Иначе за сериала и аз доста шансовете му давах ... но не става да . Идеята е добра и има хляб в историята ,но реализацията доста слаба 🙄.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #211 on: 10 November 2023 13:38:03 »

Сезонът на "Алея на славата" ще бъде от 38 епизода ,което значи ,че ще продължи и през декември месец да се излъчва . Игри на волята се очертава да е до края на месеца ,та ще ми е интересно как ще позиционират сериалите след това. Най-вероятно Алеята ще мине от 21:00 заедно с Черешката от 20:00 ч. Другата седмица би трябвало да излезе тарифата за декември и ще разберем.
Нали уж "Алея на славата" щеше да е 30 епизода? Иначе "Игри на волята" винаги свършва в началото на декември, даже бих заложил на 8 декември.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #212 on: 10 November 2023 14:43:40 »

Нали уж "Алея на славата" щеше да е 30 епизода? Иначе "Игри на волята" винаги свършва в началото на декември, даже бих заложил на 8 декември.

Не, “Игри на волята” би трябвало да приключи в петък на 1 декември. Даже в Уикипедия е написано, че приключва ноември, но е грешка според мен. А и имат да излъчват “Дяволското гърло”.
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #213 on: 10 November 2023 15:11:08 »

Аз пък разбрах от участник ,че ще е на 25 ноември финалът ,но нищо не е сигурно явно 😂. Дано действително да е както казвате началото на декември. А за Дяволското гърло във вестник 24 часа пишеше ,че се отлага за следващата година ,тъй като Нова държала много на този сериал 😂. Ето и линк https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/15807843
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #214 on: 10 November 2023 16:10:12 »

Няма да е на 25 ноември.

Толкова и знаят бившите участници, те половината нямат представа къде се намират. lol
Report Spam   Logged

Hater by Design.
mickeymouse
Зрител

« Reply #215 on: 10 November 2023 16:19:17 »

Да излъчат “Есента на демона” през пролетта… Ама пък да го бавят до другата есен… Не знам, трябваше да го излъчат тази есен.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #216 on: 10 November 2023 18:07:13 »

Да излъчат “Есента на демона” през пролетта… Ама пък да го бавят до другата есен… Не знам, трябваше да го излъчат тази есен.
И аз съм напълно категоричен, че трябваше да е тази есен, пък за сметка на това "Алея на славата" да беше по-къс. Иначе има логика да го оставят за пролетта, понеже пък за тогава май нямат никакъв планиран сериал, а все пак не върви да нямат нито един сериал в програмата.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #217 on: 10 November 2023 18:37:55 »

И аз съм напълно категоричен, че трябваше да е тази есен, пък за сметка на това "Алея на славата" да беше по-къс. Иначе има логика да го оставят за пролетта, понеже пък за тогава май нямат никакъв планиран сериал, а все пак не върви да нямат нито един сериал в програмата.

Явно се очертава да бъдат "Капките", "Хелс китчън", "Един за друг" и "Дяволското гърло". Тази пролет имаха само един сериал - "Много мой човек". Възможно е и идната пролет да имат само един сериал. Но аз се надявам да продължат и "Ол инклузив".
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #218 on: 10 November 2023 18:59:55 »

Явно се очертава да бъдат "Капките", "Хелс китчън", "Един за друг" и "Дяволското гърло". Тази пролет имаха само един сериал - "Много мой човек". Възможно е и идната пролет да имат само един сериал. Но аз се надявам да продължат и "Ол инклузив".
Ами... ако трябва да сме честни, само първи сезон на All Inclusive беше много як, после почна да се изтърква, тъй че най-добре с този сезон да завършат историята. Иначе тази пролет имаха само един сериал заради безумно дългите епизоди на Hell's Kitchen и "Един за друг". Въпреки добрите рейтинги на предаванията, се надявам малко да им скъсят епизодите, за да има място и за други неща в праймтайма. Впрочем освен нещата, които си изброил, има и нови сезони на "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие", ама тях може да ги пуснат и през зимата, де.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #219 on: 10 November 2023 19:18:47 »

Ами... ако трябва да сме честни, само първи сезон на All Inclusive беше много як, после почна да се изтърква, тъй че най-добре с този сезон да завършат историята. Иначе тази пролет имаха само един сериал заради безумно дългите епизоди на Hell's Kitchen и "Един за друг". Въпреки добрите рейтинги на предаванията, се надявам малко да им скъсят епизодите, за да има място и за други неща в праймтайма. Впрочем освен нещата, които си изброил, има и нови сезони на "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие", ама тях може да ги пуснат и през зимата, де.

Факт е, че "Ол инклузив" се поизтърка, но е приятел сериал, не те натоварва... През последните две години сериалите на "Нова" ми идват доста психопатски и натоварващи - "Лъжите в нас", "С река на сърцето", "Алея на славата", та дори и "Клетката". За дългите епизоди на двете реалитита - мисля, че пак ще са така. Не вярвам след рекорд да променят схемата за праймтайма още на следващата година. За "Кошмарите" и "Шеф под прикритие" предполагам, че ще ги пуснат през зимата, за да имат някаква собствена продукция преди пролетния сезон.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16   Go Up
  Print  

Jump to: