BG TV Talk
14 February 2025 13:35:42
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

NOVA - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16   Go Down
  Print  
Author Topic: NOVA - есен/зима 2023/2024 | новини и коментари  (Read 30744 times)
spike
Админ
Маниак

« Reply #280 on: 21 December 2023 19:43:27 »

Традиционно са отписали Нова година и БНТ пак ще царува необезпокоявано поне за една вечер.
Да причиниш максимално втръсналата на всички Гала, и то навръх Нова година, е безумие. Божинката може да внесе есенция колорит и народняшки хумор, който се търси на празника, но само ако го оставят на собствените му бисери.
Все пак трябва да се отбележи, че има и промяна в положителна посока - поне не е филм като предните години!
Ще видим... аз в последните години не съм впечатлен от новогодишната програма на нито една телевизия. Допадат ми специалните епизоди на музикалните предавания, ама дотам. Опитите им за комедийни предавания са просто трагични, та в този ред на мисли бих предпочел концерт или филм.
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #281 on: 24 December 2023 11:56:45 »

Тази пролет по Нова!
Като 2 капки вода , Hell's kitchen, Един за друг и Любовни афери / сериал/ .
Сутринта мина тийзър за пролетния сезон. Това Любовни афери явно ще е реалити сериал ,както беше "София ден и нощ"  с непрофесионални актьори. И разбира се продължението на Дяволското гърло - Есента на демона ,отново не присъстваше.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #282 on: 24 December 2023 13:53:46 »

Тази пролет по Нова!
Като 2 капки вода , Hell's kitchen, Един за друг и Любовни афери / сериал/ .
Сутринта мина тийзър за пролетния сезон. Това Любовни афери явно ще е реалити сериал ,както беше "София ден и нощ"  с непрофесионални актьори. И разбира се продължението на Дяволското гърло - Есента на демона ,отново не присъстваше.
Според мен въпросният тийзър не е пълен. Би трябвало да излъчат също "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие", поне имат цели заснети сезони, както и сезон 2 на "Дяволското гърло".
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #283 on: 27 December 2023 11:36:20 »

Нова ще бори новото предаване на Бтв "Кой да знае" със стари епизоди на "Черешката на тортата" ...интересно? Нещо много са си повярвали. Очаквам погром!  Afro А даже и на Сделката ще въртят повторния 😂. Думи нямам ...
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #284 on: 27 December 2023 13:13:32 »

Нова ще бори новото предаване на Бтв "Кой да знае" със стари епизоди на "Черешката на тортата" ...интересно? Нещо много са си повярвали. Очаквам погром!  Afro А даже и на Сделката ще въртят повторния 😂. Думи нямам ...
Те пък на "Черешката на тортата" егати сезоните му правят... пуснат 2-3 седмици премиерни епизоди и после или повторения, или почват есенни/пролетни формати. Иначе за януари е съвсем нормално да има толкова много повторения, но можеха да турят я "Кошмари в кухнята", я "Шеф под прикритие", все пак са им заснели нови сезони, а не се знае кога ще ги излъчат...
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #285 on: 27 December 2023 14:20:04 »

Мм, някой беше написал тук във форума, че и през Януари ще вървят нови епизоди на “Черешката”? Или е било грешка и е важало само за Декември?
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #286 on: 27 December 2023 16:30:09 »

Мм, някой беше написал тук във форума, че и през Януари ще вървят нови епизоди на “Черешката”? Или е било грешка и е важало само за Декември?
Аз го бях написал при публикуването на януарската тарифа тук, но в крайна сметка явно ще са повторения. И все пак в тарифата пише, че ще е нов сезон на "Сделка или не", но в програмата не пише така. Grin
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #287 on: 27 December 2023 18:18:30 »

Аз го бях написал при публикуването на януарската тарифа тук, но в крайна сметка явно ще са повторения. И все пак в тарифата пише, че ще е нов сезон на "Сделка или не", но в програмата не пише така. Grin

Ами, не знам. За “Сделка или не” не се изненадвам, защото по другата телевизия също ще вървят повторения на “Стани богат”, но така лесно да се дадат на “Кой да знае”, много странно… Явно не им пука много за периодите, в които не вървят главните ТВ сезони, а преди не беше така…
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #288 on: 27 December 2023 18:58:48 »

Ами, не знам. За “Сделка или не” не се изненадвам, защото по другата телевизия също ще вървят повторения на “Стани богат”, но така лесно да се дадат на “Кой да знае”, много странно… Явно не им пука много за периодите, в които не вървят главните ТВ сезони, а преди не беше така…
Последните години май пак си бяха повторения на "Черешката на тортата" през януари. Чак към края на януари или началото на февруари пускаха 2-3 седмици премиерни епизоди, за да загреят за пролетните формати.

Иначе поне "Новобранецът" е премиерен сериал в праймтайма, докато "ьТВ" разчитат на два вече излъчвани сериала.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Зрител

« Reply #289 on: 27 December 2023 19:47:30 »

Последните години май пак си бяха повторения на "Черешката на тортата" през януари. Чак към края на януари или началото на февруари пускаха 2-3 седмици премиерни епизоди, за да загреят за пролетните формати.

Иначе поне "Новобранецът" е премиерен сериал в праймтайма, докато "ьТВ" разчитат на два вече излъчвани сериала.

Факт. Но ми липсват времената до 2020та, когато излъчваха премиерни проекти в праймтайма преди пролетните формати... Нищо не им пречеше да пуснат "Шеф под прикритие", "Кошмари в кухнята" или повече нови епизоди на "Черешката". Пълна скука ще бъде до пролетните формати.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #290 on: 27 December 2023 21:38:44 »

Факт. Но ми липсват времената до 2020та, когато излъчваха премиерни проекти в праймтайма преди пролетните формати... Нищо не им пречеше да пуснат "Шеф под прикритие", "Кошмари в кухнята" или повече нови епизоди на "Черешката". Пълна скука ще бъде до пролетните формати.
Е, от друга страна БНТ имат шанса да изпъкнат в дупките между есенния и пролетния сезон и го правят доста сполучливо. Кой иначе би обърнал внимание на "Вина", "Войната на буквите", "Порталът" и т.н. 😎
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #291 on: 02 January 2024 14:38:18 »

Ще видим... аз в последните години не съм впечатлен от новогодишната програма на нито една телевизия. Допадат ми специалните епизоди на музикалните предавания, ама дотам. Опитите им за комедийни предавания са просто трагични, та в този ред на мисли бих предпочел концерт или филм.
Реших да си върна "Галата вечер на Нова" и да ви кажа останах с доста добро впечатление! Определено им се  е получило,като имаше какво още да се желае ,но определено бих ги похвалил! Имаше си от всичко ,може само да бяха направили по някой скеч ,но другият път 😃 и Валери Божинов също много добре се представи и ми е доста интересно новогодишните рейтинги . Някой има ли информация ?
Report Spam   Logged
todorovavara
Потребител
*

« Reply #292 on: 02 January 2024 16:16:07 »

Зрителите избраха да посрещнат новата година с NOVA

https://nova.bg/accents/view/2024/01/02/439353/%D0%B7%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81-nova/
Report Spam   Logged
dan_agent06
Зяпач
**

« Reply #293 on: 02 January 2024 17:28:19 »

Реших да си върна "Галата вечер на Нова" и да ви кажа останах с доста добро впечатление! Определено им се  е получило,като имаше какво още да се желае ,но определено бих ги похвалил! Имаше си от всичко ,може само да бяха направили по някой скеч ,но другият път 😃 и Валери Божинов също много добре се представи и ми е доста интересно новогодишните рейтинги . Някой има ли информация ?
Аз на това заложих на 31 декември и останах доста очарован. Беше приятно, не натрапчиво, Валери също се справи много добре и като цяло обстановката беше доста приятна. Бяха поканили все любими лица, които не преиграваха и заслужено са повели с рейтингите.
Report Spam   Logged
Atlantis
Потребител
*

« Reply #294 on: 02 January 2024 20:52:30 »

Ами, браво...Наистина не беше толкова зле, колкото очаквах. Тази година " Щръклица " - та по БНТ беше толкова предъвкан блудкаж, че въобще не се учудвам от второто им място тази година. bTV трети - при пълното отбиване на номера, което направиха за n-та поредна година и това им е много.
Report Spam   Logged
todorovavara
Потребител
*

« Reply #295 on: 03 January 2024 20:22:40 »

Есенният телевизионен сезон на NOVA подобри рекорда за всички времена

https://nova.bg/accents/view/2024/01/03/439478/%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-nova-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0/
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #296 on: 04 January 2024 01:32:24 »

Абе определено не им беше най-силният сезон откъм качество ,особено при сериалите. Добре че беше Игри на волята ,иначе бяха загубени 😁. Ама то хубаво се хвалят ,ама поне да бяха продължили да поддържат високо ниво и през зимата, че не може телевизия която се бие в гърдите ,че е лидер и цял Януари,а сигурно и февруари от 17:00 до 23:00ч./ с изключение на "Новобранецът"/ да ми излъчват повторения. Крайно несериозно ... И стига оправдания ,че било глух сезон и винаги давали повторения. Еми стига вече. И аз си искам старата Нова ,която започваше годината с премиери! А иначе Като смятат да правят "Семейни войни" и "Сделка или не" сезонни формати ,да ги спират през зимата и лятото  и да пускат сериали примерно, ама хората са виновни ,че ги гледат и то затова им минава номера.
Report Spam   Logged
mark39
Зяпач
**

« Reply #297 on: 04 January 2024 01:48:04 »

То пък Бтв-то все едно не дава повторения🤣🤣🤣
Report Spam   Logged
mickeymouse
Зрител

« Reply #298 on: 04 January 2024 03:54:33 »

Абе определено не им беше най-силният сезон откъм качество ,особено при сериалите. Добре че беше Игри на волята ,иначе бяха загубени 😁. Ама то хубаво се хвалят ,ама поне да бяха продължили да поддържат високо ниво и през зимата, че не може телевизия която се бие в гърдите ,че е лидер и цял Януари,а сигурно и февруари от 17:00 до 23:00ч./ с изключение на "Новобранецът"/ да ми излъчват повторения. Крайно несериозно ... И стига оправдания ,че било глух сезон и винаги давали повторения. Еми стига вече. И аз си искам старата Нова ,която започваше годината с премиери! А иначе Като смятат да правят "Семейни войни" и "Сделка или не" сезонни формати ,да ги спират през зимата и лятото  и да пускат сериали примерно, ама хората са виновни ,че ги гледат и то затова им минава номера.

И на мен ми липсва старата Нова, но стига вече. Това приключи през 2019 - 2020 с новото ръководство. Виждате какви рейтинги прави повторението на “Черешката”, защо да инвестират в нов сезон - по тяхна логика?! А да коментираме ли повторенията на “Кошмари в кухнята”? Всичко е пари, хора. Вече няма на версия.
Report Spam   Logged
Atlantis
Потребител
*

« Reply #299 on: 04 January 2024 12:17:49 »

Есенния сезон наистина беше по - слаб от пролетния. Ако данните са верни, по - скоро бих го отдал на вече утвърден зрителски навик да се гледа Нова по инерция(подобен на онзи, който толкова години държеше БТВ на върха), като фон докато нашите доблестни домакини ма'ат с прахосмукачката, а на телевизора Гала се надкудкудяква с панелистите, или докато свещенодействат в кухнята, през което време Цецо от " Семейни войни " изкряква поредната си доза овехтял народняшки хумор на семейна тематика.
Извън лиричното отклонение, въпросът е докога ще се осланят на тази инерция директорите в Нова? Видяхме, че и навиците не са вечни, за справка могат да питат колегите си, които доскоро се помещаваха в малкото НДК. Лятото може да е неблагодарен сезон за тв индустрията, но поне зиме могат да пуснат нещо друго, освен повторения или еднакви по замисъл US - криминалета, които никога няма да надскочат share 25 дори сред активното население.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16   Go Up
  Print  

Jump to: