mariokrushkin
|
Есенния сезон наистина беше по - слаб от пролетния. Ако данните са верни, по - скоро бих го отдал на вече утвърден зрителски навик да се гледа Нова по инерция(подобен на онзи, който толкова години държеше БТВ на върха), като фон докато нашите доблестни домакини ма'ат с прахосмукачката, а на телевизора Гала се надкудкудяква с панелистите, или докато свещенодействат в кухнята, през което време Цецо от " Семейни войни " изкряква поредната си доза овехтял народняшки хумор на семейна тематика. Извън лиричното отклонение, въпросът е докога ще се осланят на тази инерция директорите в Нова? Видяхме, че и навиците не са вечни, за справка могат да питат колегите си, които доскоро се помещаваха в малкото НДК. Лятото може да е неблагодарен сезон за тв индустрията, но поне зиме могат да пуснат нещо друго, освен повторения или еднакви по замисъл US - криминалета, които никога няма да надскочат share 25 дори сред активното население.
И на мен ми липсва старата Нова, но стига вече. Това приключи през 2019 - 2020 с новото ръководство. Виждате какви рейтинги прави повторението на “Черешката”, защо да инвестират в нов сезон - по тяхна логика?! А да коментираме ли повторенията на “Кошмари в кухнята”? Всичко е пари, хора. Вече няма на версия.
Жалко ,че няма все още опция да лайкнеш мненията 🤣 Напълно съм съгласен с горните две мнения и аз 😁
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Жалко ,че няма все още опция да лайкнеш мненията 🤣 Напълно съм съгласен с горните две мнения и аз 😁
Еми, на Нова им стана практика да излъчват повторения на предавания като “Черешката на тортата”, “Кошмари в кухнята” и тн, а след това да се хвалят какви огромни рейтинги правят. “Не е луд този, който прави баницата, а този, който я яде”. Бтв правят същото с повторенията на “Стани богат”. А и честно да ви кажа, с оглед на новото предаване по Бтв - “Кой да знае”, нищо чудно, че са заложили на повторения на “Черешката”. Изглежда на по-голям евтинджос от “Семейни войни” и прочие.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
От понеделник "Черешката на тортата" се завръщат с нови епизоди в продължение на 5 седмици,което значи,че последната седмица ще се пада 12-16 февруари. Автоматично значи,че най-вероятно ще карат по миналогодишната схема. 16/17 февруари старт на Един за друг ; 18.02 Като 2 капки и вода и 19.02 старт на Hell's kitchen. Евентуална промяна ще има,ако бТВ не решат да стартират по-рано от тях,което ме съмнява.
|
|
|
|
123
Потребител
|
Защо на бТВ и нова толкова им пукат за рейтингите.
|
Аз съм гаден.
|
|
|
mickeymouse
|
Защо на бТВ и нова толкова им пукат за рейтингите.
Заради рекламни продажби, логично е.
|
|
|
|
123
Потребител
|
Заради рекламни продажби, логично е.
е не знаех, но просто кажем че и двете телевизии не са кои знае какви.
|
Аз съм гаден.
|
|
|
dan_agent06
|
е не знаех, но просто кажем че и двете телевизии не са кои знае какви.
Това са двете главни частни телевизии, естествено, че всяка иска да изпъкне, в предвид конкуренцията.
|
|
|
|
spike
|
От понеделник "Черешката на тортата" се завръщат с нови епизоди в продължение на 5 седмици,което значи,че последната седмица ще се пада 12-16 февруари. Автоматично значи,че най-вероятно ще карат по миналогодишната схема. 16/17 февруари старт на Един за друг ; 18.02 Като 2 капки и вода и 19.02 старт на Hell's kitchen. Евентуална промяна ще има,ако бТВ не решат да стартират по-рано от тях,което ме съмнява.
Вероятно ще си запазят схемата от миналата година предвид рекордните рейтинги. Остава само да видим как ще подредят сериалите.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Вероятно ще си запазят схемата от миналата година предвид рекордните рейтинги. Остава само да видим как ще подредят сериалите.
Сериалите силно казано 😁. Доколкото разбрах ще бъде само този реалити сериала "Любовни афери" . Изгубих надежда за продължението на "Дяволското гърло" ,тъй като вече трябваше да има някакви тийзъри поне. Като явно ще го оставят за пореден път за есенния сезон . "Много мой човек" няма да има нов сезон. И то друг не остана за пролетта. Абе честно казано слабичко се очертава сезона на Нова , на фона на сезона по БТВ.
|
|
|
|
mark39
|
Сериалите силно казано 😁. Доколкото разбрах ще бъде само този реалити сериала "Любовни афери" . Изгубих надежда за продължението на "Дяволското гърло" ,тъй като вече трябваше да има някакви тийзъри поне. Като явно ще го оставят за пореден път за есенния сезон . "Много мой човек" няма да има нов сезон. И то друг не остана за пролетта. Абе честно казано слабичко се очертава сезона на Нова , на фона на сезона по БТВ.
Сезона на БТВ със Денсинг Старс или Аз обичам България…?🤮🤮🤮Май БТВ-то са решили да пробват с продукции които не са имали добри рейтинги само и само да ги отмъкнат от Нова вместо да купят други оригинални формати.Пълна боза общо взето
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Сезона на БТВ със Денсинг Старс или Аз обичам България…?🤮🤮🤮Май БТВ-то са решили да пробват с продукции които не са имали добри рейтинги само и само да ги отмъкнат от Нова вместо да купят други оригинални формати.Пълна боза общо взето
Е "Аз обичам България " беше много добро предаване ,особено първите му сезони. После го разводниха,но сега определено ще му дам шанс с първите епизоди. Но виж с Dancing stars се съгласявам,не е моето с тези танцуващи звезди.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Кои други сериали се очакват - освен новия "реалити сериал" а ла "София ден и нощ"? Според мен има вероятност "Като две капки вода" да си бъде в стандартния ден - понеделник. Миналата година и "сезон неделя", както го наричаха, беше единствено заради Survivor. Беше очаквано, че bTV ще го програмират така, защото те първоначално следваха изцяло схемата от другите пазари на CME за Survivor - в Румъния беше точно по този начин програмиран. Това обаче не проработи и се опитаха да избягат от капките - първо го преместиха в събота, пък после съкратиха изцяло формата. Сега не мисля, че има възможност за такава битка. По-скоро очаквам "Като две капки вода" срещу Dancing Stars всеки понеделник.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Кои други сериали се очакват - освен новия "реалити сериал" а ла "София ден и нощ"?
Доколкото разбирам е адаптация на онова италианско риалити по TLC, което не е сериал, а като "Съдби на кръстопът" - всеки епизод е сам за себе си и една битова история.
|
|
|
|
spike
|
Кои други сериали се очакват - освен новия "реалити сериал" а ла "София ден и нощ"?
Според мен има вероятност "Като две капки вода" да си бъде в стандартния ден - понеделник. Миналата година и "сезон неделя", както го наричаха, беше единствено заради Survivor. Беше очаквано, че bTV ще го програмират така, защото те първоначално следваха изцяло схемата от другите пазари на CME за Survivor - в Румъния беше точно по този начин програмиран. Това обаче не проработи и се опитаха да избягат от капките - първо го преместиха в събота, пък после съкратиха изцяло формата. Сега не мисля, че има възможност за такава битка. По-скоро очаквам "Като две капки вода" срещу Dancing Stars всеки понеделник.
Ами, продължавам да се надявам най-накрая да излъчат "Дяволското гърло", въпреки че не присъстваше в тийзъра за пролетния сезон. Иначе след рекордно високите рейтинги, според мен ще си оставят "Като две капки вода" в неделя. Припомням, че първите му 1-2 сезона се излъчваха в сряда, но после пробваха в понеделник, получиха се по-високи рейтинги и съответно остана в този ден. Гледам, че в Словакия Dancing Stars се излъчва в неделя, а там също е по канал на СМЕ, та "ьТВ" вероятно ще следват тази схема, както са правили със Survivor. От понеделник "Черешката на тортата" се завръщат с нови епизоди в продължение на 5 седмици,което значи,че последната седмица ще се пада 12-16 февруари. Автоматично значи,че най-вероятно ще карат по миналогодишната схема. 16/17 февруари старт на Един за друг ; 18.02 Като 2 капки и вода и 19.02 старт на Hell's kitchen. Евентуална промяна ще има,ако бТВ не решат да стартират по-рано от тях,което ме съмнява.
Сезоните на "Хавай 5-0" и "Новобранецът" също приключват съответно на 14 и 15 февруари, та явно си познал с евентуалните стартови дати на форматите. Остава само да видим дали ще запазят схемата от миналата година или ще ги излъчват в различни слотове.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Голяма глупост би била от страна на Бтв да сложат Dancing stars срещу Капките… 😂
Относно сезона… Тук и миналогодишния беше определян като слаб, а направи рекорд, така че нищо не се знае.
От сериалите има вероятност да излъчат Дяволското гърло плюс новия реалити сериал. Няма да ме изненада, ако пуснат нов сезон на Ол инклузив.
|
|
|
|
spike
|
Голяма глупост би била от страна на Бтв да сложат Dancing stars срещу Капките… 😂
Относно сезона… Тук и миналогодишния беше определян като слаб, а направи рекорд, така че нищо не се знае.
От сериалите има вероятност да излъчат Дяволското гърло плюс новия реалити сериал. Няма да ме изненада, ако пуснат нов сезон на Ол инклузив.
Ами, реално каквото и да изправят "ьТВ" срещу "Като две капки вода" нямат никакъв шанс да победят. Може би "Ергенът" им е най-силният коз, но доколкото помня, миналата година то и "Един за друг" имаха що годе сходни рейтинги. Иначе на финала на сезон 5 на All Inclusive загатнаха, че жените ще ходят на почивка в Гърция, тъй че е логично да има следващ сезон, пък и честно казано на "Нова" им е традиция да имат комедиен сериал през пролетния сезон.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами, реално каквото и да изправят "ьТВ" срещу "Като две капки вода" нямат никакъв шанс да победят. Може би "Ергенът" им е най-силният коз, но доколкото помня, миналата година то и "Един за друг" имаха що годе сходни рейтинги.
Иначе на финала на сезон 5 на All Inclusive загатнаха, че жените ще ходят на почивка в Гърция, тъй че е логично да има следващ сезон, пък и честно казано на "Нова" им е традиция да имат комедиен сериал през пролетния сезон.
Точно. Миналата година "Ергенът" и "Един за друг" се припокриваха като гледаемост, като "Един за друг" имаше съвсем малко по-голям рейтинг. Иначе, да. Заради комедиините им сериали предполагам, че ще имат нов сезон на "Ол инклузив", а и той им е един от сериалите с най-висока гледаемост. Абсолютно винаги има страхотен рейтинг.
|
|
|
|
|